Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa ve tekteker

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa ve tekteker

Hayabusa ve tekteker
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
moto_mania
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 11.08.2006 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takma kafana toprağım. Gülümsüyorum bazen sorduğunun cevabı olmayan seyler yazılıyo malesef havalar sıcak malum Çok gülüyorum .Pazar günü makinanı da tekterini de görmek isterim.Bu arada yarış cevre yolunda mı? motorun ne renk abi? ufff cok uzattım bee Çok gülüyorum
Başa dön
moto_mania Çevrimdışı moto_mania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 11.08.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nerde gorulmus debrıyaj dedığınız makına 1300 makına 250 lık değil
Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.08.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

modifiye bir makina benim bu topiği açalım 1 haftayı geçti ve ben tektekeri yaptım bu topicten sonra

arkadas milli olmuş Çok gülüyorum hayırlı olsun allah devamını getirsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 11.08.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeet filozoflar işbaşında :!: :!: :!:
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DonJuan27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.08.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim motoru görmek istiyorsanız www.google.com'dan 2000 hayabusa diye arattırın orada görürsünüz motor bordo gri ayrıca pazar günü maraşta olacağım kırkpınar güreşleri için yetişebilirsem orada olurum okey yani çevre yolunda yerde çevre yolunun dülükbaba ormanlarına bakan tarafı sevgli antep liler veya tüm deliler bana ulaşmak isteyen antepliler gsm: 0533 304 32 82 for thanks
Başa dön
DonJuan27 Çevrimdışı DonJuan27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 12.08.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusan var ve tekteker nasıl yapılır diye soruyorsan, senin için en kolayı al eline alet edevatı sök ön lastiği, tekteker olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Hem daha güvenli hemde tarz olur Çok gülüyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ghost79
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.08.2006 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce arkadaşım sen motoruna alış sürme konusunu iice hallet sonra tekteker falan uğraş

2005 Honda CBR125 Siyah 79 AY 018
2004 Yamaha Ybr125
Başa dön
ghost79 Çevrimdışı ghost79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 12.08.2006 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa olucak bende bırgun deneye deneye ıllakı on kaldılırım ama buyuk motor bana gore bıraz buyuk hosuma gıtmıyor 35 40 yasında arkadaslara gore gııbı gelıyor onlarda on kaldırmıyor gezıntı sadece bılmem ogrenmen dılegıyle :P
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
baracuda
Üye
Üye

Nereden: MARMARİS

MesajTarih: 20.09.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusaya binilmezarkadaşım hayabusa sevilir okşanır bırak o seni götürsüncanı istediği yere sen gitme bu arada gerçekten sen al makinaların şahını sonra deki nası kaldırcam önünü valla gazla oynarsan bişekilde kalkar onun önüde yere inermi sağlamonu bilmem !!!!!
UMARIM Üzgünüm((
Başa dön
baracuda Çevrimdışı baracuda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıcag ensonşeydi bu,mualefet olmayı hiç sevmem.ama güzel abim hayabusan var nasıl ön kaldırrım diyosun :hıım .. ben 600cc yle takla atcam yakında Çok gülüyorum Çok gülüyorum
demekki çok hızlı geçişler yapmışın titan,R1,hayabusa hee Çok gülüyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

bak böle yapcan:D Çok gülüyorum http://www.metacafe.com/watch/169321/zig_zag_wheelie/
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.09.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu adama sadece Hayabusası olupta teker yapan insanlar cvp verse ne güzel olurdu ya.Biri demiş debriyaj tokatla biri demiş 10000devirde gaz bırak-çek.R6 ile nasıl teker yapıcam dememişki adam.Hayabusa demiş.

Hayabusayla teker yapman ön millere ciddi zarar verir çünkü kafası çok ağır.Tekerin kaldırdığında sakin indiremezsen yere laaannnkkk diye düşüyor resmen.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DonJuan27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.09.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama tek teker yapılabiliyor ilk başta olayı çözememiştim hatta bazı arkadaşlar hayabusada teker yapılamaz felan demişti ayarlamayı iyi yaptığın zaman çok kolay oluyo
Başa dön
DonJuan27 Çevrimdışı DonJuan27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.09.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar moruk 3.viteste de yapar sen yeterki kafayı iyi ayarlamaya bak...Ghost Rider'ı izlediiysen bilirsin GSXR1000 280km\h ile giderken hayabusa yanından tekerle geçiyo
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, sanırım o hayabusa sarıydı ve 499hp olmalıydı :!: o zaten hıc ıkı teker gıtmıyorkı fılmde Çok gülüyorum .....eray bır de bana yardım edemısın 636 ıcın en ıyı teknık nedır Çok gülüyorum ancak 1. vıtes de yapmam cok kalkıyo hahaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.09.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sormus bırı nasıl teker yapılır dıye?bazıları teknık yazmıs bazıları teknık atmıs resmen dostum busayı sorarak kaldıracaksan bosver yazık motorunada canınada

javascript:emoticon('hondaf3, ')demiş iyi demiş,altındaki makineyle nasıl hızlandığını anlayamazsın,deneme,tanı iyice altındaki gücü,bizi de sinir sahibi yapma emi Gülümsüyorum
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal