Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım.

trafikte bunu da gördüm.daha neler olacak bakalım.
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onur17
Üye
Üye

Nereden: @nt@ly@

MesajTarih: 16.08.2006 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ucuz atlatmışsın geçmiş olsun....bundan daha kötüsüde ola biliyor canım türkiyemin yollarında ANTALYA bakım için açılan mazgal kapağı kapatılmamış unutulmuş. tamda alt geçişte gelen 2 arabada ucuz atlattı 2 sininde lastiği patladı..eğer bi motor denk gelse allah korusun kurtulma şansı yok gibi bişi... bu haber gazetede de yer almıştı Gülümsüyorum

daha neler gelecek başımıza ? ?
Başa dön
onur17 Çevrimdışı onur17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.08.2006 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi şaka gibi yazılanlar Şok oldum
yok yok bi şekilde niyazi olacaz galiba sonunda.atın üstünde olayım oda yeter...
maltun
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmis olsun ınsallah bundan sonra boyle abuk seylerle karsılasmazsın
Başa dön
maltun Çevrimdışı maltun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 16.08.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CBR
Üye
Üye

Nereden: Corlu

MesajTarih: 16.08.2006 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım 1 ay kadar önce benimde başıma butip bir olay geldi.. İstanbuldan Çorluya dönüyordum arabayla saat 19.00 civarı hiz 120 - 130 km arası gişelerden çıktım bahçeşehire doru gelirken (ki trafik çok kalabalıktı) araba sağa sola dönmeye başladı refleks olarak frene bastım lastikler kilitledi fakat araba buz pateni yapıyodu yolda. kontrolü sağlamak için hafif gazladım 3 - 4 saniye sonra kontrolü elime alabildim allahtan önümde hafifbi boşluk vardı araba olsa gümbürderdik Üzgünüm 20 metre sonra emniyet şeridinde eskibir hyundai minibüs benzin deposu patlamış kusuyo mübarek!!! Benden sonra kaza olmadıysa iyidir ki bence olmuştur Öfkeliyim
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 16.08.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed, çok geçmiş olsun. Sendeki de ne şans yani bahtsız bedevi misali...

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 16.08.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurdum insanı böle atraksiyonel durumlarda koşar hemen yardıma Dil çıkarıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişş olsun arkadaşım
artık istanbul trafiğinde insanın başına her türlü olay gelebiliyor Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 17.08.2006 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen ya bak bilen merter civarını kesin rastlamıştır kız aarkadaşımla gidiyorum e5 te sagda mterter de burger kıng var ordan arka yolundan davutpaşa istikametine gidiyorum metro yolu üstte ve yolla paralel neyse tozkoparan dogru yukarı cıkılan bır yer var metro yolunun altından geçiyosun ya olamaz boyle bişiy yol sabah duzdu aşkam tabii ben gormedim 30 40 cme yakın çökmüş yukarda onur17nin yazdıgı gibi mazgal kapakları kada çapı var ve 30 cm çökmüş tam yusyuvarlak tabii benım on tekerlek girmesiyle frene asıldım arka teker kalktı kız arkadaşım düşüyodu ama belediyeye ne kufrettım anlatamam agzıma gelenı orda durduk zaten bıraz oalyın şokuyla sonra donduk eve....
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 17.08.2006 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bu kadar olur ya.Bana kızma ama bu sana bi uyarı felan olmasın.Milyonda bi olur böle bi şey ya.Dolanması kolay çıkmaması ilginç:Bismillah şükür Allahıma korumuş seni.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dostum turkiye burası sen şukret sadece bir poşetle atlattmışsın Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun allahtan bırsey olmamıs uyalılarını dıkkate alıcazzz ^2
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkiozkan1990
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah karumuş bende anlatayım. ana yolda biraz rampa aşağı 5 6 yüz metre dümdüz yol ama etrafı ot kum falan var ben motoru aşağı doru kapatmışım basıyom bizim türkler işte yol kenarına keçi bağlamamışlar evet keçiyi bırakıp gitmişler. hayvanlar yolun bi oyanına bi buyanına koşuyolar birden yolun kenarından bi keçi fırladı ben keçiye vurdum ve motorun üzerinde yerde yan kaymaya başladım allah korudu ufak sıyrıklarla atlattım işte türkiye böyle biyer

¤ۣۜ.:(_HAKKI_:(U?ra?ma benimle...kalk önce ceketini dü?mele önümde. Senden üstünüm!!! Nasylsa Tyrsacaksyn zaten anlatmama gerek YOK VFR YY
Başa dön
hakkiozkan1990 Çevrimdışı hakkiozkan1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın, sağolsun insanlarımız o kadar duyarlı ki nelere sebep olabileceğini düşünmeden hareket ediyorlar.Dilerim daha duyarlı, birşey yaparken karşıyı düşünerek hareket eden bir toplum haline geliriz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal