honda 155/120 kawa 164/129 senin 9 kilo fazlalığın var cicim
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
MaGICLeF, ersin gerenk yok kardeşim ben her akşam gaslıyorumda neler oluyoo hiçççç bişiii alıyorum ifadesini yarın gene geliyoo ben seni geçerim diyoo _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
deliemin,
Biz name lerle konuşmuyoruz.İsmimizi şarkı yaparak duyurmuyoruz.KAWASAKI yeter.Tek başına anlam taşıyo.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
oh ne güsel adamların arkasında DOUBLE_R_750, gibi kawasaki tutkunu bi moderatör var heralde sesleri çıkacak bukadar ....
ZX-636R, ben şunu bilirim DOUBLE_R_750, abimin dediği gibi sıkan alır.... ben sıkıyorum seni hep geçiyorum sende bunu bal gibi biliyorsun asıl sen yalan söyleme _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
burki_suziXR, daha once 2007 600RR topıcı vardı bı arastır bak orda benım makına ıle ılgılı acık dusuncelerım analızım vardı nasıl gıdebılecegını surus karakterının nasıl olabılecegını yazdım....onu bır oku hatta buraya yapıstır
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
deliemin, erbılın dedıgıne katılıyorum ...simdi buraya yapıstırmıyayım msn konusmalarını....
aksam gıdıyoruz nasılsa dımı yola cıkarken Mc de bulusalım sana toplantı yerıne kadar 3dk avans verıyorum nasılsa ben once gıdıcem 3 dk altında fark yersen sen kazanırsın hahaaa yau yıne guldum neyse sanırım bagzı arkadaslar senı hala tanımamıslar :P
ahahahaha karşında merzifon eşşeği var sanırım ne guselde 3-5 dkk diye gas veriyorsun ....
ben deliyim delieminim ama gece ghosridercilik oynuyacak kadar delideğilim ... sen git ben ağır ağır giderim arkandan nasıl olsa acelem yok ....
msn konuşmalarını burayatekrar koyacak cesareti kendinde bulabiliyorsan koy ...geçen koyduğunda herkes seni anladı ve senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu gördü yiyorsa koy
merak etmee kamera ve mekanı ayarlıyoruss video da çekicess ve herkes görecek _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
deliemin, msn konusmalarında gercegı yazdın bende buraya koydum yazım hala bı topıcde duruyo acan bakar zaten ...benım ne oldugumu herkes gormustur ewet ben belgelı konusuruz ıspatlarım sense yalan soyler ınkar edersın....kardesım ben basmam de gıtme de olay bıtsın ama YALAN soyleme
ZX-636R, videoya çekicesss taranininom nininomm ayvayı yedin sen demek 636 -1000rr ı geçer haaaa görücesss herkes görücekkk tüm MD görücekk _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 26.09.2006 - 15:04 Mesaj konusu:
ben 2006 sına bayılıyodum 2007 sine de ölürüm herlade :P :P :P _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
2007 RR topiği ne oldu? Hiç oldu.Peki istermiyiz hiç olmasını? Hayır. O zaman ne olacak? Emin ve Ali düşünceli davranıp sidik yarışını bırakacaktır.Ben tanıyorum düşünceli insanlardır...
636 da 1000RR ı geçemez sıkanlar eşit olursa uzatmayın bu konuyu... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 26.09.2006 - 15:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
sizde biras kawa ile deyimler bulunda görelim
Emin, 1970li yıllarda "Kawa" adında yasadışı Kürtçü bir terör örgütü vardı, yaşı müsait olanlar hatırlar. İdeolojisini yanlış bilmiyorsam bugünkü PKK'nın öncüsüydü.
Ne zaman Kawasaki için Kawa dense, bana 12 Eylül öncesindeki KAWA örgütü aklıma gelir. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız