Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türklerin Trafik anlayışı ile ilgili güzel bir video

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türklerin Trafik anlayışı ile ilgili güzel bir video

Türklerin Trafik anlayışı ile ilgili güzel bir video
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.09.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Türklerin Trafik anlayışı ile ilgili güzel bir video Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz olsanız yes'imi tercih edersiniz yoksa NO'yu mu bence izlemeden karar vermeyin ^1
http://www.herice.com/mail/ilginc/surucu1.html
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 22.09.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yes desemde olmuyor no desemde

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 22.09.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlız bu video türklerin değil italyanların..kendileriyle dalga geçiyolar bu videoda..gerçi bizimde pek farkımız yok ama Çok gülüyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.09.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bunu bizimle paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum izlediğim en komik ve en iyi video du burda yalnız türk ler hakkında oyun var bizim trafikte ne ler yaptığımız ve onların neler yaptığını anlatıyorlar .................
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 23.09.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle harika bir vidyo, çok teşekkürler müthiş müthiş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 23.09.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burda gördüklerimin nerdeyse hepsi hep şahit olduğumuz şeyler.. çok komik ama gülmekten yerlere yattım. Çok sağol süper yapmışlar.
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte trafikteki acı gerçek, No No No Çok gülüyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ellerine sağlık aynı biz Alkışlıyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.09.2006 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzmanx ellerine sağlık,çok komik bi video izlerken çok güldüm Çok gülüyorum ama gerçek olduğunu düşünmek de ağlatıyor Üzgünüm Ağlıyorum
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 23.09.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir de italyanların futbol spor anlayışı üzerine bir anim. vardı süperdi o ama kimbilir nerdedir...
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 23.09.2006 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiymiş vallaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum paylaşım için sağol :P :P :P

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 23.09.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Komık Mıs Hehe Valla YA Paylaşım İçin Teşkürler
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.09.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ellerine saglık cok manyak bi video Alkışlıyorum
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş yapanın ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 23.09.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzmanx, çok sağol bu video için.çok güzeldi. Gülümsüyorum
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal