Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce 500cc ve altı en iyi makinalar,efsaneler hangileridir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce 500cc ve altı en iyi makinalar,efsaneler hangileridir?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Erosredo
Üye
Üye

Nereden: izmir(bursa)

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:23    Mesaj konusu: sizce 500cc ve altı en iyi makinalar,efsaneler hangileridir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet millet arştırmalarıma devam ediyorum.Lütfen bana tecrübelerinizlew yardımcı olun.500cc ve altı (scooter hariç) her marka her model motorlar.efsane olmuş makinalar sizce hangileri.Ve en bunlar dan hangilerini alabilirin bütçe 5000ytl.şimdiden teşekkürler.
Başa dön
Erosredo Çevrimdışı Erosredo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HAYABUSA var... :P :P :P :P
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa var he :3 250 cc hemde Gülümsüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_ewren
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla 250 ordek jawalarda cok saglam ve efsane 74 modeller falan façaları ozellıkle tam bır efsane
crazy_ewren Çevrimdışı crazy_ewren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_ewren, katılıyorum ama 87 modelleride iyi
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.09.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GS500 bence................
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 16.09.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erosredo, bole topıck acılırmı abı senle bole geyık yaparlar ışte Çok gülüyorum
donence
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.09.2006 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda rebel 250 cc---- yamaha virago 250cc
donence Çevrimdışı donence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 16.09.2006 - 20:16    Mesaj konusu: 500cc Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım senin aradığın motor KAWASAKİ GPZ 500 ;

www.sahibinden.com da bikaç tane denk geldim Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.09.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence efsane olmaya aday bir motosiklet var artık! Honda CBF 500
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.09.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda CB-1 400 cc 4 silindir naked bike harika bir motosiklet bugün ondanın böyle bir motosiklet çıkartacağını bilsem hiç gözümü kırpmadan alırım.
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dört silindirli ve 400 lük makinalar çok zevklidir ama artıkın bulunmuyooor.pekii şimdi alsa idim ne alırdım tabii ki bir zamanlar zevk alarak kullandığım gpz500 ama bu sınıfın diyer tüm makinaları ayrı bir zevktir. seç birini . hepsinden memnun kalırsın.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nba
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.09.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama bazı şeyleri hala anlayabilmş değilim...
Başlık açan insanın motosiklet bilgisi az olabilir,yanlış biliyor olabilir ama neden hemen "ehehe" Çok gülüyorum :P gibi cevaplar yazılıyor anlamıyorum...
Bazen site kullanıcılarının yaş ortalamalarını da merak ediyorum...
Yapıcı olalım arkadaşlar lütfen...

not:kişisel olarak alınmasın kimse,bu md için genel bir durum...
Başa dön
nba Çevrimdışı nba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 16.09.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er-5 de var yanılıyormuyum!!!
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.09.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet bencede bak hakan dinçer abimiz bize bir site açmış motosiklet hakkında herşeyi çğrenelim diye siz dalga geçionuz burda lütfen herkez bildiğine cvp versin teşekkürler motorcu_haso2146@hotmail.com
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal