Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!

2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASYA_RydeR demiş ki:
egsoz tasarımı filan süper olmuş ama 2007 busa daha çekici bence ^1
2007 hayabusanın resimleri varmı sizde ?. Şok oldum .ben herhangi bir yerde göremedim henüz. :hıım .
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.09.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makinanın önünde saygıyla eğilinir.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 22.09.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öle Heyecan yok. Az bekleyin. 2007 R1 çıkınca görücem ben Suzukicilerin salyalarını Bravo
Yok traction kontrolmuş yok kuru asfaltta sport moda geciyormus bırakın bıdı bıdıyı. Göz boyamayın. Bu alemde 1 kg basına 1 beygır veren ilk ve tek makıne R1 di! Bazı şeyler çabuk unutuluyor... Ama hatırlatmak için şurda bir kaç ay kaldı ^1 Gelsin bakalım bi R1 imiz, bakalım ona ne yorumlar yapılacak.
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk tamamda tek noluyor Ateş bey sallamayın işkembeden Çok gülüyorum

2006 R1 :183 hp(with ram-air)\ 172 kg

2006 GSXR1000: 178hp(187hp with ram-air)\166 kg

Daha az kilo daha çok beygir..Herkes haddini bilsin Göz kırpıyorum

Ayrıca 2006 R6'nın max hp'yi Suzuki'ye göre ne kadar geç verdiğini ve güç bandının ne kadar geri olduğu açıkça gösterilmiş.Hala bana R6'nın üstün olduğunu savunanlar var.

Ateş sende GSXR1000 kullan Başka motora binmezsin güven bana...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 22.09.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, ilk 1 kg'ye 1.bg veren r1 dedi yani 2006 modellerini karşılaştırmadı :!: :!: GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

04'r1 ile 04' suzi yi karşılaştır...

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 22.09.2006 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, var bende ama bir tane 1400 luk ve 2.5 metre boyu var egsozlar gsx1000r egsozlarından yanı tıtanyum herhalde dur ben koymaya calısabılırsem koyarım

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk makine sözüne bişi demedim zaten,TEK kelimesineydi benim lafım ^1
Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 22.09.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kusura bakma maç topicinden başka bişey göremez oldum Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 22.09.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birakin simdi fasa fisoyu ,burasi yeni 2007 gsxr 1000'in topigi..

Resimler konussun en iyisi...

Aksiyonda iken...

Siyah bence favori olani...

Gümüs kirmizida cok hosmus...

Sarisida sahaneymis.. Şok oldum

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 22.09.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super olmus makına yaw hem guclu hem aerodınamık bence honda dan daha hos olmus bu kasası Dil çıkarıyorum
Başa dön
fast_rider Çevrimdışı fast_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kaç kg kaç hp bişi sölesin biri
Başa dön
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 22.09.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
kasa güzel aslın da ama ön kafası(far..) çook çirkin yakışmamış biraz kızgın bakışlı olamalı. suzuki çook zevksizleşti....... (bi de hayabusanın kasası değişse)
ama değişmem __varmı KAWASAKİ gibi yakışıklı__alet Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
haksızmıyım ... ?
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 23.09.2006 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
İlk tamamda tek noluyor Ateş bey sallamayın işkembeden Çok gülüyorum

2006 R1 :183 hp(with ram-air)\ 172 kg

2006 GSXR1000: 178hp(187hp with ram-air)\166 kg

Daha az kilo daha çok beygir..Herkes haddini bilsin Göz kırpıyorum

Ayrıca 2006 R6'nın max hp'yi Suzuki'ye göre ne kadar geç verdiğini ve güç bandının ne kadar geri olduğu açıkça gösterilmiş.Hala bana R6'nın üstün olduğunu savunanlar var.

Ateş sende GSXR1000 kullan Başka motora binmezsin güven bana...

'Bu alemde 1 kg basına 1 beygır veren ilk ve tek makıne R1 di! ' yazdım. Yaani zamanında R1 bu atılımı yaptığında ilk yapan firma ve tek yapan firma idi. Baska motorda yoktu. Şimdi tAbiki her iyi yapılan iş takdir gördüğünden dolayı suzukicilerde taklit etti. Ama orjinalin yerini tutmaz. Şimdi mesela 2007 veya 2008 de R1 bir atılım daha yapacak ,bilemiyorum belkide ilk turbolu motoru cıkaracak,yine ağzınızı açıp bakacaksınız Çok gülüyorum E tabiki yine suzuki taklit edecek ve 2009 2010 larda her motor bunu uygulayacak Bravo Yani öyle yeni R1 gelmeden havaya girmeyin,demem o! R1 yine dudaklarınızı uçuklatacak,az bekleyin. R1 gibi motor var mı ya??? Dil çıkarıyorum
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 23.09.2006 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu hiç tutmadım ben bu motoru, ben mi fazla klasik düşünüyorum yoksa bu aletler iyiyden iyiye uzay yolundan fırlama şeylere mi dönüştü bilmiyorum...

Ama bir yandan da diğer markaların (özellikle honda...) çıkarmaya hazırlandıkları yeni modelleri aklıma getirince bu gene ene iyilerinden biri diyorum. Bilhassa kırmızı-siyah olan hoşmuş doğrusu. Alkışlıyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.09.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ateş,Suzuki taklit etmekten imtina eden tek Japon makinesidir!Bunu aklının bi köşesine yaz...

Çift far ilk Ducati'de vardı,Yamaha hemen atladı çift far yaptı R1,e Sonra R6'da çift far oldu,Sonra CBr600F,600RR 1000RR,ardında da Kawasaki taklit etti.Bak bakim hangi SS Suzuki'de çift far var?Adamlar inatla Tek far yapıyorlar tek far yapacaklar.

Sele Altı egzoz ilk Ducati'de vardı sonra Honda ile Yamaha atladı gene sele-altına,Kawasaki'de baktı moda oda devam etti.Suzuki firması sele altı egzoz hiç bir modelinde kullanmayacağını açıkladı.Hala da kullanılmıyor,kullanılmayacakta.

1kg başına 1 hp taklit edilcek olay değil bir firma başarısıdır.Yamaha gerçektende tek kelimeyle 90'Lı yılların sonu ve 2000'Li yılların başında 'kral'dı...(Hayabusa'yı saymazsak Çok gülüyorum )

177kg-150hp takdire değer bir ölçüydü ve hafiflikte son noktaydı.
EN yakın rakipi GSXR750 205kg-140hp ile geride kalmıştı. 900RR ise zaten performans olarak Suzuki'den geriyken bir darbede Yamaha'dan aldı..O da yanlış hatırlamıyosam 180kg 140hp idi.

2001 yılına kadar Suzuki'den Hayabusa dışında bir cevap gelmedi.2001 GSXR1000 160hp-170kg ile Yamaha'yı geride bıraktı ve o günden bugune (2004 hariç)Hiç bir sene Ne Yamaha nede Kawasaki'yi önüne geçirtmedi.

Başarı taklit edilecek bir sıfat değildir,elde edilebilir.O yüzden tabirin yanlış.Boşuna konuşuyoruz ikimizde uzun yolda bi kere GSXR1000 kullansan bi daha yüzüne bakmazsın yüzüne R1'in..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki
5. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal