Tarih: 14.11.2004 - 02:54 Mesaj konusu: Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşımın 2004 model Mavi renk ZX-10 u malesef dün gece (12 Kasım 2004) evinin önünden çalınmıştır..Konunun kesşinlikle peşini bırakmıyacagım...Arkadaşım şu anda inanılmaz derecede üzgün..Kendisi alnının teriyle çalışıp kazanarak ve zor şartlarda sahip olmuştu bu motosiklete ..Ama bu şerefsiz hırsızlar emek nedir bilmezki..Ben mutlaka MD forumlarının bu motosikletin bulunmasında yardımcı olacagına söz verdim arkadaşıma..Üzülmemesini söyledim...
Lütfen görmeseniz bile ,bir duyum alırsanız şu telefon numaramdan bana ulaşın
0537 678 26 66 Hakan Dinçer
Motosiklet in üzerinde Akrapoviç egzoz ,Yarış camı var..Aşagıda motosikletin en son fotografı var.
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4191 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 14.11.2004 - 03:03 Mesaj konusu:
Vay anasını ya! gerçekten çok üzüldüm... inşallah sigortası felan vardır..
Arkadaşa geçmiş olsun .. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 594 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 14.11.2004 - 03:05 Mesaj konusu:
hakan buna cok uzuldum ya goksel kardesime gecmisolsun insallah en yakin zamanda bulunur.inaniyorum TR motordelileri bu konuda goksel kardesime yardimci olacaklardir.
Tarih: 14.11.2004 - 03:17 Mesaj konusu:
Ben inanıyorumki bu işi motosikletden anlayan birileiryle bir takım kişiler ortak yapıyorlar..Kimseyi karalamak istemiyorum ama sıradan bir hırsız gidip motosiklet çalmaz..O kadar araba varken,dükkan ,işyeri varken motosiklet ile alakası olmayan birisi koca zx-10 yükleyipde götüremez..
Hadi götürdü diyelim bunu ya böyle satacak (imkansız) yada parçalara ayırıp satacak...İşte bu yüzden bence motosiklet ile alakalı birileri ile bazı hırsızlar işbirliği içerisindeler..Çünkü bu bir degil iki degil..Mutlaka bir gün açık verecekler...Aklınızda olsun..Grenaj,far,egzoz,mekanik aksam yada herneyse,zx-10 parçası satıldıgını duyarsanız mutlaka şüphelenin...Herkezin bir gün başına gelebilir bu olay..Çok üzücü bişey..
Ben inanıyorumki bu hırsızlar bunun hesabını mutlaka verecekler..Allah acısını çıkartır inşallah.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 14.11.2004 - 04:20 Mesaj konusu:
Arkadaşa geçmiş olsun mu denilir bilmem ki
Kötü bi duygu , inşallah tez zamanda bulunur. . .
Bu arada motorun parçaları internet sitelerinde (Sahibinden.com) ve benzeri sitelere koyulacaktır büyük ihtimal. . .
Gözümüz üzerlerinde . . . _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Tarih: 14.11.2004 - 06:24 Mesaj konusu:
çok üzücü bi olayy gerçekten .bence parçalanıp yurt dışına gidiyo bu motorlar . tr deki motosiklet camiası ufak cesaret edemezler die düşünüyorum.hani basit bi scoter titan mz fln olsa anlarımda zx10 ya bu
ya nası kaçırılar çalarlar kaldırıp koparamlar agır şey.. _________________ MY MOTOR YS VESPA ET4 150
HYS NAME YS 34 FB 5605
HY YS BORN 2005.
THAT'S CLASS
Şok oldum hakan yahu!!Allah belalarını versin,2 ay önce başıma geldi bu şerefsizlik ve dediğin gibi bu çalma olayları bir grup işi..Allahlarından bulsunlar...Arkadaşlar üzerimizdeki MD t-shirtleri GÖKSEL arkadaşımızın üretimidir aklınızda olsun.Dişini tırnağına takarak kazanılan paralar ile kendimize alabildiğimiz tutku makinalarımızı adi şerefsizlerin biz uykumuzda iken çalmaları onları herhangi bir yerde yakaladığım zaman lime lime edeceğimin sebebidir!!!Kim olursa olsun af yok :!: _________________ ...:::Virajdan ?ykyp a?ynca gazy ruhumun geride kaldy?yny hissediyorum!:::...
TIME COST MONEY!!
Ben inanıyorumki bu işi motosikletden anlayan birileriyle bir takım kişiler ortak yapıyorlar..Herkezin bir gün başına gelebilir bu olay..Çok üzücü bişey..
Ben inanıyorumki bu hırsızlar bunun hesabını mutlaka verecekler..Allah acısını çıkartır inşallah..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız