Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 17.08.2006 - 21:40 Mesaj konusu:
Güzelmiş,fiyatı nedir acaba?
Gerçi ben motosiklette fazla teknolojiyi sevmiyorum.Fazla elektronik sistemlerle donatılmış motorlar yerine, babadan kalma klasik ve mekanik sistemler daha fazla ilgimi çekiyor.
Her zaman şöyle 50 veya 60.lı yıllara ait ayaktan marşlı,elden avans ayarlı v.s. bir İndian Chief veya H.D. ye falan sahip olmak istemişimdir.
Bu arada Beldeyamanın sitesine girmişken bir fiyatlara baktım. 300-500 Ytl zamlanmış gene. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Sep 06, 2005 Mesajlar: 312 Nereden: istanbul / çorlu
Tarih: 17.08.2006 - 22:08 Mesaj konusu:
37000 ytl çok para yarı otomatik cuplarda bile var bizim binemeyeceğimiz belli zaten 3 tane getirecekler. sahipleri şimdiden bellidir. _________________ keşfedilmeyene yolculuk.
Buradan devam edelim lütfen _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız