Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ONEMLI-Kaza sonucu hastane masraflari hakkinda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ONEMLI-Kaza sonucu hastane masraflari hakkinda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 16.08.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD bilgi için çok teşekkürler, allah kimseye kaza bela göstermesin ama herşeyin bilinmesinde fayda var, tekrar teşekkürler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T.G.T.S hesabı aynı zamanda ifalas etmiş sigorta şirketlerinin teminat altına aldığı mükelleflerinin tazmin taleplerini de doğruluyor. Yani sigorta şirketiniz batsa da teminat altına aldığınız envarteriniz yine de güvence de.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

SİGORTA TERİMLERİNİN TANIMLARI

Reasürans/Mükerrer Sigorta : Sigortacının kendi bünyesinde koruyamadığı bir kısım rizikoyu diğer sigortacılar nezdinde sigorta ettirmesine "reasürans/mükerrer sigorta" denilmektedir.

Sigorta şirketleri kendi parasal olanaklarına ve riziko hakkındaki deneyimlerine dayanarak belirledikleri saklama paylarını aşan rizikoları devretmek üzere diğer sigorta ve reasürans şirketleri ile değişik türde reasürans sözleşmeleri yaparlar. Bu sözleşmelerinin bazısı zorunlu iş devrini, bazıları ise ihtiyari iş devri şartını içerir. Ülkemizde 1160 yasalı kanunla reasürans devri zorunlu kılınmış ve bu amaçla kurulmuş Milli Reasürans T.A.Ş.'ne bütün şirketler (hayat branşı hariç) saklama paylarını aşan işlerin belli bir yüzdesini devretmekle yükümlüdürler. Ülke dışında plase edilen işler ise Türk Parasının Değerini Koruma Mevzuatı Hükümlerine bağlı olarak işlem görmekte ve gerçekleşen yabancı reasürör alacakları söz konusu mevduat hükümlerine göre transfer edilmektedir.

Retrosesyon-Retrosedan: Mükerrer sigortacının kendi saklama payını aşan kısmını diğer bir reasürans şirketi nezdinde reasüre ettirmesine veya bu amaçla iş devrine retrosedan denir.

Reasürans ve retrosesyon işlemleri sigortacılığın gelişimine büyük hizmetlerde bulunmuştur. Rizikoların bir çok sigortacı nezdinde bölüştürülmesi büyük riskleri sigorta edilebilir duruma getirmiştir ki buna rizikonun toz edilmesi veya hissedilemez küçük parçalara ayrılması denir. Rizikonun reasüransı ve retrosesyonu suretiyle bir çok sigortacı arasında bölüştürülmesi sigortacılığa uluslararası bir mahiyet vermekte ve rizikonun bütün dünya ülkeleri arasında bölüşümünü sağlamaktadır.

Trete: Bir reasürans işleminde, sigortacı (sedan) şirketle reasürör arasında imzalanan sözleşmeye trete denilmektedir.

Trete, sedan ile reasürör arasında imzalandıktan sonra sigortacı (sedan) üzerine aldığı bütün rizikoları trete şartlarında reasüröre devretmek, reasürörde devredilen bu rizikoları kabul etmek zorundadır.

Katastrof: Çok büyük hasara neden olan doğal afet veya felakete katastrof denilmektedir.
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 16.08.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dd ve violinist teşekkürler... Dil çıkarıyorum
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 16.08.2006 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer rapor arkadaşımızın dediği gibi düzmeceyse ve ona göre değerlendirilecekse TURGUT bu fondan yararlanamaz.çünkü kusurlu gösterilmiş. Üzgünüm

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 16.08.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck,Reşat abi gerçekten bilmiyordum.ama öğrendiğimiz çok iyi oldu.faydalı bilgilerinin devamını diliyoruz.teşekkür ediyorum

yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
manugyzc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.08.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyuyoruz yaw, olmaz bole birsey :hıım , DD saol, ne varsa sende var.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
manugyzc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bılgıler ama gecerlıgı pek olmuyo ıkı sene once arkadasım acıbademden ozel sıgortası dahıl vardı kaza yaptı acıbadem has kaldırdık 15 gun kadar yattı cıkarken tehlıkelı spor dıye polıcede belırtmedıgınızden odemez dedıler.catır catır aldılar parayı.allahtan durumu ıyıydı koymadı.ama ya olmasaydı fatura ortalama 15 mılyar cıvarı gelmıstı.
neyse ısallah denenler dogrudur ve uygulanır
bılgıler ıcın ayrıca tesekkurler
Başa dön
xenox Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.08.2006 - 05:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum çok teşekkur ederım bızımle paylastın ıcın senın yoklugun md de dusunulemez:)

biraz yalakalık gıbı oldu ama gerçek buu

gerçi yalakalık yapacak bı durum yok:)
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.08.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar durumu özetleyim bende üşenmedim aradım bu bilgiden sonra öncelikle daha önceki işimde medikal olduğundan trafik kazaları işi ile ilgileniyordum ve hastane masrafları ile ilgili yukarda belirtildiği üzere bir çok insanın bilgisi yok. Yukarıda adı geçen fon Trafik garanti fonu ve sigortası olmayan insanların sadece sağlık giderlerini kaza sonrası karşılayan bir kurum en önemlisi çarpılan kişi ve çarpan kişinin sigortası yoksa tüm hastane masraflarınızı karşılıyor sadece kazaya yapan size çarpan kişinin sigortası olmaması durumunda bu önemli çünkü turgut arkadaşımızın durumu gibi çarpan sigortası olmayıp rapor tutturup hastane faturası ile bu fona başvurması gerekiyormuş....
Kazasız belasız rahat sürüşler arkadaşlar..
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dj-roer
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar

MesajTarih: 28.08.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir arkadaşımı hastaneye kaldırdım kaza neticesinde,adamın parasıda yoktu cebimden 280 ytl devlet hastanesine ödedim hemde rapora motor kazası olarak geçti hiç kimse böle bişiden bahsetmedi..yuh yani bu d....inanılır gibi değil okuduklarım.bizi insan yerine koyan bir devlet olur inş. Öfkeliyim çok teşekkürler dd
Başa dön
dj-roer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 29.08.2006 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili reşat abi.namı değer DD amca Bravo
bu konular hakkında bizleri bilgilendirdiin için ne kadar tşk etsek azdır.değilmi arkadaşlar.....
ki ben 10 senedir 4 teker kullanıcısıyım.motorla tanışmam 2 sene kadar oluyo.ama ben bile bundan bir haberdim.ama sadece ben değil,bu konuda çoğu sürücünün de bilgisizlii söz konusu.aslında yazdıın konu hayati değer taşıyo.bizleri bu konuda bilgilendirdiin için tekrar tekrar teşekkürler DD AMca Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
_poseidon_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.08.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz bu duyuruyu,senol denizcinin yeni kazasi dolayisiyle baska bir kaza haberi formunda ,cango 34 un dikkatine tasimak istiyoruz.belki isletebilirler.
DD ye sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 07.09.2006 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kimbiliir daha ne haklarımız vardırda bilmiyoz tşk kardeş Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimbilir bunun gibi daha neler vAR. aMA BİZİ HEPSİNDEN BİHABER YAPIYORLAR. nEDEN? bİLİRSEK KİM PARA YİYECEK, KİM KERİZ YERİNE KONACAK DEĞİLMİ? KİM BİZİM SAYEMİZDE PARA GÖTÜRÜP ZENGİN OLACAK DEĞİLMİ? VALLA DEVLET HASTANESİ BİLE FAZLA İLAÇ GÖSTERİP, OLMAYAN HASTAYI VAR SAYIP DEVLETTEN PARA KOPARMAYA ÇALIŞIYORSA BU ÜLKEDE BİZ DAHA NE YAPALIM?
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bilmiyordum sağolasın öğrendiğimiz iyi oldu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye