Selam bende ilk motora scooterla başladım 90 lık fakat şimdi 150 cc ye biniyorum ama ileride almayı düşündüğüm makina 125 cbr dı açıklamalar için teşekkürler,banada bir arkadaş kullanımının yorucu olduğunu söyledi ama almadan önce test sürüşü yapacağım zaten duruma göre bakarsın 250 cc bir scooterla yoluma devam ederim
ya arkadaşım çok haklısın cbr 125 150_160 km hıza çıkamaz denedik biliyoruz yani diyenlerede inanmayın biraz hayal olur herkezde şu motoru büyütüyo uyuz oluyorum 125 cc 13hp motordan ne bekliyosunuzki zaten o motoru alana kadar birazdaha verip twister 250 alın bin kat daha iyi
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
kardeşim naptın sen ya düz yolda 160 km hız sen hayatında 160 gördünmü bırakın allah aşkına ben arkadaşın arkasındaydım 120 de kaldı ibre race diyolar bide yiyim onun race ni hikaye bunlar o motorla orjinal haliyle o hıza degil düz yolda 10 km rampa aşagı olsun yine 160a çıkamazsınız gerçi bu sözlerden sonra aksini söyleyen çok olucak ama inanmakta özgürsünüz
hayırlı olsun kardes ama o paraya daha güzel ikinci el temiz makine alırdın mesela 99 veya 2000 er5 veya gs 500 neyse almıssın altında paralansın _________________ DUCATI 1098
145 km youtube de zaten cekilen bir görüntüsü var.Ben eniş aşağı 135 e kadar cıktım ve hic de hafif değilim.Kalitesi ve herşeyiyle parasını hakeden bir motor.Seveni de olacak sevmiyeni.Ben sıfır cbf150 mi sattım ve yerine ayni km de cbr aldım.1 günden 1 güne ahh cbf im demedim...Elveda zoraki salıncak dedim birtek cbf giderken... _________________ Amateur
arkadaslar sizin cbr lar farklı herhalde yemın etceksınız artık 120mı gordu 160mı yoksa150 mı dıye.ne gorduyse gordu .
sonucta makına super
125 lık makınada 150yı gecıp napcankı o kadar meraklıysan koy ustune 2-3 mılyar daha al aprılıa yada derbı mis gıbı 220yı gor...
Tarih: 09.10.2007 - 01:12 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Okuyorum, gülüyorum!
Kimsenin kafasını karıştırmak, hevesini kırmak ya da honda'nın bu modelini kötülemek istemiyorum çünkü eder-yarar orantısında emsalsiz ve alternatifsiz, harika bir makine olduğunu ben de savunuyorum. Öte yandan bu makineyi kullanan bir arkadaştan aldığım duyumu aynen sizlerle paylaşmak istiyorum:
Hani bazı tehlikeli virajlar öncesi yollara konmuş, radar bağlantılı özel trafik işaretleri vardır. O anki hızınızı ölçer ve hızınızı düşürmeniz konusunda sizi uyarır. Bu arkadaşımız, motosikletiyle giderken "YAVAŞ! HIZINIZ 75!" uyarısını gördüğünde, motosikletin kadranında 85 civarında bir hız gözüküyormuş! Bu sapma oranına göre, bu motosikletin son süratini yeniden hesaplama işini sizlere bırakıyorum!
Audi A3 ile cbr 125 150 km de yan yana giderek test ettik, ama anlattıgın gibi kaddranda böyle bir sapmaya rastlamadım.Arkadaşın hızı ölçen cihazında bir sorun olabilir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız