bence deneyeceksen trafiğe kapalı 1 yerde dene ilk denemelerini çünkü trafik sirk değil.Kolay gelsin sana.1de allah korusun devirirsen makinayı çok üzülürsün. Sana bişey olmasada yedek parçası ateş pahasıdır.
Tarih: 11.08.2006 - 08:53 Mesaj konusu:
rebel_punto demiş ki:
Alıntı:
neden hayabusa da tekteker yapamıyorum
yoksa busa seninde mi ilk motorun.
Aylar önce hatırlayan arkadaşlar olacak delinin biri (M.D.) ilk motorum hayabusa diye topik açıp milleti galeyana getirmişti.
yoksa busa seninde mi ilk motorun.
Aylar önce hatırlayan arkadaşlar olacak delinin biri (M.D.) ilk motorum hayabusa diye topik açıp milleti galeyana getirmişti.
prototıpe bınıyordu heralde hayabusa 99da cıktı
ama ben 2000den berı bu seneye kadar hayabusaya bındım ve aynı tarz kafa kaldırmayla ugrasmadan bındım benı de ornek gosterebulırsın.... _________________ k6 gsxr1000 34 fb9119...
ocakbasiteam
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.08.2006 - 15:43 Mesaj konusu:
dostum yanlış anlamada hayabusa kullananbiri hatta hayabusayı bırakta racing kullanan herkes teker yapmayı en azından teorik olarak bilir haaa bu durum tamamen YUSUF la alakalıdır _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
bence arkadaş ortaya bi laf attı, herkes de üzerine yorum yapıyor. Ortada Hayabusa falan olduğunu da sanmıyorum ya polemiğe girmemek lazım... _________________ .:. Kazasyz - Belasyz - Cezasyz sürü?ler .:.
Tarih: 11.08.2006 - 17:06 Mesaj konusu: tek teker
arkadaşlar benim hakkımda her ne konuştuysanız iyi veya kötü teşekür ederim kemendo arkadaşımız benim makinayı gördü modifiye bir makina benim bu topiği açalım 1 haftayı geçti ve ben tektekeri yaptım bu topicten sonra ayın 20 sinde yarış var buyrun gaziantepe gelin ve benim makinayı ve tektekeri mi görün uyarmı ?Lütfen arkadaşlar bi şey sorduğumuza pişman etmeyin her hayabusa ya binende veya her racinge binende tekteker yapacak diye bir kanunda yok..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız