Arkadaşlar Merhaba,
yaz başında eşimle birlikte ilk motorumuz Keeway Superlight 150CC satın aldık. Biraz dandik bir motor olamasına rağmen sağolsun yazın bizi bayağı gezdirdi(Halen de gezdiriyo !!). Hazır kışa girerken fiyatlarda biraz ucuzlamaya başlarken bir Honda Varadero alalım diyoruz.. birazda paramız war
Şimdi sorum şu kışın bu motoru kullanabilirmiyiz. yada böle büyük motorlarını kışın kullanana arkadaşlar varmı? Kaskımız, revitt kışlık mont ve pantolonlarımız mevcut.. ama nedense bi çelişki içindeyim. Arabamı alsak küçük bişi yoksa onun yerine daha düşük hacimli bir motor mu alsak..bana bi yardımcı olun yaww karar veremiyoruz....
Otomobil ile motosiklet arasında çok fark var,eğer ekipmanlarınız varsa kışında kullanabilirsiniz,burada asıl önemli olan keewayden varadero gibi bir hacme geçmeniz.Deneyim var mı?Sorulacak ilk sorulardan biri.Azda olsa üşümeyi göze alabilir misiniz?Kışın yağışlı havalarda motosiklet kullanmak ayrı bir kategoridir.Kirlenmeyi sever misiniz?Aslında tüm soruların cevabı için ,sitede bulunan "delilere dersler "bölümüne bakmanızda fayda var. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 04.09.2006 - 13:18 Mesaj konusu:
yaklaşık 7 aylık bi deneyimimiz var. Eşim kolay kolay üşümez ama ben üşürmüyüm bilemiyorum.. Dedim ya Özen'den gittik Revit'in kışlış mont pantolon eldiven nesi warsa aldık..ve acaba 1000cc'ye geçemeden araya bir 600cc'lik bi sıkıştırsak..
bu arada delilere dersler bölümünü bulamadım. Hangi başlığın altında?
SONIA, ben derim bu cc yükseltme yolunca cbf600ile devam edebilirsiniz...150cc den 1000cc ye geciş biraz daha tehlikeli olabilir...yemi motorunuz şimdiden hayırlı olsun _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
_________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 04.09.2006 - 14:16 Mesaj konusu:
kışın tabiki motor kullanılır , fakat yeterli derecedeekipman olmalı.
vizörün içindeki buhar önleyicilere kadar bir çok ekstraya ihtiyacın olacak,
fakat geçmeye düşündüğün motor oldukça iri ve iddalı bir motor
hacim seçimini biraz daha düşür derim ben
Tarih: 04.09.2006 - 14:36 Mesaj konusu:
kışı geçirmek için ufak bi araba alıp.Mart-Nisan gibi satıp motor alabilirsiniz.Biraz uygun olur motor fiyatları diye düşünüyorum.Ama bence şu superlight 'ı bir an önce sat abi çabuk dökülüyo titreşimden.Karar sizin şimdiden hayırlı olsun _________________ YBR 125 _27 TT 293_
bence araba alin acil bi durum allah gostermesin olur isinizi gorur, her ne kadar ben de delisi olsam da motorla hastaneye yolcu tasinmaz _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 04.09.2006 - 15:26 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,
hepinizin fikirleri için çok teşekkürler.
eşimi varadero almaktan vazgeçirecem. CBF 600 Sa alıp küçükte bi arab alıcaz sanırımm..İyi ki varsınız sağolun!!
SONIA, sende sağol..bak süper bi secim...cbf600 ve küçük bi araba..şimdiden hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kışın neden motor kullanılmasın tedbirini aldıktan sonraa ben 1 sene mecidiye köye gittim geldim bazı zaman zor oluyor ama o trafiğe girmekten iyidir ^4 ^4
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız