Tarih: 11.08.2006 - 18:00 Mesaj konusu:
Takma kafana toprağım. bazen sorduğunun cevabı olmayan seyler yazılıyo malesef havalar sıcak malum .Pazar günü makinanı da tekterini de görmek isterim.Bu arada yarış cevre yolunda mı? motorun ne renk abi? ufff cok uzattım bee
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.08.2006 - 21:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
modifiye bir makina benim bu topiği açalım 1 haftayı geçti ve ben tektekeri yaptım bu topicten sonra
arkadas milli olmuş hayırlı olsun allah devamını getirsin _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 12.08.2006 - 10:08 Mesaj konusu:
arkadaşlar benim motoru görmek istiyorsanız www.google.com'dan 2000 hayabusa diye arattırın orada görürsünüz motor bordo gri ayrıca pazar günü maraşta olacağım kırkpınar güreşleri için yetişebilirsem orada olurum okey yani çevre yolunda yerde çevre yolunun dülükbaba ormanlarına bakan tarafı sevgli antep liler veya tüm deliler bana ulaşmak isteyen antepliler gsm: 0533 304 32 82 for thanks
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 12.08.2006 - 11:36 Mesaj konusu:
Hayabusan var ve tekteker nasıl yapılır diye soruyorsan, senin için en kolayı al eline alet edevatı sök ön lastiği, tekteker olsun Hem daha güvenli hemde tarz olur
hayabusa olucak bende bırgun deneye deneye ıllakı on kaldılırım ama buyuk motor bana gore bıraz buyuk hosuma gıtmıyor 35 40 yasında arkadaslara gore gııbı gelıyor onlarda on kaldırmıyor gezıntı sadece bılmem ogrenmen dılegıyle :P
Tarih: 20.09.2006 - 00:43 Mesaj konusu:
hayabusaya binilmezarkadaşım hayabusa sevilir okşanır bırak o seni götürsüncanı istediği yere sen gitme bu arada gerçekten sen al makinaların şahını sonra deki nası kaldırcam önünü valla gazla oynarsan bişekilde kalkar onun önüde yere inermi sağlamonu bilmem !!!!! _________________ SENINLE HAYAL KURMAYACAGIM !
ISMINE SIIRLER YAZMAYACAGIM!
INANKI SENI UNUTACAGIM...!!!
UMARIM ((
Tarih: 20.09.2006 - 01:59 Mesaj konusu:
yazıcag ensonşeydi bu,mualefet olmayı hiç sevmem.ama güzel abim hayabusan var nasıl ön kaldırrım diyosun :hıım .. ben 600cc yle takla atcam yakında
demekki çok hızlı geçişler yapmışın titan,R1,hayabusa hee
şu adama sadece Hayabusası olupta teker yapan insanlar cvp verse ne güzel olurdu ya.Biri demiş debriyaj tokatla biri demiş 10000devirde gaz bırak-çek.R6 ile nasıl teker yapıcam dememişki adam.Hayabusa demiş.
Hayabusayla teker yapman ön millere ciddi zarar verir çünkü kafası çok ağır.Tekerin kaldırdığında sakin indiremezsen yere laaannnkkk diye düşüyor resmen.
Tarih: 20.09.2006 - 12:10 Mesaj konusu:
ama tek teker yapılabiliyor ilk başta olayı çözememiştim hatta bazı arkadaşlar hayabusada teker yapılamaz felan demişti ayarlamayı iyi yaptığın zaman çok kolay oluyo
ryangt, sanırım o hayabusa sarıydı ve 499hp olmalıydı :!: o zaten hıc ıkı teker gıtmıyorkı fılmde .....eray bır de bana yardım edemısın 636 ıcın en ıyı teknık nedır ancak 1. vıtes de yapmam cok kalkıyo hahaaa
sormus bırı nasıl teker yapılır dıye?bazıları teknık yazmıs bazıları teknık atmıs resmen dostum busayı sorarak kaldıracaksan bosver yazık motorunada canınada
javascript:emoticon('hondaf3, ')demiş iyi demiş,altındaki makineyle nasıl hızlandığını anlayamazsın,deneme,tanı iyice altındaki gücü,bizi de sinir sahibi yapma emi _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız