Tarih: 10.08.2006 - 15:00 Mesaj konusu:
bir terslik olmaz ise ben de gelmek isterimmmmmmm _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
ofdmed evet o arada; özel olarak birşey alman gerekmiyor! Ama dersen ki ben su adamıyım, o zaman al mayonu, şortunu vs!.. çünkü Sapanca gölü kıyısına inilecek ama oradan girileceğini sanmıyorum. Fakat bildiğim kadarıyla plaj alanı var gölün.
gevezehanim ne çok mesaj atıyorsun yaw! bir sarkma yaw ^2 Sıkma milleti... _________________
En son Sign-on tarafından 10.08.2006 - 15:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sen 2 hafta once sen gelme Maşukiyeye !! neyse abimin resmini de gordum.. ne zaman ki resim bu ya !!
Buarada arkadaslar Özellikle küçük cc ler için Tem de cok dikkatli olun grubun arkasindan takip edin, yerdeki köpek ölülerine özellikle ona çarpan araba parçalarına çok dikkat edin.. Bir demir çubuk ön arabanın tekerliğinden fırlayıp benım ayagıma carptı
Gaslamak isteyenler Kartepe ye yeni asfalt dökmüşler sanırım mühendis motorcuydu, super virajlar var.. bilgilerinize,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız