böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür.
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı..
Amerikalıların ortalama zeka yaşı 14.5 olduğu için onlara normal geliyor.
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 879 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 30.11.2004 - 20:11 Mesaj konusu:
kayhan demiş ki:
böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür. :md:
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı..
O senin fikrin arkadasim, eminim sen o gorgusuz insanlardan istanbulda cok goruyorsundur hani su hummer a, jeep, cadillac escalade gibi araclari turkiyede o kadar ac susuz insan varken koca koca araclari kullananlar sence cokmu normal? yada magazin programlarina cikipta boy gosteren sonradan gorme artislerimiz,modellerimiz,turkuculerimizin kullandiklari milyarlik araclar ha? bizim fukaramiz hummerin turkiyede fiyatini gorunce oha hayvana bak demiyormu?
ben amerikayi veya amerikalilari savunmuyorum ama bir dahakine boyle bir genelleme yapmadan once sokaga bir cik ve etrafina bak bakalim :!:
Tarih: 30.11.2004 - 20:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
Alıntı:
böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür.
ben buna katılmıyorum. her insanın zevki farklıdır. seninle zevki uyuşmuyo diye zekası 15 yaşın altında olması gerekmez _________________ Go Your Own Way
TRIUMPH
Ucuz olsalar kullanılası şeyler bence Ama o kadar para verip de bunlardan almak çok saçma geliyor bana _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Vitrine dikkat çeksin diye koymuşlardır zaten başka
bi işe yaramaz koskoca mercedes 403otobüste bile
V6 motor var.Bizim memlekete şu kıtlıkta garez olsun diye göndermiş olmalılar.. _________________ Hiçbir seyden sakynmanyza gerekyok
heran ölmek için ya?yyormuyuz:
YYNEDE YA?AMAYI SEVYYORUM...
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 876 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 01.12.2004 - 01:38 Mesaj konusu:
ee geldiği yer her şeyin büyük abartılı ve gösterişli olmasının tercih edildiği bir ülke.
bize her ne kadar uymazsa bile, bu alet ile dolaşmak isteyenler mutlaka olacaktır. teknik ve tarz açısıdan ben kullanmayı tercih etmesem bile, kullanıcısı arttığında garajımda bir tane olmasında sakınca görmüyorum. ustacım sarar mısın bana metalik kiraz renklisinden bir tane. şöyle fıyır fıyır çalışanından olsun.
Tarih: 01.12.2004 - 14:31 Mesaj konusu:
500 hp , bu motorlar amaçların dışına çıkmış gibi görünüyor, beygir ve model uyum bile sağlamıyor, biraz abartmışlar. gaza dokunuyorsun, arkadan tır çarpmış gibi...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız