Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorumun yani hali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorumun yani hali

motorumun yani hali
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 24.09.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farklı bi görünüm kazanmış güle güle bin Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 24.09.2006 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ötesi olmuş abi ya lastiklerini sen mi büyüttün ?
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 24.09.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

degısık bı motor bu ya sanırım yutdısından getırmıssındır.ama guzel olmuş artı bunun marka nedır neyın nesıdır ıblgı verırse ıyı olur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLÜR.MOTORUMUN MARKASI SUZUKİ 45 CC AÇIK HAVA FİLTRESİ VE MOTORUNDA ÇEŞİTLİ OYNAMALAR WAR..BU GÜN DAHA GÜSE MODİFİYE YAPCAM.VE YENİ FOTOLARI KOYCAM
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 30.09.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakayada bi el atsan iii olur. Görüntüyü çok bozuyo. Mini bişi yapsan hoş durcana eminim en olmadı kenarlarını aldır bari.
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 30.09.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus elıne sağlık paylaşım içinn teşekürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zikacu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun arkası güzel olmuş ama ön taraf sırıtıyor o yüzden ön kafa grenajını çıkma bi grenajla değiştir derim biraz daha büyük olanıyla o zaman motor kendini tamamlar gibime geliyo ama güzel çalışma emek vermişsin Alkışlıyorum
Başa dön
zikacu Çevrimdışı zikacu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina gercekten cook yakışıklı olmuş cook temiz allah kaza bela göstermesin..emegine saglık tebrikler Göz kırpıyorum

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farklı bir motor.çok beğendim.güle güle kullan Göz kırpıyorum
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya harbiden cok hoş motor bunla güzel teker yapılır max hızı kaç kardeş merak ettim neden dersen makina cok toplu duruyo tekerlerin ebatları zaten aklımda bir soru işareti bıraktı Bravo

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 01.10.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş , zaten bu motordan sokaklarda pek göremiyorum , fazlasıyla dikkat çekici anlamında , ufak tefek ayrıntılarda olayı bitiriyor zaten , eline sağlık makina müthiş Dil çıkarıyorum
Başa dön
emrender Çevrimdışı emrender Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gustastu
Üye
Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 15.10.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş olmuş eline sağlık...

__KOCAELY MD__
Başa dön
gustastu Çevrimdışı gustastu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 15.10.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GERCEKTEN FARKLI OLMUŞŞ..GÜZEL BENCEDE KIRMIZI ŞERİT CEK... Dil çıkarıyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.10.2006 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor acayip bişiy olmuş helal olsun sana çok güzel modifiye yapmışın Alkışlıyorum
Başa dön
izmirli_motorcu Çevrimdışı izmirli_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KintaRo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

it's fantastic! excellent! :P
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal