Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yağmurun azizliği..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yağmurun azizliği..

Yağmurun azizliği..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Yağmurun azizliği.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

24 Eylül 2006 Pazar
Kuzdere/Kemer/Antalya
Kuzdere enduro parkurundaki çalışmalara katılmak Silves07(Yücel)'le sabah 9:30 da Antalya'dan yola çıktık.
Parkura vardığımızda çalışmalar başlamıştı bile.
Parkura yeni yollar ekleniyor ve düzeltme çalışması yapılıyor.
Motorlarımızı bırakıp biz de çalışanlara katıldık..

Büyük taşları yoldan çekerken karşılaşılan bir manzara..
Oldukça büyük olan bu akreplerden bolca var buralarda..

Daha küçük taşları akrep görüntüsünden sonra ayakla yoldan çekmeye başladı herkes.. Gülümsüyorum

Büyük çalıları yaba ile temizleyerek yollar açıldı..

Mehmet , ATV ile kontrol ediyor açılan yolları..

Parkurun bir başka bölümünde yolun yönü değiştirilip yine yeni bölüm eklemek için toplanılıyor.

Burada da Semih , ATV ile kontrol ediyor açılan yolu..

Çardak etrafındaki çöpleri toplayıp yakılan ateşin başında Ahu , eşi Ali ve kızları..

Yücel , Demre'den gelen Zekeriya'nın XT350 si yakınlaşmış..
Sürekli sözünü ettiği eski motoru XT500 ünü hatırladı herhalde..

Her zamanki gibi Kuzdere'nin gençleri yapılan çalışmaları izlemek için toplanmışlar..

Ali yeni aldığı WR250 ile parkurun tozunu atıyor..

Mehmet söz verdiği gibi ATV atlayışları ile bana fotoğraf veriyor..

Mehmet'in arkadaşları da boş durmayıp rampa atlayışlarını geliştirme çalışmaları yapıyorlar 2 zamanlı motosikletleri ile..

Yeni boyasıyla KX85..

Köyün delikanlıları...

Biraz daha hoplayıp zıplama..

Gittikçe artan bir izleyici oluşuyor..

Bizde bu arada parkuru üç kere dolaşmışız çaktırmadan..
Sonunda Cevdet Kaya ve oğlu Caner' de katılıyorlar ekibe..
Diyoruz ki "Hadi maden yapalım."
Tekirova ile Olimpos arasına , artık kullanılmaya bir madene giden çok bozuk bir yol var.
Ne zamandır oraya gitmek istiyoruz .
Bir türlü kısmet olmadı.
"Hadi şimdi gidelim." niyetiyle yola çıkıyoruz..

Cevdet Kaya önderliğinde Tekirova'ya doğru yola çıkıyoruz...

Tekirova'ya geldiğimizde bastıran yağmur bizi iliklerimize kadar ıslatıyor.
Gittikçe hızını artıran yağmurdan korunmak için çarşıda bir tentenin altına sığınıyoruz.

Soldan sağa Zekeriya , Caner , Cevdet , Yücel , Ali , Nezih .

Şiddetini gittikçe artıran yağmur bizi tentenin altında koyu bir sohbete bağladı.

Uzun bir süre sonra yavaşlayan yağmuru fırsat bilip "Maden bizi bekler , bir daha ki sefere." deyip dönüş yolunu tuttuk.
Kemer'e dönüp Cevdet Kaya'nın dükkanı MotoKaya'da sohbet edip ayrıldık..

Herkese mutlu geziler diliyorum..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık abim. Çok güzel olmuş. O akrep neydi öle abim ya...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol abi ne güzel bir macera olmuş ya .ama motorları yağmurda neden bıraktınız yanınıza alsaydınız ya ıslanmasınlar.................
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O akrebi gördükten sonra motordan aşağı inmezdim ben Çok gülüyorum Paylaşım için teşekkürler Nezih abi Gülümsüyorum
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akrep abi de yıllar öncesinin kini var gibi,bakışları öyle gösteriyor,harduro abi yaptığın gezilerde bu abinin bir yakınını,kayınçosunu falan KTM'in ile ezmiş olma,bilmiyorum valla,peşinde olabilir Çok gülüyorum

Yine süper bir derleme,sağol Dil çıkarıyorum
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supersınız ya canım bırden cross kullanmak ıstedi :P :P
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.09.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalyanin yagmuru muthis oluyor.motorcu arkadaslarin yanlarinda iyi bir yagmurluk bulundurmasi onerilik.
gezi ,sportif gosteriler,cevre ve nicedir gormeyi unuttugumuz akrep Çok gülüyorum muthis.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

3 gun once biz de yolda,muthis bir yagmura yakalandik.ve hemen arkasindan 2 parca bir yagmurluk edindik.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 24.09.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağolun gerçekten güzelmiş iyi sarmış olmalı hemde bayağı bir iyi Çok gülüyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmetist1181
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.09.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi ve çok güzel resimler.

Fakat başlığı açarken bunlarla kaşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Daha fazla md nin görmesi için başlık değişmeli diye düşünüyorum.

Saygılarımla
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.09.2006 - 20:25    Mesaj konusu: Ktm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harduro, hayırdır abi, herkesin motor yağmuru yiyor, seninki çatı altına kaçmış Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 24.09.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buralarda hafta içinde yağınca hafta sonu yollar baya keyifli olmuştu ,biz de kendimizi buladık çamura Çok gülüyorum Ancak sizdeki yağmur bardaktan dökmüş mübarek sizi tente altına çivilediğine göre Çok gülüyorum Kuzdere parkurunu sizle birlikte sayenizde takip etmekteyiz hocam,ilk organizasyonları görme fırsatmız da olur umarım.
Her zamanki gibi eline emeğine sağlık.
Selamlar.
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 24.09.2006 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaşallah harduro abimiz hiç boş durmuyor aktivitelere tam gaz devam ayrıca da çok kurnaz gariplerimin motorları yağmurda cibre olmuş ktm kuytuda kasılıyor. Çok gülüyorum

O akrepin boyu kaç cm merak ettim buralarda da var ama 2-2,5cm kadar oluyor.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 24.09.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özendim gerçekten tebrik ederim
bu arada büyük akrepler zehirsizdir beyler (yine de acıtır Çok gülüyorum )
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
qamer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.09.2006 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel görüntüler eminim orda olan arkadaşlarımız çok eğlenmiştir,scooterdan race veya cross a geçmeyi düşünüyodum bu görüntülerden sonra cross tercihim olucak Çok gülüyorum
Başa dön
qamer Çevrimdışı qamer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 25.09.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akrep yaklaşık 10 cm kadardı..
Bir de bunların sıçrayanları varmış.. ^1
Yağmur bizi yolumuzdan etti..
Gerçekten çok şiddetliydi..
Yolun üzeride oluşan bir gölcükten hızla geçtikten sonra katırım su koyverdi.. Çok gülüyorum
Kuruması için oraya çektim.
Buji başlığını değiştirmek gerekecek sanırım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal