Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask da kurtaramadı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask da kurtaramadı

Kask da kurtaramadı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 06.09.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berk haberı paylastıgın ıcın saol.okudum cıdden korkunc bır kaza.içkili asla arac kullanmamak lazım cok dıkkat etmelıyız .herkes dıkkatlı olsun
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.09.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle bassagligi ve acil sifalar diliyorum.Sunu eklemeden gecemeyecegim gazetede bu tip haberlere inanmamayi hala ogrenmemis arkadaslarimiz var aramizda.Gazetecilerin cogu bu isleri abartir ve fotoraf uzerine haber yazar arkadasar.Bir motor kazasi illaki asiri hiz sonucu mu olacak.Yok illaki bizim muhabirlerimiz asiri hizi mutlaka eklerler.Bir de etrafta bos bira kutulari bulunmus o zaman mutlaka bunlar icmistir ve sarhostur.Aklini calistirip bos bira kutularinin motorda nasil ve neden tasinacgini dusunmez dusunmek de istemez cunku o zaman haber cekici olmaz.Ben sirf bu olaylar yuzunden gazete almiyorum sagda solda okudugum gazetelerdeki yasam haberlerini de yalan oldugunu bldigimden okumuyorum.

İste buyrun bir arkadasimizin bu kaza ile ilgili gonderdigi maili buraya yapistiriyorum

"Arkadaşlar kaybettiğimiz arkadaşımız Murat, benim dağcılık kulubünden yakın bir arkadaşım. En son Kaçkar faliyetinde 1 hafta aynı çadırı paylaştık Muratla.

Kendisi genç yaşına rağmen oldukça olgun bir arkadaştı, herzaman pozitif bir insandı ve yüzü hep gülerdi. Hiçbir zaman koruması olmadan motosiklete bindiğini görmedim.

Murat bu motoru Ayboradan satın almış ve Ayborayı evine bırakmaya gidiyorlarmış, dönüşte Murat motosiklet ile evine gelecekmiş.

Haberde geçen bira şişeleri Muratlara ait değil her ikiside alkollü değil, enson bir kafede arkdaşları ile kahve içip ayrılıyorlar.

Dün Muratı son yolculuğuna uğurladık mekanı cennet olsun. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Ayboranın durumu ise ağırmış umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Hakan İlhan
F650"

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ne diiimki Üzgünüm
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jincheng
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: c.bostan

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bira sişeleri ile ilgili kısmı ilk okuduğumda kaldırıma çekmiş o minibusun alem yaptığı kanaatine varmıştım ki sanırım yazanda motorsiklet sürücüsüne atıfda bulunmuyordu sadece yoruma açık bırakmıştı.Kasklı güvenlik ile ölümün birbirine değmeyen çizgisi maalesef konu bir yere çarpma ile sonuçlanıyorsa kesişen çizgiler olabiliyor,1 tonluk araçların içinde bile crash test lerde insanlar ölüyorsa 2 kg'luk kask yuksek süratlerde yumurta kabuğunun yere düştüğünde çatlaması hatta patlaması sonucu ile aynı etkiyi kafatasında bırakır
Başa dön
jincheng Çevrimdışı jincheng Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider, Haklısın abi. bi kaç arkadaşımın kazasındada gerçek dışı yalan yanlış şeyler yazıldı gazetelerde ve aynen bende artık inanmıyorum haberlere.
stair7
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kötü bir son Ağlıyorum
Başa dön
stair7 Çevrimdışı stair7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm yaralı arkadaşında tez zaman sağlığına kavuşmasını diliyorum. DD amcanın bi yazısında vardı "Kullandığımız bütün korumalar ne kadar iyi olsada yumurtayı peçeteye sardığımız kadar korur" alkol konusuna gelince kaza yapan arkadaşlar başlarında kask varken bira mı içiyordular Şok oldum böyle saçmalık olmaz, yalan yanlış haberlerle milleti kandırıyorlar Öfkeliyim bende nethaber den okudum çok üzüldüm Üzgünüm
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, başınızda kaskınız, üzerinizde de en kalite korumalı mont ve pantolonunuz da olsa; 200km süratle giderken önünüze bir engel çıkması durumunda aynı bir sineğin arabanın ön camında :hıım patlaması gibi patlarsınız... Üzerinize iki tane dandik plastikten koruma taktınız diye kendinizi süperman zannetmeyin!. Önce beyninizi eğitin sonra sağ elinizi. yani üstruplu gaz verin ve kapatın!. Eğer yaşamayı seviyorsanız tabi....
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların ders olması lazım bizlere :nono:
entellektuel
Üye
Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ecel geldi cihane Baş ağrısı bahane....Motosiklet Kullanmak sorumluluk ister. Dikkat ister... En ufak bir dalgınlığı affetmez... Ölenlerin geride kalan yakınlarına baş sağlığı dilemekten başka yapacak bir şey yok... Tabii ki tam korumalı olmak önemli ama en önemli koruma dikkattir. Ben 33 yıldır motosiklet kullanırım. Motosiklet üzerinde mümkün oldukça hiç içmem... Direksiyon başında iken otomobil olsun motosiklet olsun içmek ve kontrolsüz hız ve dikkatsizlik her zaman risktir. Birde Cep Telefonu... Kimblir kaç kişinin kaatili ve celladı olmuştur... Direksiyonda Seyir halinde Cep telefonu ile konuşan bir magandayı fark edersem hemen uzaklaşıyorum yanından... Birde kullandıkları araçlardaki sinyal ve uyarı lambalarından bi haber magandalar daracık yola arabasını park edip bırakanlar... ve daha neler neler...
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

surat felakettir bunu hic bi zaman unutmayalım :!:
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 06.09.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, çok çok üzücü bir kaza... Ağlıyorum

Kask herhalde markası kötüydü, ya da süratları 200'e yakındı. Yoksa kask kaliteli olacak, ve kaza sonucu can kaybı olacak...

İnanmıyorum... Ağlıyorum

Allah ailesine sabır versin, flowrider, çok üzüldüm valla... Başın sağolsun... Ağlıyorum
Başa dön
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.09.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim yorumlarıma cevap gonderen arkadaşlar haklısınız otomobil kazaları oluyorde niye ailemiz biz motor kullandıgımız için motor kazalarını gosteriyor abime neden araba kazalarını gostermiyorlar.. :hıım
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.09.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ersin-45, Ben gördüm kask sağlam kafasındaydı ya iç kanama yada boynu falan kırıldı.
kekoemmi
Üye
Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 06.09.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

^4 ve motor... Kesinlikle :nono: :3 Gitmek iyidir ama sonu ^1
Arkadaşlar kesinlikle unutmamamız gerekn bilgi korumaların 80-90 Km/h gibi hızlarda işe yaracağıdır. 90 Km/h'in üzerinde daha peçeteye sarılmış çiğ yumurta gibiyiz.
Başa dön
kekoemmi Çevrimdışı kekoemmi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal