Tarih: 20.09.2006 - 00:33 Mesaj konusu: boylede vergi olmazki ya
ya arkadaslar haberlerde okudum sımdı nette yeni bir vergi cıkarıyorlarmıs otopark vergisi diye neymıs efendım sahısların aracları evlerının onunde park ederse 3 saat ıcın 2ytl 3saati gecerse 7 ytl gunluk vergı vereceklermıs burası yurt dısımı ya kımın ozel garajı var garajı olmayanlar ne yapacak oldu arabayı evın salonuna sokalım sorarlarsa ozel garajım var arabam evın salonunda duruyor derız eger bu kanun cıkarsa ortalık baya karısır hadı motorları bır sekılde park edıyoruz arabaları ne yapacaz
söylediklerin dogru ise
eee her mevkiye gelen görevi yerine esiyle akrabasiyla yakiniyla (demirelin aile fotosunu hatirlayin) ilgilenirse , Devlet mali deniz yemeyen domuz sözü kural olmussa
ki Bizden calinan parayi bir sekilde yerine koymalari lazim
neydi o Egebank 50 dolara ve Marka bile faiz veriyordu degilmi ??
kim sordu bu kadar paranin faizi nerden gelecek diye ??
ekonomistler bile sustu bildikleri halde yegenin amcasi Cumhur_u Reis idi
diye.
3saat gecince 7ytl günlük vergide olur gün gelir niye omzunun üstünde kafan var vergiside olur .
Calip cirpani yerin dibine sokacagimiza, basimiza koyuyor sagda solda Türkiye onlarla gurur duyuyor nidalarini dinliyoruz , bu gurur duyanlarin karsisinda gurur duymayip Türkiye sizden utaniyor diye bagiranlar geldiginde belki böyle tuhaf vergilerde önerilerde olmaz diye düsünüyorum.
umarim politik icerikli bir mesaj olmamistir ve o yöne kaymaz. o yönde ilerlerse benim mesaji silebilirsiniz sevgili adminler..
gerci bu topik VIPlik oldu sayemde ya neysee _________________ 13
sasırdılar.nerden ne alacaklarını cok dusunmus olmalılar.
biri avrupaya gıtmıstır bu uygulamayı gormustur, yapıstıralım demıstır.ne olcak _________________ YILDIZINIZ PARLASIN!!!
Tarih: 20.09.2006 - 07:46 Mesaj konusu:
Avrupadan bu sistemi çalan at gözlüklü zavallılar diğer kanunlarıda beraberinde getirseler ya mesela işsizlere 600 euro maaş bağlansın, asgari ücret yine devletin açıkladığı açlık sınırının epey altında olmasın....vs vs...
Her akşam dilimde tüy bitiyo bunlara ve yaptıklarına güzel (!!)sözler söylemekten... _________________ AçGaZyKuDuRsUn! !! !!! !!!! !!!!!!!!!!!
Tarih: 20.09.2006 - 07:49 Mesaj konusu:
otopark vergisi inşaaata ruhsat alınırken ödeniyor zaten bide ayrıca ödeneceğini sanmam zaten söylediğiniz rakamlarda uçuk kaçık en kral otoparkın günlüğü 5 ytl 7 ytl yi devletin koruyamadığı tinercisinin hırsızının cirit attığı sokaklarda arabam dursun diye mi vericem. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
tek taraflı ve dar kapsamlı düşünüyorsunuz.
bugüne kadar yaşadıgımız zaman çerçevesinde bir çok olaya duyarsız davrandık ve hala da davranmaya devam ediyoruz. halk olarak bir bütün olmadıgmızı düşnüyorum.
herkeste bir vurdum duymazlık almış başını gitmiş. bana dokunmayan yılan bin yaşasın der gibi. belki haklısınız; bir şeylere tek başınıza müdahele ederseniz zarar görebilirsiniz. ama bunu bu hale getiren bizleriz. orasını burasını açanı izleyerek prim verip onu şarkıcı yapan bizleriz. daha fazla uzatmicam, yoksa uzadıkça uzar.
kısacası böyle devam ettikçe başımıza istemedigimiz, begenmedigmiz şeyler gelecek ve bunların hepsi bize müstahak.
Tarih: 20.09.2006 - 08:02 Mesaj konusu:
Insaat yaparken %35 imarlı yere %95 bina yaparsan yollar araba olur.Sonra otopark mafyası ürer ,Devlette güzel ve vergisiz bir alan buldum Mafyanın yerine ben neden toplamıyorum der.
Işte olay budur.
Avrupa'da aynen bu şekilde insanlar evlerine otopark yapmaya teşfik edilir yapmayandan güzel güzel oto park parası alırlar.(şehir içlerinde) _________________ Haluk FREEBIKE
www.apriliabikers.net http://www.apriliabikers.net/images/ablogo.jpg
bu avrupanin hangi kentinde bilmiyorum ama
ben berlin de araba icin bu isim altinda bir para ödedigimi hatirlamiyorum .
hatta sehir merkezinde park edebileceginiz otoparklarin yanisira 1 veya 2 saate kadar ücret ödemeden birakacaginiz park alanlari mevcut
süre sonunda arabanizi cekmeniz gerekir cekmezseniz polis gelir cezayi cakar .
bir iki resimle süsleyelim
park edttiginiz saati isaretler gidersiniz .bununla 1 saat veya 2 saate kadar belirlenmis yerlere park edebilirsiniz.
kisaca Avrupanin deger sehirlerini bilemem ama ben öyle bir vergi ödemedim berlinde _________________ 13
abi burası TÜRKİYE bende geçenlerde gastede okudum büyük şehirde yaşama vergisi çıkarıyorlarmış bu ne yaa artık insanın ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ diyesi geliyor valla başbakab bu kadar parayı ne yapıor yaaaaa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız