walla ucuz atlatmışsın geçmiş olsun....bundan daha kötüsüde ola biliyor canım türkiyemin yollarında ANTALYA bakım için açılan mazgal kapağı kapatılmamış unutulmuş. tamda alt geçişte gelen 2 arabada ucuz atlattı 2 sininde lastiği patladı..eğer bi motor denk gelse allah korusun kurtulma şansı yok gibi bişi... bu haber gazetede de yer almıştı
abi şaka gibi yazılanlar
yok yok bi şekilde niyazi olacaz galiba sonunda.atın üstünde olayım oda yeter... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Geçmiş olsun arkadaşım 1 ay kadar önce benimde başıma butip bir olay geldi.. İstanbuldan Çorluya dönüyordum arabayla saat 19.00 civarı hiz 120 - 130 km arası gişelerden çıktım bahçeşehire doru gelirken (ki trafik çok kalabalıktı) araba sağa sola dönmeye başladı refleks olarak frene bastım lastikler kilitledi fakat araba buz pateni yapıyodu yolda. kontrolü sağlamak için hafif gazladım 3 - 4 saniye sonra kontrolü elime alabildim allahtan önümde hafifbi boşluk vardı araba olsa gümbürderdik 20 metre sonra emniyet şeridinde eskibir hyundai minibüs benzin deposu patlamış kusuyo mübarek!!! Benden sonra kaza olmadıysa iyidir ki bence olmuştur _________________ Live to ride.... Ride to Live.. HD:) Kan çekiyoo dedesi SAATÇY MEHMET olunca!!
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 16.08.2006 - 19:44 Mesaj konusu:
ofdmed, çok geçmiş olsun. Sendeki de ne şans yani bahtsız bedevi misali... _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 593 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 16.08.2006 - 20:07 Mesaj konusu:
yurdum insanı böle atraksiyonel durumlarda koşar hemen yardıma _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
aynen ya bak bilen merter civarını kesin rastlamıştır kız aarkadaşımla gidiyorum e5 te sagda mterter de burger kıng var ordan arka yolundan davutpaşa istikametine gidiyorum metro yolu üstte ve yolla paralel neyse tozkoparan dogru yukarı cıkılan bır yer var metro yolunun altından geçiyosun ya olamaz boyle bişiy yol sabah duzdu aşkam tabii ben gormedim 30 40 cme yakın çökmüş yukarda onur17nin yazdıgı gibi mazgal kapakları kada çapı var ve 30 cm çökmüş tam yusyuvarlak tabii benım on tekerlek girmesiyle frene asıldım arka teker kalktı kız arkadaşım düşüyodu ama belediyeye ne kufrettım anlatamam agzıma gelenı orda durduk zaten bıraz oalyın şokuyla sonra donduk eve.... _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 17.08.2006 - 02:15 Mesaj konusu:
Abi bu kadar olur ya.Bana kızma ama bu sana bi uyarı felan olmasın.Milyonda bi olur böle bi şey ya.Dolanması kolay çıkmaması ilginç:Bismillah şükür Allahıma korumuş seni.
Allah karumuş bende anlatayım. ana yolda biraz rampa aşağı 5 6 yüz metre dümdüz yol ama etrafı ot kum falan var ben motoru aşağı doru kapatmışım basıyom bizim türkler işte yol kenarına keçi bağlamamışlar evet keçiyi bırakıp gitmişler. hayvanlar yolun bi oyanına bi buyanına koşuyolar birden yolun kenarından bi keçi fırladı ben keçiye vurdum ve motorun üzerinde yerde yan kaymaya başladım allah korudu ufak sıyrıklarla atlattım işte türkiye böyle biyer _________________ VFR 800
¤ۣۜ.:(_HAKKI_:(U?ra?ma benimle...kalk önce ceketini dü?mele önümde. Senden üstünüm!!! Nasylsa Tyrsacaksyn zaten anlatmama gerek YOK VFR YY
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 17.08.2006 - 10:25 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın, sağolsun insanlarımız o kadar duyarlı ki nelere sebep olabileceğini düşünmeden hareket ediyorlar.Dilerim daha duyarlı, birşey yaparken karşıyı düşünerek hareket eden bir toplum haline geliriz. _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız