Tarih: 10.08.2006 - 08:35 Mesaj konusu: 13 Ağustos 2006 Pazar MD İstanbul Maşukiye Gezisi...
HEEEEY DELİLER..!
İşte bir gezi zamanı daha geldi. Bu hafta sonu;
- Çok güzel bir kahvaltı yapmak isteyenler (inanın bana böylesini pek ender yapmışsınızdır),
- Uzun ve pırıl pırıl bir yolda bir yol yapmak isteyenler,
- Pazar gününü dere kenarında, ağaçlar altında, püfür püfür esen serin bir mekanda sohbet, muhabbetle geçirmek isteyenler...
eğer sizler de bu gruplardan birine giriyorsanız bu hafta sonu düzenlediğimiz MAŞUKİYE KAHVALTI GEZİSİ'inde bize katılın.
PAZAR günü, Otobandaki OPET MEHMETÇİK Tesislerinden saat 10.00'da hareketli Maşukiye'ye kahvaltıya gidiyoruz.
Gazcılar, motorum 125 cc ben yavaş giderim diyenler, sadece yol yapmak isteyenler, herkesi ama herkesi bekliyoruz.
Gerekli olduğu taktirde grubu hızlı-yavaş olmak üzere ikiye bölüp ondan sonra yola çıkacağız. Bu kez daha düzenli ve problemsiz bir gezi olacak.
Hareket Yeri: İstanbul-Ankara otobanı OPET MEHMETÇİK TESİSLERİ
Hareket Saati: 10.00
Hedef: Maşukiye Yayla Alabalık Tesisleri, Kartepe
Not-1: Saat erken diyecek olan arkadaşlar, saat 10 dediğimizde zaten hareketimiz 10.15'i geçiyor, yol yaklaşık 1 saat süreceği için öğlen olmadan kahvaltıya başlayalım diyoruz o yüzden hareket saatini 10.00 dedik. Yine de görüşü olanlar yazsın lütfen.
Not-2: Yaklaşık sayımız belli olduktan sonra gideceğimiz yerle konuşarak öncesinde rezervasyon yaptıracağım. Fiyat hakkında da bilgi vereyim, ortalama olarak FULL bir kahvaltı yaklaşık kişi başı 10 YTL tutuyor.
Geziyle ilgili detaylar için veya acil durumda bana erişmek amacıyla aşağıdaki telefonumdan arayabilirsiniz:
hakkan, Oh be nihayet, uzun zamandır ben de nihayet bir grup sürüşüne katılacağım. AT'ım ve ben orada olacağız. :3 :3 Beni acemiler grubuna yaz....... :chu:
Tarih: 10.08.2006 - 08:42 Mesaj konusu:
Gezelim,görelim Süper kahvaltı yapalım.Mis gibi ormanlık bölgede kendimizden geçelim..Ben geliyorum _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Ha şöyle ya km yapalım biraz, beni şimdiden yavas gidenler listesine yazın :3 _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Ya bana bakın millet, ben 125 likle geliyorum. Gazlayıp beni otobanın ortasında yanlız bırakanı ^2 ^321..... Haydin millet, yok mu düşük cc li bana eşlik edecek birileri yollarda :P
bende varım geliyorum yavaş arkadaşlara ben eşlik ederim 100 km sabit hız yeterlı olur sanırsam hadi millet....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
gevezehanim, düşük cc benım makine sana eşlik ederim bakma sen 1000cc olduguna yavaş giderim ben arada acarim gaz onada sadece r1 yetişir en fazla 10-15 sanıye oynar...
mezar, 100 km yavas icin biraz fazla değilmi gevezehanim, ın ybr zaten 80 i zor görüyo _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Bencede önemli olan birlikte yol almak ama, daha yola cıkmadan hızlı-yavas diye grup hazırlanmıs bile ben emniyet şeridi grubundayım _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
mezar Aga 130km diyorum, ben limit neyse koyuyorum. Ama o gobişinin hatrına tamam sizle gideriz...
Ayrıca YBR 110km yapıyor!.. Garanti _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız