yaw ben kaskların fiyatlarına baktım 350 euro 320 euro 220 euro vs..vs..vs.. :S
daha bunun montu var.. pantolonu var.. eldiveni var.. ayakkabısı var... korumalıkları var.. :p bunları almayı düşünüyorum ama.. bunlar da baya bi para tutuyo :S...
en iyisi bunları almayım motoru alıyım sadece ölürsek ölüürüz nolacak hiç olmazsa hevesimizi almış oluruz :p :P
arkadaşım ne yaptın sen böyle??
İlla ki kaskı Shoei, ceketi tulumu Dainese eldiveni Alpinestar,botları Oxtar alacak değiliz ya...(Supersportcular kızar şimdi.. :nono: )
100-150 avrolara güzel kasklar, yine bu fiyatlara kaliteli tam koruma ceketler mevcut...
Dediğin paralara alırsan malzemeyi motoru alamaz belediye otobüsüne tam koruma binersin...
Raporlu motor delisi katılmış olur aramıza :P _________________ if you have a ten dollar head, buy a ten dollar helmet!!
Tarih: 26.09.2006 - 22:25 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun! Arkadaşlr.Olumsuz yorumlar(haklı olsa da) Yol gösterin o zaman.Online satış sitesi ya da en azından modellere bakabilecegimiz bir adres belirtin.Sadece yıkıcı olmayın.Birazcık yapıcılıkla devam edebilirsiniz.Saygılar herkese _________________ JUST A PERVERT STYLE ! ! !
yaw arkadaslar bende motor yok ama ıkı tane kask war babam benle dalga gecıo gecsın bakalım.elbet bızımde bı motorumuz olur.onun bmw sını sol serıtten 260 mısla gecınce gorucek o :3
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 25.10.2006 - 14:35 Mesaj konusu:
adamın biri yolda bir tane nal bulmuş, geriye 3 nal birde at kaldı demiş aynı o hesap.
HELAL OLSUN BE KARDEŞİM _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 26.10.2006 - 15:46 Mesaj konusu:
cbrracingteam, aynen kardeşim üzerine bastın safabet iyi bir marka değil tabi bu alacağın makınaya bağlı kaskın markası eğer racing veya vitesli alacksan bırak geri ver benım arkadsın kafasında parçalandı. _________________
Yzf r6 2006
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız