Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he3pınızın mubarek ramazan bayramı kutlu olsun arkadaşlar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 12.11.2004 - 17:25    Mesaj konusu: Iyi bayramlar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:arrow: Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.

:arrow: Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 12.11.2004 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Yahu arkadaşlar bunu polimige dönüştürmenin gereği yok neredeyse foruma açtığıma pişman olacam öncelikle ben hepinizin mübarek bayramını kutlamak istedim ama gel gör ki olay nerelere geldi !!! Ben farklı birşey söylemiş değilim ve bazı arkadaşların söylediği gibi amacım isim değişikliği yapmak falanda değil.
DD KUSURUMA BAKMA AMA BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM SİZDEN RİCAM BİRİSİ BANA BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİ SÖYLERSE SANIRIM BU SORUN BİTMİŞ OLUR !!! Dil çıkarıyorum
Tekrar hepinizin RAMAZAN BAYRAMI Mübarek olsun ! Saygılar !
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 12.11.2004 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorize, sorun yok dostum! gayet güzel bir girisimde bulunmussun Dil çıkarıyorum ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa1300
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:MTR:
Tüm delilerin bayramı mübarek olsun,gerçi bize her gün bayram ama bu ayrı oluyor.
Başa dön
hayabusa1300 Çevrimdışı hayabusa1300 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 12.11.2004 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet dostlar bayramimiz mubarek olsun... Çok gülüyorum Allah keyfimizi bozmasin Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 12.11.2004 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amin cümlemizin ! sgl . D.D
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Taceddin
Üye
Üye

MesajTarih: 13.11.2004 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin Ramazan Bayramı Kutlu olsun.İyi bayramlar. Gülümsüyorum
Başa dön
Taceddin Çevrimdışı Taceddin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 13.11.2004 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Motorize

Kardesim sorun yok takma kafana sen yaa!! Ben sadece ramazan ayinin adi ile anilan bayramin ,seker bayrami olarak anilmasini cocuklarin böyle dedikleri icin buraya yazdim..Bizde cocuk degiliz ya ..Bu yüzden...
Polimige hic luzüm yok tatli tatli sohbete devam edelim arkadaslar!! Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.11.2004 - 03:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayramınızı kutluyorum..trafikde dikkatli olalım..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 13.11.2004 - 04:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelileri hebinizin ve ailelerinizin mübarek Ramazan (Şeker) bayramı kutlu olsun hep birlikte daha nice bayramlar...
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 13.11.2004 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuryazar,
Alıntı:

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim: Kimsenin terminolojiye dikkat etmediği,insanların birçok şeyin söylenişini ve asıl adını değiştirmeye kalkıştığı günümüzde;

Umarım benim bu sözlerimden kimse alınmamıştır, bu genel bir konu ve genel bir fikir.Hepimiz hepimizi seviyor ve şunun şurasında birbirimize sevgi gösterisinde bulunuyoruz.Her güzelliğiniz kutlu olsun.Sevgilerimle
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seko_cbr
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.11.2004 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba herkese Gülümsüyorum Tüm delilere iyi bayramlar Gülümsüyorum Ayrıca;

motorize demiş ki:

:!: BİLESİNKİ ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER :!:

motorize +1 Dil çıkarıyorum
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.11.2004 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün islam aleminin ramazan ve şeker bayramı mübarek olsun
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 13.11.2004 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar....
Küçüklerimin Gözlerinden...
Yaşıtlarımın Yanaklarından....
Büyüklerimin Ellerinden Öperim....
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal