Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor

Allahından Bulsunlar...Çalıntı Motor
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2004 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gecen salı günü 1 senedir aranan bir motoru Mototal da gördüm.Sahibini aradık adam geldi aldı.İlanda 1 milyar ödül vaad etmişlerdi onuda vermedi.üstüne yattı.Gerci ben para alırız diye aramadım sahibini ama sözünde de durmasını beklerdim dogrusu.Tesekkür bile etmedi yaa.Umarım gene calınır,ve gene ben görürüm.Ve telefon edip motorunun burda ama söylemiyorum derim.. Çok gülüyorum
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.11.2004 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosikleti bulan ,yada ihbar eden arkadaşa,motorun sahibi olan GÖKSEL arkadaşımız bir miktar ödül verecek..Umarım bu teşvik olur...Umarım bu motoru buluruz...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NTTGEO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tbilisi

MesajTarih: 15.11.2004 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun inşallah bulunur en kısa zamanda Üzgünüm
Başa dön
NTTGEO Çevrimdışı NTTGEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 15.11.2004 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok üzüldüm yaaa!! Üzgünüm Yaa bunlari yakalayip zx10r in arkasina halatla bagliycan ve basacan gaza gebersin arkada domuzlar... Öfkeliyim Öfkeliyim

Sahibi hakanin anlattigi gibi ne kadar zor sartlarda para biriktirerek satin almis kimbilir ihtiyaci oldugu seyleri bu motor icin almamistir ,geliyor adi bir hayvan calip gidiyor !! Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

@Hakan-R1
Full kaskosu yokmuydu motorun ya? Üzgünüm
Dostum, insaallah bulursunuz motoru ve calanada cezasini verirsiniz!! Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 15.11.2004 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino tr de race motorlara kasko yapmıyor bir çok firma
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 15.11.2004 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmis olsun arkadaslar

insallahbulunur motor elimden ne gleirse yapmaya calisacagim
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 15.11.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Kardeşim... Gerçekten geçmiş olsun, umarım hep birlikte "geçmiş olsun" demekten fazlasını yapabiliriz...
Hırsızlığı sosyal aktivite ya da meslek olarak gören, bunu böyle algılayabilen zihniyete lanet olsun!!! Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
farozluserkan
Üye
Üye

Nereden: KARTAL

MesajTarih: 15.11.2004 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes gecmıs olsun inşallah buluruz ben domınos pızzada mudurum kendı şubemde ve diger şubelerdeki motorculara haber verecem inşallah bir bigi gelir buyuk geçmiş olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
farozluserkan Çevrimdışı farozluserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMETcbr954
Üye
Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 15.11.2004 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun motorcu kardesimize. aynisi benimde basima gelmisti. 2003´te 7aylik fireblade954, kapimizin önünde ruhumuz bile duymadan calindi. polislerin dedigine göre, bu SEREFSIZLER motorlari parcalayip satiyorlarmis. bu güne kadar izi yok. insallah sizinki bulunur.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal