Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor

Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.11.2004 - 02:54    Mesaj konusu: Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşımın 2004 model Mavi renk ZX-10 u malesef dün gece (12 Kasım 2004) evinin önünden çalınmıştır..Konunun kesşinlikle peşini bırakmıyacagım...Arkadaşım şu anda inanılmaz derecede üzgün..Kendisi alnının teriyle çalışıp kazanarak ve zor şartlarda sahip olmuştu bu motosiklete ..Ama bu şerefsiz hırsızlar emek nedir bilmezki..Ben mutlaka MD forumlarının bu motosikletin bulunmasında yardımcı olacagına söz verdim arkadaşıma..Üzülmemesini söyledim...
Lütfen görmeseniz bile ,bir duyum alırsanız şu telefon numaramdan bana ulaşın
0537 678 26 66 Hakan Dinçer
Motosiklet in üzerinde Akrapoviç egzoz ,Yarış camı var..Aşagıda motosikletin en son fotografı var.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elleri kırılsın! Öfkeliyim İnşallah motor sigortalıdır. Üzgünüm
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay anasını ya! gerçekten çok üzüldüm... inşallah sigortası felan vardır..
Arkadaşa geçmiş olsun Üzgünüm ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan buna cok uzuldum ya goksel kardesime gecmisolsun insallah en yakin zamanda bulunur.inaniyorum TR motordelileri bu konuda goksel kardesime yardimci olacaklardir. Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben inanıyorumki bu işi motosikletden anlayan birileiryle bir takım kişiler ortak yapıyorlar..Kimseyi karalamak istemiyorum ama sıradan bir hırsız gidip motosiklet çalmaz..O kadar araba varken,dükkan ,işyeri varken motosiklet ile alakası olmayan birisi koca zx-10 yükleyipde götüremez..
Hadi götürdü diyelim bunu ya böyle satacak (imkansız) yada parçalara ayırıp satacak...İşte bu yüzden bence motosiklet ile alakalı birileri ile bazı hırsızlar işbirliği içerisindeler..Çünkü bu bir degil iki degil..Mutlaka bir gün açık verecekler...Aklınızda olsun..Grenaj,far,egzoz,mekanik aksam yada herneyse,zx-10 parçası satıldıgını duyarsanız mutlaka şüphelenin...Herkezin bir gün başına gelebilir bu olay..Çok üzücü bişey..
Ben inanıyorumki bu hırsızlar bunun hesabını mutlaka verecekler..Allah acısını çıkartır inşallah..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Taceddin
Üye
Üye

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok büyük geçmiş olsun.inşallah bulunur motor. Üzgünüm
Başa dön
Taceddin Çevrimdışı Taceddin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.11.2004 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, inşallah bulunur dostumuzun motoru en yakın zamanda Ağlıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 14.11.2004 - 04:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşa geçmiş olsun mu denilir bilmem ki Üzgünüm
Kötü bi duygu , inşallah tez zamanda bulunur. . .
Bu arada motorun parçaları internet sitelerinde (Sahibinden.com) ve benzeri sitelere koyulacaktır büyük ihtimal. . .
Gözümüz üzerlerinde . . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.11.2004 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasa gecmıs olsun umarım motoru bulunur Üzgünüm

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbR_uA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: iStANbUL

MesajTarih: 14.11.2004 - 06:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bi olayy gerçekten .bence parçalanıp yurt dışına gidiyo bu motorlar . tr deki motosiklet camiası ufak cesaret edemezler die düşünüyorum.hani basit bi scoter titan mz fln olsa anlarımda zx10 ya bu
Başa dön
CbR_uA Çevrimdışı CbR_uA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 14.11.2004 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
Arkadaşa büyük geçmiş olsun...İnşallah bulunur.Tabiki bizde elimizden geleni yaparız...
Yanlız motorun plakasını yazarsan iyi olur abi...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DTMVECTRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/bagdat

MesajTarih: 15.11.2004 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nası kaçırılar çalarlar kaldırıp koparamlar agır şey..
THAT'S CLASS
Başa dön
DTMVECTRA Çevrimdışı DTMVECTRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 15.11.2004 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum hakan yahu!!Allah belalarını versin,2 ay önce başıma geldi bu şerefsizlik ve dediğin gibi bu çalma olayları bir grup işi..Allahlarından bulsunlar...Arkadaşlar üzerimizdeki MD t-shirtleri GÖKSEL arkadaşımızın üretimidir aklınızda olsun.Dişini tırnağına takarak kazanılan paralar ile kendimize alabildiğimiz tutku makinalarımızı adi şerefsizlerin biz uykumuzda iken çalmaları onları herhangi bir yerde yakaladığım zaman lime lime edeceğimin sebebidir!!!Kim olursa olsun af yok :!:
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yst

MesajTarih: 15.11.2004 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok buyuk gecmıs Üzgünüm olsun ınsallah en kısa zamanda bulunur Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
muratu Çevrimdışı muratu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 15.11.2004 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
Ben inanıyorumki bu işi motosikletden anlayan birileriyle bir takım kişiler ortak yapıyorlar..Herkezin bir gün başına gelebilir bu olay..Çok üzücü bişey..
Ben inanıyorumki bu hırsızlar bunun hesabını mutlaka verecekler..Allah acısını çıkartır inşallah..

Doğru tesbit, katılıyorum..
Başa dön
tarpin Çevrimdışı tarpin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal