Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 23.09.2006 - 13:51 Mesaj konusu:
AH ulan Manisalı mısın nesin sen
Delisiniz siz ya ama tebrik ediyorum vala seni...
Benim kalpten sorunum olduğu için koşamıyorum, koşunca kalp sıkışıyo da
Motorum da yürüyerek gidiyom fazla yürürsem yine kalbim tık tık bıçak sokuyo Yüce Allah ve diyo ki içme o mereti bi daha :nono:
Bu taraflara gelirseniz koşunuza bende motorsuz-motordelisi olarak devam edeyim. bu arada tebriklerr. _________________ motosikletsiz :-< motor delisi!
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 23.09.2006 - 14:24 Mesaj konusu:
çılgınsınız be ^alkışdevamm _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Marataon mesafesi 42 km bilmem kaç küsü metre onu koşan atletlerin dereceleri 2 saatin üzerinde yanılmıyorsam,birde maraton koşanların yarış bittikten sonraki halleri ortada.
şimdi ben bi anket sorusu sorayım
bu kadar kişi sazan mı
60 km 6 saat 25 dk (vay be enerjiye bak) öylemi.?
hem de tişört ve keten pantolan ile ,hiç bir yorgunluk belirtinizde yok
ne diyeyim aferin (mi) _________________ KaWaSaKi KLE 500
Tarih: 24.09.2006 - 09:11 Mesaj konusu:
vay be 60km koştunuz deliliğe yeni bi boyut kazandırdınız biz sitede motorlu gezilere alışmıştık bu ap ayrı bi tat oldu _________________ 2006 yamaha ybr gri
Madem gece koşuyordunuz üzerinize açık renk veya yansıtıcı bir şeyler giyseydiniz ya.Gece sürücülerin nasıl bir ccanavar olduğunu herkes biliyor...
Yine de tebrikler. _________________
Tarih: 25.09.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
XANDROS demiş ki:
djhaylaz,
helal olsun hepinize. Bu son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı, en çarpıcı, kısacası en harika topiklerden birisi. Teşekkürler!
Çok teşekkürler arkadaşım saol
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar bir kaç soruya cevap vereyim alk22 60km durmadan koşmadık gittigimiz yerde oranın çarşısını yürüyerek gezdik tabi yürüdügümüz mesafayi 60 kmye koymuyorum 2. keten pantolon felan yoktu tişört ve şortla koşuyorduk ancak belege geldigimizde terimiz soguyana kadar eşofman giydik haliyle kimse durup duruken hastalanmak istemez 3.sü ise umarım bir gün insanlara güvenirsin ve bu kadar kişiyede sazan demek hoş degil umarım cevaplarım aydınlatıcı olmuştuz
Tarih: 25.09.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
hocam çok yaratıcı bi yöntem eline koluna sağlık _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
Tarih: 25.09.2006 - 11:48 Mesaj konusu:
__SNOOPY__ demiş ki:
Bu taraflara gelirseniz koşunuza bende motorsuz-motordelisi olarak devam edeyim. bu arada tebriklerr.
Birlikte koşarız tabide umarım bir gün ikimizde motorumuzu alıp motorlu motorsikletdelisi olduktan sonra motorumuzla birlikte gezilere cıkarız hemde 60 degil 6 bin km
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız