Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooterla tek teker ve lastik yakma

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooterla tek teker ve lastik yakma

scooterla tek teker ve lastik yakma
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 14.05.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlla benim 150 kn nin lastik yakmasını koyduracaksınız buyurun akadaşlar

http://rapidshare.de/files/20282066...020322.avi.html
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onur17
Üye
Üye

Nereden: @nt@ly@

MesajTarih: 20.05.2006 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak bi görüntüydü...bu adamlar aşmış artık kendilerini...antalyada bende scooterle show yapan birini gördüm...tek elle tek tekere kalkıyodu.... motorun üstünde ayağa kalkıyordu.....

ne olmuş yani bende ellerimi bıraka biliyorum.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
onur17 Çevrimdışı onur17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 20.05.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim süper bi gösteri yapmışlar ama hiç koruma yok ve yaptıkları şeylere bakın Şok oldum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 20.05.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende yarın yapmaya çalışacağım akşama anlatırım nasıl oduğunu veya anlatamam bir kazazede olarak Çok gülüyorum ama yapmaya çalışacağım gerçekten olursa olur olmaz olmaz
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 20.05.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profi66, EWT GİLERA RUNNER 180 :alkış RUNNER DA YAPAR YANİ 2 KİŞİ BANAMISIN DEMİYOR
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel hareketler Dil çıkarıyorum ama kask yok Öfkeliyim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Scooter la nasıl teke kalkıolar ya bılen yokmu bu işin teknıği ne ?
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlkler güzeldi de sonra arkadaya adam ayakta olarak bindi.O çok sakat bir iş.Ama adam adamlar yine de işin ilmini kapmış Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:
Scooter la nasıl teke kalkıolar ya bılen yokmu bu işin teknıği ne

Motor yavaş giderken bir anda hem gaz verip hemde gidonu kendine doğru çekiyorsun.tabii kendi ağırlığını da biraz arkaya vereceksin.Ama yine de gidonu düz tutmak lazım.Gazı fazla açmamak lazım.yoksa düşme tehlikesi var... Göz kırpıyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:56    Mesaj konusu: bende yemezzz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super goruntuler bendede runner var ama yemez hıc denemedım denememde cunkı ufak bır kazada bıle 800 ytl gıtmıstı parcalar ınanılmaz pahalı ama motoruma aşıgım 2 senedır kullanıyorum hıc bıkmadım hemen ıyı gunler dılıyorum
Başa dön
DiEsEl_poWer Çevrimdışı DiEsEl_poWer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sinani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.09.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALLA ABİCİM BEN ALMIYİM ALANADA MANİ OLMIYİM DAHA YAŞIM GENÇ. BEN EFENDİ EFENDİ KULLANIYIM MOTORUMU DİMİ AMA. Dil çıkarıyorum :efm
Başa dön
sinani Çevrimdışı sinani Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 14.09.2006 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru satıp scooter alasım geldi....çok iyiydi eline sağlık yolladığın için
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 14.09.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olympos, teşekkür ederim süper bir video gerçekten Göz kırpıyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.09.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayranım şu iki zamanlı çılgın italyan scooter'lerine Dil çıkarıyorum gerçi bunlar kadar güçlü olmasalarda bende yaklaşık 4 sene peugeot trekker ve yamaha bws kullanmıştım..çok zevkli motorlar bende 2 defa arkaya düşmüştüm tekteker yapacam diye Çok gülüyorum
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racer_caner001
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videolar güzelde usta o scooterların kazandığı nokta hafifliğidir.bende de 150 cc var bende ön kaldırıyorum ama bu kadar uzun gidemiyorum.deneme videolarımı koyacam zaten siteye pati çektirmesi marifet değil ki yaa.ama yine de çok saol paylaşımın için
racer_caner001 Çevrimdışı racer_caner001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı üsstünde scooter bunlarda kullanmışlar ya bunların kesin akılları baslarıdnda deil Alkışlıyorum video için saolasın
Başa dön
muci Çevrimdışı muci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gösteri olmuş. tebrik etmek lazım... Dil çıkarıyorum
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal