Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ukraynada Bir MotorDelisi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ukraynada Bir MotorDelisi..

Ukraynada Bir MotorDelisi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 14.09.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

obaa bu ne böle yaa cennet cennet gerek benzin i gerek kızları..Bu ne böle :3

kurban olayım altına halı olayım benide götür oraya :P :P :P :P

Çek altına bi motor veya v8 bi araba bide manita yap yaşa git... :3

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 14.09.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw Fırat kardeş ne ettinnn Şok oldum ..insan sadece yol, hava alanı, benzin fiyatı vs. den bahseder :P :P ..bak tüm MD erkeklerinin gözü döndü birden Çok gülüyorum yazıktır günahtır aaaaa....Şaka bir yana seni özleyeceğiz ...e artık "Kızları Sevmiyorum" muhabbeti tarihe karışmıştır sanırım eheueh Çok gülüyorum
E Kendine iyi bakasın, bakamazsan baktırasın ^1
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 14.09.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro hayırlısıyla gel bakalım, o yollar ne güzelmiş öle ya bayıldım valla, ama ordaki bayanların güzelliğini de unutmayalım ayıp olmasın Çok gülüyorum

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

hayırlısıyla gel bakalım.görünen o ki yollar harika keşke burada da genel trafik hali o şekil olsa Çok gülüyorum , ama bu arada hanımların güzelliğini de es geçmeyelim ayıp olmasın Çok gülüyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.09.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Ben dönmüyorum arkadaşlar hehehe Neden diye sorarsanız dün biz buradaki bir arkadaşın arabası ile şehirler arası yolda 213 km ile radar'a girdik durdurdular ve ben şimdi yandık dedim.. Ama arkadaşım gülümsedi sadece 10 Grivna vererek yolumuza devam ettik.. Yani 2.5 YTL ile biz kurtulduk Şok oldum sebebi ise bize ceza yazabilmesi için bizim dilimizi bilen bir tercüman getirmek zorunda olması.. Fakat bu o kadar çok zormuşki.. Tüm gün bizimle uğraşması gerekiyormuş.. Öyle olunca bizi saldı.. Yaşadığım tüm değişik şeyleri fırsat buldukça yazarım..

ZX-636R, Kardeşim Gazcı takımı olarak zaten buraya öyle bir grup şart hehehehe Yollar çok müsait..

Arif, abim inan bende sizler ile vedalaşamadığıma üzüldüm..

twister1990, ]befehl_1912, RüzGaR, Kardeşlerim teşekkür ederim..

kaptanonadin, kardeşim işin kötüsüde burada Motor göremedim daha o kadar çok gezmeme rağmen.. Ama alsalar heralde R6 alırlardı.. Ben bile motorumu getirsem bana uzaylı diye bakacaklar diye düşünüyorum..

XANDROS, Saolasın güzel abim güzel dilekleriniz yeter.. Zaten kalplerimiz bir..

MehmetTan, Abim Selis, ablam yaaaa valla yeni okuyorum.. Türkiyede çok mu bunalttım sizi satayım mı gitmeden derken.. Üzgünüm

blodymary, Güzel dileklerin için teşekkür ederim..

deliemin, Kardeşim inanki seni getirmediğime üzüldüm.. Yani buranın sana çok ihtiyacı var....!

eko_r1, Çok gülüyorum Abi sana bir şey diyemiyorum... Tutuldummm.. Şimdi senin yazdıklarından benim yanımda olan güzel bir bayana söyledim.. Beni kalktı öptü.. Şok oldum Bu kadar etkili bir şeyi öğrettin ya hehehe saolasın..
Dil çıkarıyorum

SGOR, whiskey75, Abilerim çok teşekkür ederim..

conan81, Kardeşim buraya çok önyargılı gelmiştim.. Sonuçta kız ne olacak ben işimi yaparım sadece diyordum.. Ama gerçekten yolda yürürken her 3-4 dakikada aşık olma potansiyeli var.. Arkadaşın doğru söylemiş.. Dil çıkarıyorum

deliemin, Heheheheh kardeş ben zaten şube açacağım buraya "MD Turkish Active Youth" diye senide yönetimde tutacağım Gülümsüyorum alemsin.. Burada olmanı isterdim gerçekten..

badcocktail, Çok gülüyorum hahahaha Kim demiş kızları sevmiyorum diye puhahaha yalan öyle bir şey.. Fikrim değişti.. Burada bak bizim şirketin adı Life ve türkler arasında şu slogan var Life = Ukraine Girls başka bişi bilmiyorlar.. Benim suçum yok inanki Bravo

CASPER-VK, Saolasın kardeşim.. Görüşmek dileğiyle..

Fırat
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.09.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar muhabbetiniz güzel de... yazıklarımıza biraz daha dikkat lütfen ! Bu siteyi bay, bayan, küçük, büyük HERKES izliyor, okuyor. Ve bizler de hayatımızda ilk kez kadın görmüş gibi davranıyoruz Şok oldum . Erkek muhabbeti yapacaksanız özelden yapın lütfen.

Yazdıklarımızda LÜTFEN biraz daha dikkatli olalım.

Anlayışınız için teşekkürler Dil çıkarıyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, kendi adıma önerini dikkate alırım.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.. Bende seni seviyorum.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 15.09.2006 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat benim hediyemi söz verdiğin gibi elden getir kardeşim. Ama sözünü unutma bavula sığmayacak bişey olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 15.09.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hakikaten güzel yermiş... diğer arkadaşlarımın aksine benim dikkatimi vasıtalardaki kadın ayakkabısı nehir ve benzin fiyatı daha ziyade çekti... Çok gülüyorum Çok gülüyorum yaa tamam yaa alla alla... abi siz orda çoğalın biraz yani M.D.üyelik çerçevesini genişlet anlamında söylüyorum.. bilhassa vapurdaki üyelerden istiyoruz.. hade Allah'a emanet ol. iş hayatında başarılar. Allah kolaylık versin.
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.09.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Fırat koçum hayırlı işler bol kazançlar diliyorum,sağlık doğlu huzurlu çalışmalar temenni ediyorum,kendine iyi bak kardeşim,bizleri özletme,sevgiyle kal.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
LTF
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.09.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh aman ne güzel kardeşime yakışır en güzeli en iyisi hayırlı işler Dil çıkarıyorum

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
LTF Çevrimdışı LTF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro kardeşim!.. Uzun zamandır görüşemedik diye aklımdan geçirirken bi baktım Ukrayna'ya kaçıvermişsin. Gülümsüyorum Valla Rus Cumhuriyetlerinin hikayelerini çok dinledik, dinliyoruz.. Ama MD üyesi kardeşimizden resimli anlatımlarla daha güzel kavrıyoruz.. Çok gülüyorum 50 yaşımdan sonra bana "jübile öncesi motosikletle Rusya gezisi" planlattıracaksın bu gidişle.. Bravo Yoksa kafamızdaki bu figürlerle ölüp gidicez bişeyden habersiz. Çok gülüyorum
Kandine iyi bak.. Habersiz bırakma.. Gülümsüyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fedoramca, Abim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..
SeyyahKedi, Abim ne zamandır görüşemedik.. Bende seni çok özledim.. Bu gelişimde gelemedim ama bir dahaki dönüşümde motorum ile geleceğim.. Mutlaka bizimle dolaşmak için gelecek arkadaşlarımız olur.. Dil çıkarıyorum Ev geniş nasıl olsa Çok gülüyorum Çok selamlar..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.09.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat çok güzel bir ülke bayıldım umarım orda güzel vakit geçiriyorsundur.sen halile bakıta o vaburdaki bayanlardan sakın buraya getirme Çok gülüyorum :P

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.09.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat dostum nasılsın umarım iyisindir oralarda inş. en kısa samanda gelirsin fazla ozletme kendini Göz kırpıyorum
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.09.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat hava nasıl oralarda Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal