Hakan abi teşekkürler hemen print ettim çok iyi düşünmüşsün _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 24.08.2006 - 05:13 Mesaj konusu:
çok tesekkur ederım harıka bu paylasım senden bı rıcam var bı topık var pıst kıralamak la ılgılı tum md yı buna yonlendır bu sezon cc kategorısı yapalım ve bu sezon bu tecrubeyı yasayalımm _________________ hayal mayayel ben memnunum
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 60 Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar
Tarih: 01.09.2006 - 18:46 Mesaj konusu:
Bide ben indirebilse idim ,her indire bastığımda başka bişiler çıkıyor anlamadım gittim ya.(dowland mesencer süresi bitti diyo) bir kolay yolu varmı acaba.
logo müthiş ama JPEG. formatında arka zemin beyaz ve bilgisayarda insanı bayaa bir yorar bu görüntü diye düşünüyorum :chu: _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
hakan dinçer abi su bilecikli kardeşine bi tişört göndermediniz ya ne diyeyim artık ben sitemizi daha çok insana motorsevverlere duyurmak ıstediğim için istemistim sizden ama napalım
Hakan_R1 bende 3d grafikerim üretim amaçlı cad kullanıyorum bir çalışmada ben göndereyim dedim M.D. üyeleri avatar,arka plan olarak kullanırlar belki. Görsellik önemli.
cok orjinal olmus, eline saglik _________________ kasma, rahat ol ..
Hakan abicim logoyu daha once indirmistim gerci cok saol bu haftaki korfez pisti yarısında ıkı makınada MD logosu var ben yapıp yapıstırdım _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız