Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.09.2006 - 10:24 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kazasız belasız :hıım yaw bu motor alınca deniyordu _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bluenight eski vidalar nicki ne daha uyumluydu :P :P
hayırlısı olsun, işinin zor olacağını düşünmüyorum zaten siteyi sen sırtlıyosun _________________ suzuki intruder
Tarih: 04.09.2006 - 11:33 Mesaj konusu:
Sevgili Bluenight,
öncelikle seni kutluyorum siteye verdiğin emekler için.gerçektende bu site için hep uğraşıyorsun,çok güzel işler yapıyorsun ve moderatör olmayı fazlasıyla hak ediyorsun
hayırlı olsun Bülent Abi _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Tarih: 04.09.2006 - 11:54 Mesaj konusu:
Bizden once acmissiniz topigi
Evet helper olan arkadasimiz özverili calismalari sonucu moderatorlugu haketmisti.Biz de yonetim olarak bu calismalarinin sonucu oybirligi ile moderator olmasina karar verdik.
Kendisini yönetim olarak kutluyor ve basarili calismalarinin devamini diliyoruz. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Hayırlı olsun,kaskını takmayı unutma _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 04.09.2006 - 13:09 Mesaj konusu:
Güzel dileklerini paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.Hep beraber MD için uğraşmaya devam... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız