Tarih: 13.11.2004 - 22:19 Mesaj konusu: Ortaköy'de Dev Motosikletler
İstanbul'da yaşayıp da Ortaköy'e yolu düşen arkadaşlar,
FB Otomotiv'in vitrinine şöyle bir bakın. Bir kaç tane custom motosiklet koymuşlar; hepsi birer azman. Hep arabayla geçtim galerinin önünden. Bir türlü inip bakamadım. Bir fırsatını bulunca gidip inceleyeceğim. Siz de bir göz atın derim.
bunları dergide görmüştüm iki modeli var bunların biri küçük diğeri büyük olay Türkiye'ye en büyüklerini getireceklerdi ama korkutucu 500 hp bir makinayı zaptetmek kolay bir iş değil :md: :md: _________________ MoToRcuLaR De?iL MoToRlaR SeRseRi
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 875 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 14.11.2004 - 11:36 Mesaj konusu:
boss hoss uzun zamandır üretimde olan bir firma. özellikle big bike kategorisinde amerikanın lider firmalarından. büyük hacimli motorlarını genelde chervolet chevy arabalarından tanıdığımız motorlar üzerinde çalışarak geliştiriyorlar. tabi ağırlığından dolayı kullanışlı. gerçek bir custom makinesi. geniş alan sağladığından dilendiği gibi süslenebiliyor.
bir de fiyatları makul olsa. ame. satışları 26000-40000 usd arasındaydı tr de ne olur bilemiyorum
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4192 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 14.11.2004 - 12:47 Mesaj konusu:
Tarzım değil ama güzel motorlar .. Galiba bu FB otomotiv hep özel motorlar bulunduruyor .. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
güzel ama fiyatlar uçuruyor... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
şu gökkuşağı renklisine çok güldüm... :md: _________________ Gelecek bir hiç olunca varolmak olur mu?
Biz çöp varillerinin çiçekleriyiz.
Biz insan makinanyzyn zehiriyiz.
Biz gelece?iz !!!
Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 291 Nereden: Istanbul - Bostancy
Tarih: 17.11.2004 - 16:36 Mesaj konusu:
böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür. :md:
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı..
Amerikalıların ortalama zeka yaşı 14.5 olduğu için onlara normal geliyor. _________________ CBF Bin, ba?ka motora binmezsin.
XMAX, The Xcooter
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız