Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbrush olayı için bir adres...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbrush olayı için bir adres...

Airbrush olayı için bir adres...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DTMVECTRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/bagdat

MesajTarih: 10.11.2004 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
daha öncede optik nickli bir arkadaşımız MD sitesinde Stüdyosunun reklamını yapmıştı ..Ben kendisine mail yollamıştım ..ve demişttimki:
Mademki MD üyelerine böyle bir duyuru yapmak ve burdaki potansiyelden faydalanmak istiyorsunuz o zaman Motosiklet içerikli ve tamamen ücretsiz ,çıkarsız üyelik yapılabilen bu portalımıza Reklam vermeyi düşünün..MD sitesinin masrafları var ve bunu şu anda ben kendi cebimden karşılamaktayım,halbuki, bu kadar fazla üye sayısı ve hit'i olan bir sitenin kendi masraflarını çoktan çıkartıyor olması lazım..Ancak sektördeki kurumsal firmalara ne biz teklif götürdük nede onlar böyle bir potansiyelden faydalanmanın yollarını aradılar..Hal böyleyken MD portalında hesaplı ve ucuza bir reklam banner ı satın alırsanız hem bu siteyi desteklemiş olursunuz hemde ugraş verdiğiniz işde bir rant saglamış olursunuz.."
demiştim ama cevap alamadım..Demekki bu arkadaş forumlardan reklam yapacak,müşteri kazanacak,yaptıgı işin karşısında para kazanacak ama MD sitesi buna vesile oldugu halde bundan çok azda olsa faydalanamıyacak..Bu arkadaş bunu istiyordu demekki..çünkü mailime cevap gelmedi..
Egerki bu site üzerinden ticari reklam yapmak istiyorsanız lütfen sitemizin ayakta olması için reklam banner ı satın almaya bakın..Haa egerki siz AİRBRUSH işinden para kazanmıyorsanız yani bedava yapıyorsanız onu bilmem..ama burdan müşteri için faydalanıyorsanız bunu size saglayan MD yede destek olmak zorundasınız..
Bu at'la deve degil..
Malesefki bu reklam işine birisinin el atması lazım..

+1907 çok haklısın abi, bu iş bole olmaz Dil çıkarıyorum
Başa dön
DTMVECTRA Çevrimdışı DTMVECTRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 10.11.2004 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi dakika sanırım yanlış anlaşılıyorum...bakın ben durup dururken bu konuyu açmış falan değilim. bir arkadaşımın; md nde senin lafın dönüyo "Airbrush olayı için bir adres..." başlığına bak.. demesine istinaden gelip gıyabımda konuşulduğunu gördüm, adresimi verdim ve üye oldum(ki o esnada bu başlık altından bi sürü laf dönmüştü zaten) sonra vişne geldi dedi ki "kendini tanıt, site adabındandır" sonra da kendimi tanıttım...yani optik gibi dış kapının mandalı biçiminde ticari kaygılarımın izini sürerek gelmedim buraya ben... yazdıklarımın arasında tek bir kelime reklam bulamazsınız çünkü reklam yapmıyorum. sadece soru gelince cevaplıyorum -ki istenmiyorsa bunu da yapmayabilirim- benden evvel üye olan optik isimli meslekdaşımın topiclerine baktığımda, mesleğimin (yani airbrushın) sizi neden bu kadar huzursuz ettiğini anlamak zor değil. ama objektif bakarsanız bu siteye gerçekten hoşuma gittiği için girdiğimi ve herhangi bir ticari kaygı gütmediğimi anlıyacaksınız.
ha işin diğer kısmına gelirsek... ticari kaygı gütmek suç mu? tabii ki değil... ama gayet safiyane bir giriş yapıp ticari kaygı gütmüyorken; "burdan müşteri için faydalanıyorsanız bunu size saglayan MD yede destek olmak zorundasınız.." gibi bir cümleyle karşılaşınca, insan kafasına tuğla yemiş gibi oluyor...
velhasıl hakan R1 hiçbişeye zorunlu değilim ama buradan müşteri için faydalanırsam karşılığını, bedelini öderim. Kimse söylediği için değil, aksi bana ve ticari itibarıma yakışmayacağı için... bilmem anlatabildim mi meramımı?
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.11.2004 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush-tr, iyi bir motorcudur arkadaslar.Buraya da reklam yapmaya degil bu siteye üye olmaya gelmistir.Benim okuduklarimdan ve bu topicdeki yazilari takip edebildigim kadari ile ortada kasitli birsey yoktur.Gönlünüz rahat olsun.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
optik
Üye
Üye

Nereden: istanbul-moda

MesajTarih: 15.11.2004 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Hakan ve Evrim'e, sonra da tüm MDler'e selam,
Antalya'dan döndüğümden beri siteye yeni girip bakıyorum. Hakkımdaki yazıları da bu gece okudum. Hakkımdaki suçlamalar ve ticari kişiliğim hakkındaki tüm yazılanlar asılsızdır. Sitenizden herhangi bir MD'ye custom işi yapmadım, ama sürekli olarak, gerek telefonla gerek mesajlarla sorularınıza hep cevap vermeye çalıştım. Bir taneniz bile yaptırdığını söylerse şu anda hattayım. Bu türlü ön yargılı ve agresif tavrınızla sitenizdeki bu sanatla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara da engel olabileceğinizi hatırlatmak isterim.
Beni dış kapının dış mandalı olarak tanımlayan meslektaşımdan açıklama bekliyorum ve diğer MD arkadaşlarım da bu konudaki düşüncelerini yazmalarından memnuniyet duyacağım. Şuna inanın ki sitenizden soru, bilgi ve fiyat soranlar oldu ama hiçbiriyle ne şahsi görüşmem ne de motoruna custom yapmam söz konusu olmamıştır. Onun için benimle ilgili yazılan bu mesajlardan büyük üzüntü duydum. Fakat yine de tüm arkadaşların mübarek Ramazan Bayramları'nı kutlarım. Airbrush sanatını destekleyen arkadaşların ya da bu konuda fikirlerini bildirmek isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Görüşmek üzere..
Şu anda İstanbul'dayım. GSM:0535 6560726, www.geocities.com/airbrushoptic
Başa dön
optik Çevrimdışı optik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2004 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ticari faaliyetlerinizi forumlardan okumak istemiyorum.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
optik
Üye
Üye

MesajTarih: 15.11.2004 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kurtlu,
Ticari faaliyet kazanç sağlamak demektir. Dostum, sitenizde kimden bir kazancım olduğunu açıklar mısın?

Sayın Hakan-R1,
Daha önceden reklam vermem konusunda mesaj göndermiştiniz. Fakat sitenizde ticari faaliyetten ziyade motorcu arkadaşları airbrush custom sanatı konusunda bilgilendirdim. Bu da herhangi bir ücrete tabi değildir. Çeşitli custom fiyatları soran motorcu arkadaşlar oldu. Bunlara da cevabım yapılacak customın renkleri, boyutları ve işçilikleriyle ilgili olarak değişeceğine dair bilgi verdim. Bu da ticari bir kazanç getiren bir iş değildir. Fakat sitenizden arkadaşların herhangi birisinden bir custom siparişi alırsam bundan tabiki sizin sitenize de bir miktar katkıda bulunmayı isterim. Bayramın ilk günü sizin de başınızı ağrıttığım için üzgünüm. Yalnız şunu unutmayın ki sitenizdeki arkadaşlardan bir sipariş alamasam da ben profesyonel, Kültür Bakanlığı'nca onaylı bir ressmım ve bununla gurur duyuyorum. Herhalde bu da bir suç değildir.
Bu yazıyı okuyan tüm MD'lerin görüş, tavsiye ve desteklerini bekliyor ve hepinize iyi geceler diliyorum.
Hoşçakalın,
gsm:0535 6560726
www.geocities.com/airbrushoptic
-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda yazılan 2 mesaj tarafımdan birleştirildi..
zxrOsman
Başa dön
optik Çevrimdışı optik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 15.11.2004 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya....
Bu kadar problem olacağını bilseydim açmazdım konuyu... Ağlıyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.11.2004 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

optik ve airbrush-tr, sanırım yine yanlış anlaşılma var..
Hakan_R1 demiş ki:

MD üyelerine böyle bir duyuru yapmak ve burdaki potansiyelden faydalanmak istiyorsunuz o zaman Motosiklet içerikli ve tamamen ücretsiz ,çıkarsız üyelik yapılabilen bu portalımıza Reklam vermeyi düşünün

demişim..yani bu size bir yönlendirmedir..Ve bu yol göstermem inanın size katkı saglayacak bir fikirdir..
kaldıki bu forumu okuyan ERALP arkadaşımız konuya duyarlılık göstermiş ve MD ye katkıda bulunarak bir banner satın almıştır..Yani bu oluşuma maddi destek saglamıştır..
Bizim burdaki amacımız para kazanmak degil,bizim amacımız MD portalının masraflarını kendisinin çıkartmasıdır..Buda moderator arkadaşların,üyelerin ve benim bu portaldaki başarımızı gösterir..Ben 2 yıldır bu kadar Hit alan bir sitenin masraflarını cebimdern karşılıyorum..Oysaki Motosiklet camiasındaki yüzlerce firmadan bir kaç tanesi bizlere sponsor olmalı diye düşünüyorum..Gitgide büyüyen MD sitesinin aldıgı Hosting hizmeti şu anda limitlere dayandı..Sırf bu yüzden üyelerin eklemek istediği resimlere onay veremiyoruz..Çünkü aylık 500 mb lık bir hizmete para ödüyorum,bu hizmeti daha üst düzeye taşımaız artık şart ve bunun maddi boyutuda gözarda edilemez...MD kadar hit alan ve gözönünde olan bir avrupa sitesini düşünürsek inanın bana bırakın masrafları karşılamayı ticari bir potansiyel bile yaratılıyor ..Ama ben bu güne kadar hiç bunu düşünmedim,hep kendim halettim bazı şeyleri ,yinede hallederim ancak artık MD masraflarını kendi çıkartmak zorunda...
Dediğim gibi ERALP arkadaşımız Motordelisi sitesine bu destegi kendi firmasına Banner reklamı satın alarak göstermiştir..Ve MD sitesine sponsor olmuştur..Bunun gibi 2 yada 3 sponsor daha bulursak MD sitesinin aldıgı hosting hizmeti ve güvenlik hizmeti 2 katına çıkartılacaktır.Bu sebeple reklamlarınızı forumlar yerine ana sayfada alacagınız banner larla yapmalısınız..Benim sölediğim buydu..Yoksa sanatınıza sonsuz saygı duyarım..Ayrıca burda alacagınız reklam banner ile MD sitesine ve motosiklet camiasına katkıda bulunacaksınız hemde işiniz için etkili bir reklam yolu seçmiş olacaksınız..Bundan güzel ne var..Bunda alınacak,kızacak ne var...
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım...
hem ben bunu sadece bu mesaj için söylemedim..Her zamanki gibi yine okumadıgınız kurallarımız derki:

3-Kullanıcılar ve Firmalarla bağlantılı olan bayii konumundaki üye'lerde bu kapsamda reklam veya ilgili olduğu firmayı yüceltecek şeylerde yazamayacakları gibi ,ilgisinin olmadıgı başka firmalar veya markalar ile ilgili aşağılayıcı şekilde yazı yazamazlar.Yasaktır..

4-Ticari amaçla üye olunamaz.Şahsa ait olan mallar dışında ticari amaçlı mesaj yazmak,adres ve telefon numarası vermek yasaktır.

Ben bu kuralları çiğnedinizde demiyorum..Sadece bu topicde verilen web adresleri,telefonlar ve adreslerle ilgili hatırlatma yaptım..Ve size bir teklif getirdim..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DTMVECTRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/bagdat

MesajTarih: 15.11.2004 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında hem hakan hemde air-brush haklı yaw.
THAT'S CLASS
Başa dön
DTMVECTRA Çevrimdışı DTMVECTRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
optik
Üye
Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Hakan-R1,

Sizin bu siteyi ayakta tutup geliştirmek için mali külfet gerektiğinin farkındayım. Daha önceki mesajda yazdığım gibi sitenizden herhangi bir motorcudan bir kazanç temin etmiş değilim. Aksine iletişimle sorunlarını çözmek isteyen kişilere zaman ayırdım, onların sorularını yanıtlamaya çalıştım. Hepsi bundan ibarettir.

Bugünlerde, Türkiye piyasalarında aktif motorsiklet hizmeti veren çeşitli firmalarla temas halindeyim. Reklam olabilir diye isim veremiyorum.
Bu firmalara sizin sitenize de sponsorluk desteği vermelerini önereceğim ve bu surette MD arkadaşların birbiriyle diyalog halinde olmalarına katkıda bulunmaktan mutlu olacağım. Telefon no ve web adresi belirtme sebebim benden telefonla da bilgi alınabilmasi ve sizin bana her an ulaşabilmenizdir.

Ben de sizin gibi büyük motorsiklet firmalarından airbrush sanatına sponsor arayışı içindeyim. Bu arada bu camiada çok sayıda kontakt kurduğum kişiler oldu. Sonuçlar ne olursa olsun bizler yolumuza devam edeceğiz. İnşallah doğru sponsorlar bulunur ve hepimiz sorunlarımızı halletmiş oluruz.

Sizin ve yardımcılarınızın mübarek Ramazan Bayramı'nı tekrar kutlarım, airbrush sanatına vermiş olduğunuz desteği tüm motorsiklet firmalarına ileteceğim ve sitede bu sanatı destekleyen tüm MDlere teşekkür ederim. Herkesin bayramını kutlarım. Hoşçakalın...

gsm: 0535 6560726
www.geocities.com/airbrushoptic
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal