Tarih: 16.09.2006 - 17:23 Mesaj konusu: sizce 500cc ve altı en iyi makinalar,efsaneler hangileridir?
Evet millet arştırmalarıma devam ediyorum.Lütfen bana tecrübelerinizlew yardımcı olun.500cc ve altı (scooter hariç) her marka her model motorlar.efsane olmuş makinalar sizce hangileri.Ve en bunlar dan hangilerini alabilirin bütçe 5000ytl.şimdiden teşekkürler.
Tarih: 16.09.2006 - 17:42 Mesaj konusu:
crazy_ewren, katılıyorum ama 87 modelleride iyi _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 16.09.2006 - 18:57 Mesaj konusu:
Erosredo, bole topıck acılırmı abı senle bole geyık yaparlar ışte _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
dört silindirli ve 400 lük makinalar çok zevklidir ama artıkın bulunmuyooor.pekii şimdi alsa idim ne alırdım tabii ki bir zamanlar zevk alarak kullandığım gpz500 ama bu sınıfın diyer tüm makinaları ayrı bir zevktir. seç birini . hepsinden memnun kalırsın.
Yahu ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama bazı şeyleri hala anlayabilmş değilim...
Başlık açan insanın motosiklet bilgisi az olabilir,yanlış biliyor olabilir ama neden hemen "ehehe" :P gibi cevaplar yazılıyor anlamıyorum...
Bazen site kullanıcılarının yaş ortalamalarını da merak ediyorum...
Yapıcı olalım arkadaşlar lütfen...
not:kişisel olarak alınmasın kimse,bu md için genel bir durum...
eet bencede bak hakan dinçer abimiz bize bir site açmış motosiklet hakkında herşeyi çğrenelim diye siz dalga geçionuz burda lütfen herkez bildiğine cvp versin teşekkürler motorcu_haso2146@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız