Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung-gt250r nasil bi motor ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung-gt250r nasil bi motor ??

hyosung-gt250r nasil bi motor ??

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BirDamlaMutluluk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:26    Mesaj konusu: hyosung-gt250r nasil bi motor ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung-gt250r nasil bir motor arkadaşlar ??

sıfırı sanırım 8.500 falanmış.. bu fiyata sıfır bundan daha iyi bir motor alınır mı ?

yardımcı olur musunuz... ?

(( bir konu daha açmıştım ben kanuni 200 le ilgili orda herkez bu fiyata cbr al kanuni alma demişti.. kanuniden vazgeçtim.. cbr yi araştırdım.. ve gittim gördüm.. gerçekten ufak bişey.. bütcemi biraz daha açtım.. almışken biraz iyisini alalım hevesimizi atalım değil mi Gülümsüyorum ^1 ))
Başa dön
BirDamlaMutluluk Çevrimdışı BirDamlaMutluluk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hyosung-gt250r nasil bir motor arkadaşlar ??

iyi...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla hiç yakından görmesemde iyi motor sanırım 250cc iyi hız yapar ama onunda servisini ve yedek parçası ne kadar garantili onu araştır derim...
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu konuyla ilgili 50 tane konu varya.ayrıca bu konunun yeri burası değil...

En son ByManiacGNY tarafından 16.09.2006 - 00:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BirDamlaMutluluk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByManiacGNY demiş ki:
abi bu konuyla ilgili 50 tane konu varya. ayrıca bu konu buraya ait değil buda iki. :!: :!:

bu konuyu açacak yer bulamadım her yerde bu tür konular vardı.. bu bölümde de vardı bende buraya açtım...

--------------------------------------

bende şu anda yedek parça olayına bakıyorum....
ilgilendiğiniz için tşk ler...
Başa dön
BirDamlaMutluluk Çevrimdışı BirDamlaMutluluk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.09.2006 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BirDamlaMutluluk, bir arama yaparsan bulursun fazlasıyla.konunun yeride motor delileri bölümü...
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.09.2006 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel bır motor Çok gülüyorum Çok gülüyorum 25 karakter
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 18.09.2006 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8,5 milyara sana 1000cc yamaha thunderace verelim 2. el
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, çok güzel aydınlattın 25 karakterinle Gülümsüyorum
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 18.09.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi 8.5mılyara 2. el 600f bile alrsın 98 model flan arastır o paraya ne motor alırım dıe ondan sora hyosung a karar ver derım bence Göz kırpıyorum
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapmayın allah aşkına. hemen bilinçizce 600 lüklere dalmayın. nerden biliyorsunuz iyi bir motor kullanıcısı olduğunu. Kanuniden bahsediyor. zaten kullanabilecek olsa kendide almayı akıl eder tahminimce.
HALUKA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım merhaba
ben 2 aydır hyosung a biniyorum
alırken benim de senin gibi endişelerim vardı
ancak motor benim tahminlerimden de iyi çıktı
herhangi bir problemi yok olsada servislerinde bir sorun olacağa benzemiyor
ancak bir arkadaş 250 yapar demiş bu motor bunu yapmaz son sürat 190
tam bir başlangıç motoru bir muddet kullandıktan sonra daha hızlı makinalara geçiş yaparsın
ama 0-150 aralığında harika bir motor. görüntü süper
Başa dön
HALUKA Çevrimdışı HALUKA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung Alkışlıyorum GT 250R Alkışlıyorum bir numara bi tanede bende olsa aaaaaahh.... aaaaaahhh..... Üzgünüm Üzgünüm Bravo
Başa dön
xenophobic şimdi Çevrimiçi xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 18.09.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forumda arama yapabilirsin.

http://www.motordelisi.com/forums-search.html

Ayrıca eralp hocanın incelemesinede bak.

http://www.motordelisi.com/ftopic-22146-0.html
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal