Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benimde yeni kask'ım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benimde yeni kask'ım
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BirDamlaMutluluk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ben kaskların fiyatlarına baktım 350 euro 320 euro 220 euro vs..vs..vs.. :S

daha bunun montu var.. pantolonu var.. eldiveni var.. ayakkabısı var... korumalıkları var.. :p bunları almayı düşünüyorum ama.. bunlar da baya bi para tutuyo :S...
en iyisi bunları almayım motoru alıyım sadece ölürsek ölüürüz nolacak hiç olmazsa hevesimizi almış oluruz :p Çok gülüyorum Çok gülüyorum :P

ALLAH KORUSUN Şok oldum :nono: ^2 Bravo
Başa dön
BirDamlaMutluluk Çevrimdışı BirDamlaMutluluk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 19.09.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ne yaptın sen böyle??
İlla ki kaskı Shoei, ceketi tulumu Dainese eldiveni Alpinestar,botları Oxtar alacak değiliz ya...(Supersportcular kızar şimdi.. :nono: )
100-150 avrolara güzel kasklar, yine bu fiyatlara kaliteli tam koruma ceketler mevcut...
Dediğin paralara alırsan malzemeyi motoru alamaz belediye otobüsüne tam koruma binersin...
Raporlu motor delisi katılmış olur aramıza :P
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim kaskı almakla niyetine şimdiden girmişsin sana şimdiden motorun içinde hayırlarolsun dilerim

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BirDamlaMutluluk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.................. :3 :3 :3 :3 :3 :3 ...................
Başa dön
BirDamlaMutluluk Çevrimdışı BirDamlaMutluluk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tutkun_omer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardes Bravo.inş en kısa zamnda motoruna kavusursun Alkışlıyorum
Başa dön
tutkun_omer Çevrimdışı tutkun_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 26.09.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel demiş ki:
ben de sizdenim motorumdan once kaskımı almıstım...babam da "essegin yok semer almıssın" diye benimle dalga gecmisti... Çok gülüyorum

HEHEEUUU..BABOCAN MÜTHİŞSİN BE..AMA GERÇEKTEN MOTOR ALACAKSAN KASKIDA UNUTMAYACAKSIN ABİ..
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pervert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Bursa

MesajTarih: 26.09.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun! Arkadaşlr.Olumsuz yorumlar(haklı olsa da) Yol gösterin o zaman.Online satış sitesi ya da en azından modellere bakabilecegimiz bir adres belirtin.Sadece yıkıcı olmayın.Birazcık yapıcılıkla devam edebilirsiniz.Saygılar herkese Göz kırpıyorum
hotmetal_07
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.10.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş hayırlı olsun kaskın daha 16 yaşındayım ama inşallah bi motor alcam (ilk önce kaskı ama ^1 )
Başa dön
hotmetal_07 Çevrimdışı hotmetal_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
enkozi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw arkadaslar bende motor yok Ağlıyorum ama ıkı tane kask war babam benle dalga gecıo gecsın bakalım.elbet bızımde bı motorumuz olur.onun bmw sını sol serıtten 260 mısla gecınce gorucek o :3 Çok gülüyorum Öfkeliyim
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 25.10.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın biri yolda bir tane nal bulmuş, geriye 3 nal birde at kaldı demiş aynı o hesap. Çok gülüyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum HELAL OLSUN BE KARDEŞİM Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.10.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel demiş ki:
ben de sizdenim motorumdan once kaskımı almıstım...babam da "essegin yok semer almıssın" diye benimle dalga gecmisti... Çok gülüyorum

nıhahahahha acaba bende bolemı yapsam kı ama ben once para bırıktırıyımde motoru alıyım yaa Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.10.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardesım allak kaskına zarar getırmesın Alkışlıyorum
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 26.10.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrracingteam, aynen kardeşim üzerine bastın safabet iyi bir marka değil tabi bu alacağın makınaya bağlı kaskın markası eğer racing veya vitesli alacksan bırak geri ver benım arkadsın kafasında parçalandı. Ağlıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 26.10.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, hayırlısı olsun kardeşim Allah herşeyi gönlüne göre versin Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: El-aziz

MesajTarih: 26.10.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende aldım kaskı ama motoru bekliyoz şöyleeeee 2006 GSXR 600 10 Numara olur walla bu arada hayırlı olsun
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal