Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mt-03 hakkında bılgı paylasımı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mt-03 hakkında bılgı paylasımı...

mt-03 hakkında bılgı paylasımı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 25.08.2006 - 10:19    Mesaj konusu: mt-03 hakkında bılgı paylasımı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md sıtemızde mt-03 model motor kullanan veya kullanan arkadasları olanlar vardır elbet. mt-03 hakkında bır bılgı paylasımı olusturmak ve motorun performansı hakkında bılgılı olanların benı aydınlatmasını beklıyorum...hatta mt-03 unu satmayı planlayanlarda varsa pazarlıga varım....

şimdiden sagolun Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kamikaze100
Üye
Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorun hastasıyım.sana yapabilceğim tek yorumum bu.bi de öyle bi motora sahip olmak istiyorum ben de ama baya uzun bi süre sonraa Gülümsüyorum
Başa dön
kamikaze100 Çevrimdışı kamikaze100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kilosuna göre beygiri düşük benim kanaatim ve tr piyasasında yerini bulamadı...
bu motora alternatif kawasaki er-6n i düşünebilirsin bi incele derim Göz kırpıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha dan anahtarlık geldiği zaman bu motorun broşürü de geldi hasta oldum motora çok güzel bi alet mt-01 de mt-03 de harika
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asagıdaki linke tıklayıp register olursan ortalama 1 ay içinde sana yamahadan bir adet mt anahtarlığı(ki hiç sağlam diil) ayrıca mt katalogu yolluyorlar.hiç bir ücret ödemeden.bana geldi ama anahtarlık 2 ci gününde koptu.şimdi vitrinde kutusyla süs olarak duruyor.

http://www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/
Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamikaze100
Üye
Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu link e tıklayarak form ları doldurdum ve üyü oldum bu işlemleredebn sonramı gelecek...BURT_MUNRO cevabını bekliyorum
Başa dön
kamikaze100 Çevrimdışı kamikaze100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, oncelıkle cok tesekkur ederım evet benım aklımdakı ılk celıskıde tek sılındırlı 660 cc de bır motorun vıbrasyon sorunu olusturabılecegıydı...hız tutkum yok hatta urkerımde ama bahsettıgın hız bana yeter...yakıt konusunda benı bıraz daha aydınltabılırmısın acaba cunku motorumla uzun yollara cıkmayı planlıyorum motorun dayanıklılıgı uzun yolda vıbrasyondan baska verıcegı tepkıler ne olur (uzun yoldan bahsım haftada 2 kez ıstanbul kocaelı arası ve yazın sık sık karadenız bolge turları)...

Alıntı:

kilosuna göre beygiri düşük benim kanaatim ve tr piyasasında yerini bulamadı...
bu motora alternatif kawasaki er-6n i düşünebilirsin bi incele derim

yardımın ıcın cok sagol ben yukarıdada anlatıgım gıbı uzun yol yapıcagımdan ve ogrencı oldugumdan dolayı yakıt tasarrufunu dusunuyorum halıyle.. eger mt-03 un benım ıcın ıdeal motor olmadıgına karar verırsem aklımda fz-6 var....

Alıntı:

asagıdaki linke tıklayıp register olursan ortalama 1 ay içinde sana yamahadan bir adet mt anahtarlığı(ki hiç sağlam diil) ayrıca mt katalogu yolluyorlar.hiç bir ücret ödemeden.bana geldi ama anahtarlık 2 ci gününde koptu.şimdi vitrinde kutusyla süs olarak duruyor.

yamahadan hedıye adılan forumu acan kısı zaten benım Çok gülüyorum ılgın ıcın cok tesekkur edıyorum..
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 25.08.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet. Dil çıkarıyorum yapman gereken bu kadar postacının yolunu gözlemeye başla ingiltereden koca bi zarf gelicek kısmetse.
Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli

MesajTarih: 25.08.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MT 01 - Ayrıntılı Teknik Özellikler

Motor tipi V2 silindirli, 4 zamanlı, OHV, 8 supap, hava soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 1670 cc
97 X 113mm.
8.36 : 1
90 HP-4.750 devirde
15.3 kg-m-3.750 devirde
Kuru karter
Yakıt enjeksiyon
Islak, Çok diskli
TCI
Elektrik marsli
5 vites
Zincirli
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik Çatal
Masa
120 mm.
117 mm.
Çift disk, f 320 mm.
Tek disk, f 267 mm.
120/70 ZR17M/C (58W)
190/50 ZR17M/C (73W)
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi 2.185 x 790 x 1.160 mm.
825mm.
1.525mm.
140mm.
240 kg.
15 litre (3 litre yedek)
5 litre

Son Mesajdan 49 saniye:

MT 03 - Ayrıntılı Teknik Özellikler

Motor tipi Tek silindirli, 4 zamanlı, SOHC, 4 supap, su soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 660 cc
100 X 84 mm.
10:1
45 HP-6.000 devirde
5.73 kg-m-5.250 devirde
Kuru karter
Yakıt enjeksiyon
Islak, çok diskli
TCI
Elektrik marşlı
5 vites
Zincirli
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik çatal
Maşa
130 mm.
120 mm.
Çift disk, f 298 mm.
Tek disk, f 245 mm.
120/70-17
160/60-17
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi 2.070 x 860 x 1.115 mm.
805 mm.
1.420 mm.
200 mm.
174.5 kg.
15 litre (5 litre yedek)
3.4 litre

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 26.08.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, Nın dediği gibi xt660 ile aynı motora sahip yeterince tatmin edici bir motor kullanma fırsatım olmadı mt03 ü ama yakından inceleme fırsatım oldu defalarca. Xt660 la ise baya bir yol kat ettim benimde yaptırdığım hız 170 di motor vibrasyon olarak çok silindirli makinadan fark ediyor biraz rahatsız edici olabiliyor zaman zaman...

İvmelenme ve diğer konularda ise rakiplerine göre çok çok iyi durumda Gülümsüyorum Mt03 ün bildiğim kadarıyla şanzumanında biraz değişiklikler var tam emin değilim motorun alçak oluşu sana biraz daha sürat kazandırabilir yoksa Xt660 dan bir farkı yok.

Fiyat konusunda yaklaşık 2000 ytl fark ediyo ben olsam Xt660x alırım belki onun kadar estetik durmuyor ama neden 2000 ytl daha fazla veriyimki aynı motora ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 29.08.2006 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, Kardeş motor da akrapoviç eksoz vardı burda dadaş motor var onlar modifiye çektiyse bilemiycem ama sanmıyorum otobandaydım ve hafif yokuş aşşağı olabilir yol durumu Gülümsüyorum

Ama öyle abartılcak bir durum değil sanırım düz yoldada yapabilir xt660x den bahsediyorum xt660r olarak algılanmasın onu kullanma fırsatım bile olmadı...

Dediğin gibi 180 den aşşağı boyu varsa biraz tehlikeli olabilir çünki motor gerçekten çok yüksek mt-03 daha uygun olabilir boy bakımından Gülümsüyorum

İlgindendolayı ayrıca teşekkür ederim f--a,
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 29.08.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bnde anahtarlıgından aldım geldı daha dogrusu.katologlarıda wardı super bır makına sesını cok merak edıyoruma acıkcası resmen 2 teker bır tank
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.09.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel motor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş bir motor
ben mt01 de öyle
ama farları keşke yuvarlak olsaymış
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 17.11.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mt03 guzel motor kasa olarak ama tek sılındır olması Beğenmedim mt01 bambaska Delirdim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal