Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11-12 Eylül Antalya - Bodrum yolculuğu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11-12 Eylül Antalya - Bodrum yolculuğu

11-12 Eylül Antalya - Bodrum yolculuğu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.09.2006 - 21:12    Mesaj konusu: 11-12 Eylül Antalya - Bodrum yolculuğu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese merhabalar ,
Gectiğimiz hafta hafta iznimizde eşimle napalım diye düsünürken İngiltere
‘den babaevi Bodruma tatile gelen arkadaşımız Taner’i ziyarete karar verdik..Çantamızı hazırladık, rotayı çizdik , mola yerlerini kaba taslak belirledik..Yayla dan Fehtiye Muğla Milas Bodum..Dönüş Muğla Kale Tavas Çavdır Korkuteli Antalya.Bir gece kalacak ve dönecektik..Zor bir 900 km bizi bekliyordu..sabah erken çıktık Antalya’dan
Saat 06:30 civarı Söğüt..rakım 1200 civarı ,sıcaklık 6-7 derece, İnayet eksozda ısınmaya calısıyor…

İlerleyen saatler Göcek civarı.. Göcekten sonra benzin molası…hava ısındıkça biz soyunuyoruz

Ve Gökova körfezi..manzara eşsiz..

İnsan dinleniyor…

Ve derken Muğla,Milas hızlı geciş..eee bodrum bekletilmez…güvercinlikte bir sigara molası daha…
yorulmuşuz..420 km geride kaldı..hava iyice ısındı…

ve Yahşi..denizdeyiz…özlemişiz bu sahili..İngiltere Tanere yaramış iki yıldır orada..THY Man bilet satışda çalışıyor..bir yılı aşkın zamandır görmüyorduk..

Ve akşam yemeğinden sonra Sensi bar..fiyatlar Antalya’dan çok iyi…

Eskimeyen dostlar..Bodrum Kule bar..bu yıl açılmış…

uyku vakti çoktan geldi..Tanerlere dönüş yolunda bitez manzarası…

Fotoğraf makinesinin şarjını Antalya’da unuttuğumuz için dönüş fotoğraflarını çekemedik..en kötüsü sizlerle Bodrum Kalesi’nin fotoğraflarını paylaşamam herhalde..
Her Km si ayrı keyifli bir 940 Km yol yaptık..sezonun stresi yorgunluğumuzun altında kayboldu diyebilirim…

Saygı ve sevgilerimizle…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun arkadaşlar, kalmasan bile gidip gelmesi bile dünyaya değer... Çok iyi yapmışsınız... Darısı başıma... Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Helal olsun arkadaşlar, kalmasan bile gidip gelmesi bile dünyaya değer... Çok iyi yapmışsınız... Darısı başıma...

insallah sezon bitmeden :!:
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.09.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lifeislie, çok güzel bir seyahat olmuş,paylaşım için sağol dostum Alkışlıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 19.09.2006 - 06:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vodka connecting people süper Alkışlıyorum :P :P ^1 ^1 :3
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.09.2006 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooh oooh ne güzel bordum güzel resimler eline sağlık Dil çıkarıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.09.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo yolculuğun tadına doyum olmamıştır wala shadow la
Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 19.09.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o soguk havayı ıyı bılırım Çok gülüyorum gecen ay samsuna gıderken bıraz gec cıktım ve sabaha karsı 5 civarlarında bolu dagındaydım.resmen parmaklarımı hıssetmıyordum.

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu resimleri kaldırın burdan biz tatile gidemedık dıye nispet mı yapıyorsunuz ^2 ...

guzel gezı olmus resımler ortam gercekten cok guzel agzımın suyu aktı artık bız sneye gıdıcez Ağlıyorum tebrikler Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 19.09.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolculuğa çıkmadan önce keşke bi topik açsaydın bodruma gelicem diye sizi ağırlamaktan büyük zevk duyardım güvercinklite ama neyse bi dahaki sefere inşallah
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 19.09.2006 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gezi olmuş.tşörtün önündekı yazının mana ve önemı cok buyuk ...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 19.09.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükür yolculuk kazasız belasız geçmiş, keşke kaleyide yayınlayabilseydiniz, zindanlar filan.. görürdü arkadaşlar da . seneye artık Göz kırpıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler...bir de Shadow kullanıcılarına sormak istiyorum..sizlerin motorda sağa çekiyor mu ?

Alıntı:
şu resimleri kaldırın burdan biz tatile gidemedık dıye nispet mı yapıyorsunuz ...

guzel gezı olmus resımler ortam gercekten cok guzel agzımın suyu aktı artık bız sneye gıdıcez tebrikler

ZX-636R belki seneye birlikte gazlarız..Gülümsüyorum

Alıntı:
şükür yolculuk kazasız belasız geçmiş, keşke kaleyide yayınlayabilseydiniz, zindanlar filan.. görürdü arkadaşlar da . seneye artık

stolga sarj aletini unutmamız kötü oldu...

Alıntı:
oo yolculuğun tadına doyum olmamıştır wala shadow la

ön cam yokk çok dayak yedim rüzgardan...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:
süper gezi olmuş.tşörtün önündekı yazının mana ve önemı cok buyuk ...

erkill,clawman

dediğinize tamamen katılıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gezi olmuş en azından motor gibi yok ya
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal