Tarih: 14.09.2006 - 13:52 Mesaj konusu:
Yaw Fırat kardeş ne ettinnn ..insan sadece yol, hava alanı, benzin fiyatı vs. den bahseder :P :P ..bak tüm MD erkeklerinin gözü döndü birden yazıktır günahtır aaaaa....Şaka bir yana seni özleyeceğiz ...e artık "Kızları Sevmiyorum" muhabbeti tarihe karışmıştır sanırım eheueh
E Kendine iyi bakasın, bakamazsan baktırasın ^1 _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 14.09.2006 - 17:01 Mesaj konusu:
FcPro hayırlısıyla gel bakalım, o yollar ne güzelmiş öle ya bayıldım valla, ama ordaki bayanların güzelliğini de unutmayalım ayıp olmasın
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
hayırlısıyla gel bakalım.görünen o ki yollar harika keşke burada da genel trafik hali o şekil olsa , ama bu arada hanımların güzelliğini de es geçmeyelim ayıp olmasın _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Ben dönmüyorum arkadaşlar hehehe Neden diye sorarsanız dün biz buradaki bir arkadaşın arabası ile şehirler arası yolda 213 km ile radar'a girdik durdurdular ve ben şimdi yandık dedim.. Ama arkadaşım gülümsedi sadece 10 Grivna vererek yolumuza devam ettik.. Yani 2.5 YTL ile biz kurtulduk sebebi ise bize ceza yazabilmesi için bizim dilimizi bilen bir tercüman getirmek zorunda olması.. Fakat bu o kadar çok zormuşki.. Tüm gün bizimle uğraşması gerekiyormuş.. Öyle olunca bizi saldı.. Yaşadığım tüm değişik şeyleri fırsat buldukça yazarım..
ZX-636R, Kardeşim Gazcı takımı olarak zaten buraya öyle bir grup şart hehehehe Yollar çok müsait..
Arif, abim inan bende sizler ile vedalaşamadığıma üzüldüm..
kaptanonadin, kardeşim işin kötüsüde burada Motor göremedim daha o kadar çok gezmeme rağmen.. Ama alsalar heralde R6 alırlardı.. Ben bile motorumu getirsem bana uzaylı diye bakacaklar diye düşünüyorum..
XANDROS, Saolasın güzel abim güzel dilekleriniz yeter.. Zaten kalplerimiz bir..
MehmetTan, Abim Selis, ablam yaaaa valla yeni okuyorum.. Türkiyede çok mu bunalttım sizi satayım mı gitmeden derken..
blodymary, Güzel dileklerin için teşekkür ederim..
deliemin, Kardeşim inanki seni getirmediğime üzüldüm.. Yani buranın sana çok ihtiyacı var....!
eko_r1, Abi sana bir şey diyemiyorum... Tutuldummm.. Şimdi senin yazdıklarından benim yanımda olan güzel bir bayana söyledim.. Beni kalktı öptü.. Bu kadar etkili bir şeyi öğrettin ya hehehe saolasın..
SGOR, whiskey75, Abilerim çok teşekkür ederim..
conan81, Kardeşim buraya çok önyargılı gelmiştim.. Sonuçta kız ne olacak ben işimi yaparım sadece diyordum.. Ama gerçekten yolda yürürken her 3-4 dakikada aşık olma potansiyeli var.. Arkadaşın doğru söylemiş..
deliemin, Heheheheh kardeş ben zaten şube açacağım buraya "MD Turkish Active Youth" diye senide yönetimde tutacağım alemsin.. Burada olmanı isterdim gerçekten..
badcocktail, hahahaha Kim demiş kızları sevmiyorum diye puhahaha yalan öyle bir şey.. Fikrim değişti.. Burada bak bizim şirketin adı Life ve türkler arasında şu slogan var Life = Ukraine Girls başka bişi bilmiyorlar.. Benim suçum yok inanki
Tarih: 15.09.2006 - 10:43 Mesaj konusu:
Arkadaşlar muhabbetiniz güzel de... yazıklarımıza biraz daha dikkat lütfen ! Bu siteyi bay, bayan, küçük, büyük HERKES izliyor, okuyor. Ve bizler de hayatımızda ilk kez kadın görmüş gibi davranıyoruz . Erkek muhabbeti yapacaksanız özelden yapın lütfen.
Yazdıklarımızda LÜTFEN biraz daha dikkatli olalım.
Anlayışınız için teşekkürler _________________ SYM Joyride 200
abi hakikaten güzel yermiş... diğer arkadaşlarımın aksine benim dikkatimi vasıtalardaki kadın ayakkabısı nehir ve benzin fiyatı daha ziyade çekti... yaa tamam yaa alla alla... abi siz orda çoğalın biraz yani M.D.üyelik çerçevesini genişlet anlamında söylüyorum.. bilhassa vapurdaki üyelerden istiyoruz.. hade Allah'a emanet ol. iş hayatında başarılar. Allah kolaylık versin. _________________ Ve Sen Ölsen Bile Bir Gün;
NAMIN YÜRÜSÜN...!
Tarih: 15.09.2006 - 12:45 Mesaj konusu:
FcPro, Fırat koçum hayırlı işler bol kazançlar diliyorum,sağlık doğlu huzurlu çalışmalar temenni ediyorum,kendine iyi bak kardeşim,bizleri özletme,sevgiyle kal. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1982 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 15.09.2006 - 23:12 Mesaj konusu:
FcPro kardeşim!.. Uzun zamandır görüşemedik diye aklımdan geçirirken bi baktım Ukrayna'ya kaçıvermişsin. Valla Rus Cumhuriyetlerinin hikayelerini çok dinledik, dinliyoruz.. Ama MD üyesi kardeşimizden resimli anlatımlarla daha güzel kavrıyoruz.. 50 yaşımdan sonra bana "jübile öncesi motosikletle Rusya gezisi" planlattıracaksın bu gidişle.. Yoksa kafamızdaki bu figürlerle ölüp gidicez bişeyden habersiz.
Kandine iyi bak.. Habersiz bırakma.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
fedoramca, Abim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..
SeyyahKedi, Abim ne zamandır görüşemedik.. Bende seni çok özledim.. Bu gelişimde gelemedim ama bir dahaki dönüşümde motorum ile geleceğim.. Mutlaka bizimle dolaşmak için gelecek arkadaşlarımız olur.. Ev geniş nasıl olsa Çok selamlar.. _________________
fırat çok güzel bir ülke bayıldım umarım orda güzel vakit geçiriyorsundur.sen halile bakıta o vaburdaki bayanlardan sakın buraya getirme :P _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız