Tarih: 06.09.2006 - 10:57 Mesaj konusu:
öncelikle bassagligi ve acil sifalar diliyorum.Sunu eklemeden gecemeyecegim gazetede bu tip haberlere inanmamayi hala ogrenmemis arkadaslarimiz var aramizda.Gazetecilerin cogu bu isleri abartir ve fotoraf uzerine haber yazar arkadasar.Bir motor kazasi illaki asiri hiz sonucu mu olacak.Yok illaki bizim muhabirlerimiz asiri hizi mutlaka eklerler.Bir de etrafta bos bira kutulari bulunmus o zaman mutlaka bunlar icmistir ve sarhostur.Aklini calistirip bos bira kutularinin motorda nasil ve neden tasinacgini dusunmez dusunmek de istemez cunku o zaman haber cekici olmaz.Ben sirf bu olaylar yuzunden gazete almiyorum sagda solda okudugum gazetelerdeki yasam haberlerini de yalan oldugunu bldigimden okumuyorum.
İste buyrun bir arkadasimizin bu kaza ile ilgili gonderdigi maili buraya yapistiriyorum
"Arkadaşlar kaybettiğimiz arkadaşımız Murat, benim dağcılık kulubünden yakın bir arkadaşım. En son Kaçkar faliyetinde 1 hafta aynı çadırı paylaştık Muratla.
Kendisi genç yaşına rağmen oldukça olgun bir arkadaştı, herzaman pozitif bir insandı ve yüzü hep gülerdi. Hiçbir zaman koruması olmadan motosiklete bindiğini görmedim.
Murat bu motoru Ayboradan satın almış ve Ayborayı evine bırakmaya gidiyorlarmış, dönüşte Murat motosiklet ile evine gelecekmiş.
Haberde geçen bira şişeleri Muratlara ait değil her ikiside alkollü değil, enson bir kafede arkdaşları ile kahve içip ayrılıyorlar.
Dün Muratı son yolculuğuna uğurladık mekanı cennet olsun. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Ayboranın durumu ise ağırmış umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Tarih: 06.09.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
ben bira sişeleri ile ilgili kısmı ilk okuduğumda kaldırıma çekmiş o minibusun alem yaptığı kanaatine varmıştım ki sanırım yazanda motorsiklet sürücüsüne atıfda bulunmuyordu sadece yoruma açık bırakmıştı.Kasklı güvenlik ile ölümün birbirine değmeyen çizgisi maalesef konu bir yere çarpma ile sonuçlanıyorsa kesişen çizgiler olabiliyor,1 tonluk araçların içinde bile crash test lerde insanlar ölüyorsa 2 kg'luk kask yuksek süratlerde yumurta kabuğunun yere düştüğünde çatlaması hatta patlaması sonucu ile aynı etkiyi kafatasında bırakır _________________ Born Naked Ryde Naked
KAWASAKY Z750
Muzzys titanium
Tarih: 06.09.2006 - 11:12 Mesaj konusu:
flowrider, Haklısın abi. bi kaç arkadaşımın kazasındada gerçek dışı yalan yanlış şeyler yazıldı gazetelerde ve aynen bende artık inanmıyorum haberlere. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Allah rahmet eylesin yaralı arkadaşında tez zaman sağlığına kavuşmasını diliyorum. DD amcanın bi yazısında vardı "Kullandığımız bütün korumalar ne kadar iyi olsada yumurtayı peçeteye sardığımız kadar korur" alkol konusuna gelince kaza yapan arkadaşlar başlarında kask varken bira mı içiyordular böyle saçmalık olmaz, yalan yanlış haberlerle milleti kandırıyorlar bende nethaber den okudum çok üzüldüm
Tarih: 06.09.2006 - 11:31 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, başınızda kaskınız, üzerinizde de en kalite korumalı mont ve pantolonunuz da olsa; 200km süratle giderken önünüze bir engel çıkması durumunda aynı bir sineğin arabanın ön camında :hıım patlaması gibi patlarsınız... Üzerinize iki tane dandik plastikten koruma taktınız diye kendinizi süperman zannetmeyin!. Önce beyninizi eğitin sonra sağ elinizi. yani üstruplu gaz verin ve kapatın!. Eğer yaşamayı seviyorsanız tabi.... _________________ www.otodrom.tv
"Uçurumlary sevenlerin kanatlary vardyr..."
Tykla da gör...
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Ecel geldi cihane Baş ağrısı bahane....Motosiklet Kullanmak sorumluluk ister. Dikkat ister... En ufak bir dalgınlığı affetmez... Ölenlerin geride kalan yakınlarına baş sağlığı dilemekten başka yapacak bir şey yok... Tabii ki tam korumalı olmak önemli ama en önemli koruma dikkattir. Ben 33 yıldır motosiklet kullanırım. Motosiklet üzerinde mümkün oldukça hiç içmem... Direksiyon başında iken otomobil olsun motosiklet olsun içmek ve kontrolsüz hız ve dikkatsizlik her zaman risktir. Birde Cep Telefonu... Kimblir kaç kişinin kaatili ve celladı olmuştur... Direksiyonda Seyir halinde Cep telefonu ile konuşan bir magandayı fark edersem hemen uzaklaşıyorum yanından... Birde kullandıkları araçlardaki sinyal ve uyarı lambalarından bi haber magandalar daracık yola arabasını park edip bırakanlar... ve daha neler neler... _________________ " Hyzlynyn aptaly ölü, Akyllysy diridir..."
benim yorumlarıma cevap gonderen arkadaşlar haklısınız otomobil kazaları oluyorde niye ailemiz biz motor kullandıgımız için motor kazalarını gosteriyor abime neden araba kazalarını gostermiyorlar.. :hıım
^4 ve motor... Kesinlikle :nono: :3 Gitmek iyidir ama sonu ^1
Arkadaşlar kesinlikle unutmamamız gerekn bilgi korumaların 80-90 Km/h gibi hızlarda işe yaracağıdır. 90 Km/h'in üzerinde daha peçeteye sarılmış çiğ yumurta gibiyiz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız