Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - boylede vergi olmazki ya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

boylede vergi olmazki ya

boylede vergi olmazki ya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 20.09.2006 - 00:33    Mesaj konusu: boylede vergi olmazki ya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar haberlerde okudum sımdı nette yeni bir vergi cıkarıyorlarmıs otopark vergisi diye neymıs efendım sahısların aracları evlerının onunde park ederse 3 saat ıcın 2ytl 3saati gecerse 7 ytl gunluk vergı vereceklermıs burası yurt dısımı ya kımın ozel garajı var garajı olmayanlar ne yapacak oldu arabayı evın salonuna sokalım sorarlarsa ozel garajım var arabam evın salonunda duruyor derız Çok gülüyorum eger bu kanun cıkarsa ortalık baya karısır hadı motorları bır sekılde park edıyoruz arabaları ne yapacaz
Başa dön
xXx_crosscu Çevrimdışı xXx_crosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 20.09.2006 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylediklerin dogru ise
eee her mevkiye gelen görevi yerine esiyle akrabasiyla yakiniyla (demirelin aile fotosunu hatirlayin) ilgilenirse , Devlet mali deniz yemeyen domuz sözü kural olmussa

ki Bizden calinan parayi bir sekilde yerine koymalari lazim

neydi o Egebank 50 dolara ve Marka bile faiz veriyordu degilmi ??
kim sordu bu kadar paranin faizi nerden gelecek diye ??
ekonomistler bile sustu bildikleri halde yegenin amcasi Cumhur_u Reis idi
diye.
3saat gecince 7ytl günlük vergide olur gün gelir niye omzunun üstünde kafan var vergiside olur .
Calip cirpani yerin dibine sokacagimiza, basimiza koyuyor sagda solda Türkiye onlarla gurur duyuyor nidalarini dinliyoruz , bu gurur duyanlarin karsisinda gurur duymayip Türkiye sizden utaniyor diye bagiranlar geldiginde belki böyle tuhaf vergilerde önerilerde olmaz diye düsünüyorum.
umarim politik icerikli bir mesaj olmamistir ve o yöne kaymaz. o yönde ilerlerse benim mesaji silebilirsiniz sevgili adminler..

gerci bu topik VIPlik oldu sayemde ya neysee
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 20.09.2006 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Türkiye sizden utaniyor diye bagiranlar geldiginde belki böyle tuhaf vergilerde önerilerde olmaz diye düsünüyorum

acı bir söz olabilir ama artık insanlar türk olmaları ile gurur duyamıyolar Ağlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 20.09.2006 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında görürüz arkadaşlar nefes aldığımız havadan bile vergi alınacak haberiniz ola...??? Öfkeliyim
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 20.09.2006 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında cıkarsa sasırmam:YASAMA VERGİSİ.her yasadıgınız gun ıcın vereceksınız Gülümsüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
34uc5622
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 07:30    Mesaj konusu: aaaaaaaaaaaaaaaa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sasırdılar.nerden ne alacaklarını cok dusunmus olmalılar.
biri avrupaya gıtmıstır bu uygulamayı gormustur, yapıstıralım demıstır.ne olcak
smart600F
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupadan bu sistemi çalan at gözlüklü zavallılar diğer kanunlarıda beraberinde getirseler ya mesela işsizlere 600 euro maaş bağlansın, asgari ücret yine devletin açıkladığı açlık sınırının epey altında olmasın....vs vs...
Her akşam dilimde tüy bitiyo bunlara ve yaptıklarına güzel (!!)sözler söylemekten...
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 20.09.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otopark vergisi inşaaata ruhsat alınırken ödeniyor zaten bide ayrıca ödeneceğini sanmam zaten söylediğiniz rakamlarda uçuk kaçık en kral otoparkın günlüğü 5 ytl 7 ytl yi devletin koruyamadığı tinercisinin hırsızının cirit attığı sokaklarda arabam dursun diye mi vericem. Öfkeliyim
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.09.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek taraflı ve dar kapsamlı düşünüyorsunuz.
bugüne kadar yaşadıgımız zaman çerçevesinde bir çok olaya duyarsız davrandık ve hala da davranmaya devam ediyoruz. halk olarak bir bütün olmadıgmızı düşnüyorum.
herkeste bir vurdum duymazlık almış başını gitmiş. bana dokunmayan yılan bin yaşasın der gibi. belki haklısınız; bir şeylere tek başınıza müdahele ederseniz zarar görebilirsiniz. ama bunu bu hale getiren bizleriz. orasını burasını açanı izleyerek prim verip onu şarkıcı yapan bizleriz. daha fazla uzatmicam, yoksa uzadıkça uzar.
kısacası böyle devam ettikçe başımıza istemedigimiz, begenmedigmiz şeyler gelecek ve bunların hepsi bize müstahak.
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.09.2006 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Insaat yaparken %35 imarlı yere %95 bina yaparsan yollar araba olur.Sonra otopark mafyası ürer ,Devlette güzel ve vergisiz bir alan buldum Mafyanın yerine ben neden toplamıyorum der.
Işte olay budur.
Avrupa'da aynen bu şekilde insanlar evlerine otopark yapmaya teşfik edilir yapmayandan güzel güzel oto park parası alırlar.(şehir içlerinde)
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 20.09.2006 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu avrupanin hangi kentinde bilmiyorum ama
ben berlin de araba icin bu isim altinda bir para ödedigimi hatirlamiyorum .

hatta sehir merkezinde park edebileceginiz otoparklarin yanisira 1 veya 2 saate kadar ücret ödemeden birakacaginiz park alanlari mevcut
süre sonunda arabanizi cekmeniz gerekir cekmezseniz polis gelir cezayi cakar .
bir iki resimle süsleyelim

park edttiginiz saati isaretler gidersiniz .bununla 1 saat veya 2 saate kadar belirlenmis yerlere park edebilirsiniz.

kisaca Avrupanin deger sehirlerini bilemem ama ben öyle bir vergi ödemedim berlinde
vedatergun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana,hatay

MesajTarih: 20.09.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarda ne vergisi çıkartacaklarını şaşırdılar
Başa dön
vedatergun Çevrimdışı vedatergun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 20.09.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehe, daha bunlar ne ki? Tavuk kesim harcından tut ta daha neler var neler! :3
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.09.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi burası TÜRKİYE bende geçenlerde gastede okudum büyük şehirde yaşama vergisi çıkarıyorlarmış bu ne yaa artık insanın ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ diyesi geliyor valla başbakab bu kadar parayı ne yapıor yaaaaa
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 20.09.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla oyle bır mekanızma kurarlarsa bızım turkun aklı cok calısıyor bır sekılde makınayı bozar ve vergı odemez ama boyle gıderse ortalıgın karısması yakındır hergun zam hergun vergı hergun bırseyler cıkıyor yakında ortalıgın devletın turkıyenın ıcınde olaylar kopmaya baslıyacak bır an once devletın duzenı degısır umarım
Başa dön
xXx_crosscu Çevrimdışı xXx_crosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal