Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa ve tekteker

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa ve tekteker

Hayabusa ve tekteker
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ozzyozzy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım,sen bütün kuşları becerdin hayabusaya kadar,bi hacı leylek kalmış sanki... Çok gülüyorum
ozzyozzy Çevrimdışı ozzyozzy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence deneyeceksen trafiğe kapalı 1 yerde dene ilk denemelerini çünkü trafik sirk değil.Kolay gelsin sana.1de allah korusun devirirsen makinayı çok üzülürsün. Sana bişey olmasada yedek parçası ateş pahasıdır.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusaya kalk dedinmi kalkarya sen o makinaya hiç gaz vermemişin senin bu sorundan ben bunu çıkartıyorum Şok oldum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derece
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil_, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
derece Çevrimdışı derece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haybusanın nedemek olduğunuda öğrendim sayenizde. Yana sepet iyi fikir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
34uc5622
Üye
Üye

MesajTarih: 11.08.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebel_punto demiş ki:
Alıntı:

neden hayabusa da tekteker yapamıyorum

yoksa busa seninde mi ilk motorun. Şok oldum
Aylar önce hatırlayan arkadaşlar olacak delinin biri (M.D.) ilk motorum hayabusa diye topik açıp milleti galeyana getirmişti. Çok gülüyorum

98 den berı ılk motoru hayabusa olupda ustunden hıc ınmeyeyn bırılerını gormek ıstersenız, sıze bır kahve ısmarlayayım.benım bole bır delı arkadasım var:)
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34uc5622 demiş ki:
rebel_punto demiş ki:
Alıntı:

neden hayabusa da tekteker yapamıyorum

yoksa busa seninde mi ilk motorun. Şok oldum
Aylar önce hatırlayan arkadaşlar olacak delinin biri (M.D.) ilk motorum hayabusa diye topik açıp milleti galeyana getirmişti. Çok gülüyorum

98 den berı ılk motoru hayabusa olupda ustunden hıc ınmeyeyn bırılerını gormek ıstersenız, sıze bır kahve ısmarlayayım.benım bole bır delı arkadasım var:)

prototıpe bınıyordu heralde hayabusa 99da cıktıGülümsüyorum
ama ben 2000den berı bu seneye kadar hayabusaya bındım ve aynı tarz kafa kaldırmayla ugrasmadan bındım benı de ornek gosterebulırsın....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
34uc5622
Üye
Üye

MesajTarih: 11.08.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe.yok yaw unutmam aldıgı tarıhı:)belkıde 98 de 99 model almıstır...nolamazmıGülümsüyorum
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 11.08.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DonJuan27,

Kardeş hayabusayla tekteker yapmayı başarmışsın tebrik ederim Dil çıkarıyorum
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.08.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum yanlış anlamada hayabusa kullananbiri hatta hayabusayı bırakta racing kullanan herkes teker yapmayı en azından teorik olarak bilir haaa bu durum tamamen YUSUF la alakalıdır Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
evrenk
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.08.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence arkadaş ortaya bi laf attı, herkes de üzerine yorum yapıyor. Ortada Hayabusa falan olduğunu da sanmıyorum ya polemiğe girmemek lazım...

2004 Honda CBX 250 Twister
Başa dön
evrenk Çevrimdışı evrenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 11.08.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan, baba bende bilmiyorummm yaa, akşam toplantıda görüşürsek anlat şu olayı bana... :hıım
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vedatergun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana,hatay

MesajTarih: 11.08.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benm hayabusam olcak bide buraya tekteker yapamıyorum die topik açacam ayıp ya!
Başa dön
vedatergun Çevrimdışı vedatergun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 11.08.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapmayın dostlar
Arkadaşı tanıyorum hayabusası var gerçekten.
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DonJuan27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 11.08.2006 - 17:06    Mesaj konusu: tek teker Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim hakkımda her ne konuştuysanız iyi veya kötü teşekür ederim kemendo arkadaşımız benim makinayı gördü modifiye bir makina benim bu topiği açalım 1 haftayı geçti ve ben tektekeri yaptım bu topicten sonra ayın 20 sinde yarış var buyrun gaziantepe gelin ve benim makinayı ve tektekeri mi görün uyarmı ?Lütfen arkadaşlar bi şey sorduğumuza pişman etmeyin her hayabusa ya binende veya her racinge binende tekteker yapacak diye bir kanunda yok..
Başa dön
DonJuan27 Çevrimdışı DonJuan27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal