Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte bunlar da naçizane bizim yavrular !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte bunlar da naçizane bizim yavrular !

İşte bunlar da naçizane bizim yavrular !
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2006 - 14:00    Mesaj konusu: İşte bunlar da naçizane bizim yavrular ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
[/img]
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 09.08.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bişi anlamadım :hıım Yeni aldın galiba hayırlı olsun Çok gülüyorum :3
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 09.08.2006 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kara büyü Çok gülüyorum aklını alır adamin Dil çıkarıyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben birseyı merak edıyorum resımde 2 tane ıkı teker var bunların hangısı daha hızlı heheee Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aramıza hosgeldın
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
prozzacc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 09.08.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
arkadaki motorun aynası süper Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 09.08.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka makınalar Çok gülüyorum gule gule kullan ALLAH içine sindirsin Dil çıkarıyorum
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 09.08.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah kawasaki fazla görmediğimden son fotoya kadar saskın saskın baktım.neydi eskiden be eksoz sesinden motorları anlardık.şimdi resminden bile zorlanıyoz.yaslanıyozmu nedir Üzgünüm
cok parcalıyıcı duruyor güzel makina Dil çıkarıyorum aramıza hoşgeldin Alkışlıyorum
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GENUINERIDER
Üye
Üye

Nereden: KYLYS

MesajTarih: 09.08.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
GENUINERIDER Çevrimdışı GENUINERIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BerkinB
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, allah razı olsun. yeni sayılır. gerçi fotoğraflara yorum eklemiştim ama çıkmamış, en alttaki resimdeki kırmızı ufaklık benim ilk motorumdu. Onunla öğrenmiştim ilkokul 3 giderken. Abi yadigarıdır ve de 1967 model falan sanırım. Hala da çatır çatır gidiyor. Kıyamam satmaya benim ikl göz ağrım o.....

Allah hiçbirimize kaza bela vermesin...
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 09.08.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayırlı olsun
arkadaki motorun aynası süper

ewt aynası gerçekten çok güzel Çok gülüyorum ayriyetten hayırlı olsun Çok gülüyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SOLO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyah renk gerçekten bu motora çok yakışıyor Dil çıkarıyorum

Avusturya da ne kuıllanıyordun arkadaşım?
Başa dön
SOLO Çevrimdışı SOLO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BerkinB
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese teşekkür ederim, özellikle arkadaki motorun aynaları için iltifatlara Çok gülüyorum bende çok severek aldım bakıyorum,

Alıntı:

Siyah renk gerçekten bu motora çok yakışıyor

Avusturya da ne kuıllanıyordun arkadaşım?

Avustutyada sırasıyla 900 RR, 900 RR ve sona 954 RR kullandım, arkadaşım... Hakkını verdim, asfalt ağladı yani. Sen sormadan ben sööliyim dedim... Çok gülüyorum

Sevgiler
Başa dön
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 09.08.2006 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorun markasını anlıamadım ben

aramıza hoşgeldin Dil çıkarıyorum
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 09.08.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALlah kaza bela vermesin. Nazar deymesin. güle güle kullan.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal