manyak bi görüntüydü...bu adamlar aşmış artık kendilerini...antalyada bende scooterle show yapan birini gördüm...tek elle tek tekere kalkıyodu.... motorun üstünde ayağa kalkıyordu.....
Tarih: 20.05.2006 - 20:13 Mesaj konusu:
ya bende yarın yapmaya çalışacağım akşama anlatırım nasıl oduğunu veya anlatamam bir kazazede olarak ama yapmaya çalışacağım gerçekten olursa olur olmaz olmaz _________________ uyuyorum ben...
Tarih: 02.06.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
İlkler güzeldi de sonra arkadaya adam ayakta olarak bindi.O çok sakat bir iş.Ama adam adamlar yine de işin ilmini kapmış
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Scooter la nasıl teke kalkıolar ya bılen yokmu bu işin teknıği ne
Motor yavaş giderken bir anda hem gaz verip hemde gidonu kendine doğru çekiyorsun.tabii kendi ağırlığını da biraz arkaya vereceksin.Ama yine de gidonu düz tutmak lazım.Gazı fazla açmamak lazım.yoksa düşme tehlikesi var...
Tarih: 14.09.2006 - 15:20 Mesaj konusu:
motoru satıp scooter alasım geldi....çok iyiydi eline sağlık yolladığın için _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
hayranım şu iki zamanlı çılgın italyan scooter'lerine gerçi bunlar kadar güçlü olmasalarda bende yaklaşık 4 sene peugeot trekker ve yamaha bws kullanmıştım..çok zevkli motorlar bende 2 defa arkaya düşmüştüm tekteker yapacam diye
videolar güzelde usta o scooterların kazandığı nokta hafifliğidir.bende de 150 cc var bende ön kaldırıyorum ama bu kadar uzun gidemiyorum.deneme videolarımı koyacam zaten siteye pati çektirmesi marifet değil ki yaa.ama yine de çok saol paylaşımın için _________________ ?YMDYLYK 150 CC ARORA...AMA DAHA SONRA ALLAHIN YZNYYLE 1000 HONDA CBR....
CANER_YILDIZ001 (ADANALI001)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız