Tarih: 13.11.2004 - 21:45 Mesaj konusu:
Deliler hepinizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor.Nice bayramlar hep beraber kazasız belasız beraber olabilmek dileğiyle. :md: _________________ KAS KAFALI OLMAYIN KASKLI OLUN
Sağlıklı, mutlu, kutlu, hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yakın (yada gerçekleştirilme aşamasına gelinmiş), ağzınızın tadı, içinizin huzuru, sevdikleriniz ve sizi sevenlerle beraber daha nice bayramlara arkadaş ve dostlar Çalışanlar için: Enflasyona yenik düşmeyecek maaş artışları + dahada kazançlı işler
Çocukları olanlar için: Çocuklarınız ile sağlıklı ve mükemmel bir hayat.
Askere gidenler ve olanlar için: Hayırlı teskereler ve en yakın zamanda sevdiklerinize kavuşabilmeniz dileklerimle.
daha aklıma gelmeyen pek çok kategorideki pek çok dost için;
Herkese iyi bayramlar
tüm delilerim şeker/ramazan bayramını kutlarım hani ya bana kimse şeker vermedi :oops: mümkünse yoshımura şeklindeki şekerlerden alabilirmiyim _________________ Ben OnUn ÜzErİnDEyken BeNiM...
11 ayın Sultanına idrak edip bizleri bu bayrama ulaştıran yüce rabbimden (c.c.)dileğim, bu bayramın tüm islam alemine hayırlara vesile olmasıdır.LAYLA _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız