Bende gecen salı günü 1 senedir aranan bir motoru Mototal da gördüm.Sahibini aradık adam geldi aldı.İlanda 1 milyar ödül vaad etmişlerdi onuda vermedi.üstüne yattı.Gerci ben para alırız diye aramadım sahibini ama sözünde de durmasını beklerdim dogrusu.Tesekkür bile etmedi yaa.Umarım gene calınır,ve gene ben görürüm.Ve telefon edip motorunun burda ama söylemiyorum derim..
Tarih: 15.11.2004 - 03:39 Mesaj konusu:
Motosikleti bulan ,yada ihbar eden arkadaşa,motorun sahibi olan GÖKSEL arkadaşımız bir miktar ödül verecek..Umarım bu teşvik olur...Umarım bu motoru buluruz... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Cok üzüldüm yaaa!! Yaa bunlari yakalayip zx10r in arkasina halatla bagliycan ve basacan gaza gebersin arkada domuzlar...
Sahibi hakanin anlattigi gibi ne kadar zor sartlarda para biriktirerek satin almis kimbilir ihtiyaci oldugu seyleri bu motor icin almamistir ,geliyor adi bir hayvan calip gidiyor !!
@Hakan-R1
Full kaskosu yokmuydu motorun ya?
Dostum, insaallah bulursunuz motoru ve calanada cezasini verirsiniz!! _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Geçmiş olsun Kardeşim... Gerçekten geçmiş olsun, umarım hep birlikte "geçmiş olsun" demekten fazlasını yapabiliriz...
Hırsızlığı sosyal aktivite ya da meslek olarak gören, bunu böyle algılayabilen zihniyete lanet olsun!!! _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
kardes gecmıs olsun inşallah buluruz ben domınos pızzada mudurum kendı şubemde ve diger şubelerdeki motorculara haber verecem inşallah bir bigi gelir buyuk geçmiş olsun
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 53 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 15.11.2004 - 14:31 Mesaj konusu:
gecmis olsun motorcu kardesimize. aynisi benimde basima gelmisti. 2003´te 7aylik fireblade954, kapimizin önünde ruhumuz bile duymadan calindi. polislerin dedigine göre, bu SEREFSIZLER motorlari parcalayip satiyorlarmis. bu güne kadar izi yok. insallah sizinki bulunur. _________________ www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız