Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - evet ben de fazerlandım işte yeni kızım!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

evet ben de fazerlandım işte yeni kızım!!!!

evet ben de fazerlandım işte yeni kızım!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 08.06.2006 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun gule gule kullan Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 08.06.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bunun öteki modeli var hani ön kaput u mu dur ne deniosa Çok gülüyorum o olsa daha iyi olmasmıydı ? tabi zevk meselesi.. kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah. hayırlı olsun
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 08.06.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun darısı olmayanların başına Dil çıkarıyorum
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serpico
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 13.09.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ...
KAZASIZ BELASIZ GÜNLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE
DARISI BİZİM GİBİ OLMAYANLARIN BAŞINA:)

"insano?lunun en güzel icady motorsiklettir"
Başa dön
serpico Çevrimdışı serpico Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.09.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff..Bu motorun üzerine yeni bir motor aldı bile, halen tebrik mesajları..Motosiklet alınalı aylar oluyor. Hayırlı olsun deme vakti geçmiş demek bu da. Lütfen şu tarihe bakın ya...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 13.09.2006 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cbr 125 almayı düşünüom fikirlerinizi alabilirmiyim
adresim: RIZA_ERDEM@hotmail.com
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 13.09.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun karde bence çok güzel bi seçim yapmısın hem güçlü hem kıvrak çok pıs bı motor valla Çok gülüyorum
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 13.09.2006 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan altında eskisin Alkışlıyorum
Başa dön
muci Çevrimdışı muci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.09.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben racing ciyim ama fazer de güzel naket güle güle kullan korumalıklarını aldınmı eksik etme....iyi basmalar.....
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dr_t
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.09.2006 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun,bellki içine sinmiş kazasız belasız insllh gule gule kullan arkadasım...
dr_t Çevrimdışı dr_t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.09.2006 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar siz "Hayırlı olsun" diyorsunuzda Hakan yani Basaro Fazer"i değiştirdi GSXR 600 aldı nerdeyse 1 ay olacak Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal