Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Ağustos 2006 Pazar MD İstanbul Maşukiye Gezisi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Ağustos 2006 Pazar MD İstanbul Maşukiye Gezisi...

13 Ağustos 2006 Pazar MD İstanbul Maşukiye Gezisi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 08:35    Mesaj konusu: 13 Ağustos 2006 Pazar MD İstanbul Maşukiye Gezisi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEEEEY DELİLER..!

İşte bir gezi zamanı daha geldi. Alkışlıyorum Bu hafta sonu;

- Çok güzel bir kahvaltı yapmak isteyenler (inanın bana böylesini pek ender yapmışsınızdır),
- Uzun ve pırıl pırıl bir yolda bir yol yapmak isteyenler,
- Pazar gününü dere kenarında, ağaçlar altında, püfür püfür esen serin bir mekanda sohbet, muhabbetle geçirmek isteyenler...

eğer sizler de bu gruplardan birine giriyorsanız bu hafta sonu düzenlediğimiz MAŞUKİYE KAHVALTI GEZİSİ'inde bize katılın.

PAZAR günü, Otobandaki OPET MEHMETÇİK Tesislerinden saat 10.00'da hareketli Maşukiye'ye kahvaltıya gidiyoruz.

Gazcılar, motorum 125 cc ben yavaş giderim diyenler, sadece yol yapmak isteyenler, herkesi ama herkesi bekliyoruz.

Gerekli olduğu taktirde grubu hızlı-yavaş olmak üzere ikiye bölüp ondan sonra yola çıkacağız. Bu kez daha düzenli ve problemsiz bir gezi olacak. Dil çıkarıyorum

Hareket Yeri: İstanbul-Ankara otobanı OPET MEHMETÇİK TESİSLERİ
Hareket Saati: 10.00
Hedef: Maşukiye Yayla Alabalık Tesisleri, Kartepe

Not-1: Saat erken diyecek olan arkadaşlar, saat 10 dediğimizde zaten hareketimiz 10.15'i geçiyor, yol yaklaşık 1 saat süreceği için öğlen olmadan kahvaltıya başlayalım diyoruz o yüzden hareket saatini 10.00 dedik. Yine de görüşü olanlar yazsın lütfen.

Not-2: Yaklaşık sayımız belli olduktan sonra gideceğimiz yerle konuşarak öncesinde rezervasyon yaptıracağım. Fiyat hakkında da bilgi vereyim, ortalama olarak FULL bir kahvaltı yaklaşık kişi başı 10 YTL tutuyor.

Geziyle ilgili detaylar için veya acil durumda bana erişmek amacıyla aşağıdaki telefonumdan arayabilirsiniz:

Hakan KANTAŞ
0533 813 5959

En son hakkan tarafından 11.08.2006 - 14:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
hakkan Çevrimdışı hakkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, Oh be nihayet, uzun zamandır ben de nihayet bir grup sürüşüne katılacağım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum AT'ım ve ben orada olacağız. :3 :3 Beni acemiler grubuna yaz....... Çok gülüyorum :chu:
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezelim,görelim Çok gülüyorum Süper kahvaltı yapalım.Mis gibi ormanlık bölgede kendimizden geçelim..Ben geliyorum Çok gülüyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 10.08.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika, ben bu geziye gelirim işte!..

Eski maşukiye gezilerimizden bir kaç kare resim:

Bu kahvaltı yenmez mi bea Gülümsüyorum nefis

Hamakta sallanmak istiyorum!

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidelim, gazlıyalım, yiyelim, uzun eşşek oynayalım kısaca eğlenelim,. :3

gelmeyen (g) ? ^2 ^321

En son lastsamuray tarafından 10.08.2006 - 09:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ha şöyle ya km yapalım biraz, beni şimdiden yavas gidenler listesine yazın :3
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bana bakın millet, ben 125 likle geliyorum. Gazlayıp beni otobanın ortasında yanlız bırakanı ^2 ^321..... Haydin millet, yok mu düşük cc li bana eşlik edecek birileri yollarda :P
Başa dön
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, arkadaşım benide yaz biraz gezip eğlenelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende varım geliyorum yavaş arkadaşlara ben eşlik ederim 100 km sabit hız yeterlı olur sanırsam hadi millet.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gevezehanim, düşük cc benım makine sana eşlik ederim bakma sen 1000cc olduguna yavaş giderim ben arada acarim gaz onada sadece r1 yetişir en fazla 10-15 sanıye oynar...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, 100 km yavas icin biraz fazla değilmi gevezehanim, ın ybr zaten 80 i zor görüyo Bravo
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, en ön 100km giderse arkaya kadar 75-80 düşüyor sürat o yüzden nolmal olan bu 80 lede gıderım bana uyar benım için yol olsun....

yavaşda giderım hızlıda önemlı olan bırlıkte olmak degılmı?
Başa dön
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede önemli olan birlikte yol almak ama, daha yola cıkmadan hızlı-yavas diye grup hazırlanmıs bile Şok oldum ben emniyet şeridi grubundayım Çok gülüyorum
Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sign-on, sende varsın yavaş gurupta olduk 4 kişi yavaşlar....
Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar Aga 130km diyorum, ben limit neyse koyuyorum. Ama o gobişinin hatrına tamam sizle gideriz...
Ayrıca YBR 110km yapıyor!.. Garanti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sign-on demiş ki:
mezar Aga 130km diyorum, ben limit neyse koyuyorum. Ama o gobişinin hatrına tamam sizle gideriz...
Ayrıca YBR 110km yapıyor!.. Garanti

Duydun mu sponqebob, çamur atma YBR me, 100-110 geliyorum ben düz yolda... Çok gülüyorum ^2 ^321

mezarı gülüm, yollarda zorlanırsam, sen çekme halatı bulundur yanında, beni arkana bağlar çeke çeke götürürsün :P
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.56 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal