Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte 2007 600 RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte 2007 600 RR

işte 2007 600 RR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 26.09.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, Birgün Mutlaka Seninle Bir Yerde Karşılaşırız...
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ZX-6RR 600cc ve 129 hp yeter mı sana

2007 honda 155 kg 120 ps

honda 155/120 kawa 164/129 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum senin 9 kilo fazlalığın var cicim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MaGICLeF, ersin gerenk yok kardeşim ben her akşam gaslıyorumda neler oluyoo hiçççç bişiii alıyorum ifadesini yarın gene geliyoo ben seni geçerim diyoo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 26.09.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin,
Biz name lerle konuşmuyoruz.İsmimizi şarkı yaparak duyurmuyoruz.KAWASAKI yeter.Tek başına anlam taşıyo.... Çok gülüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa

Let The Good Times Roll

tabi sen bunun nedemek oldugunu anlamazsın ama.....

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

deliemin, ozaman sen 125cc repsol al emın o 115 kılo on hafıf o...

teknıkten hıc anlamıyorsun

120hp 155kg cekerse 1hp 1.29kg ceker HONDA da

136hp 164 kg cekerse 1hp 1.20kg ceker KAWASAKI de sonuc acık ve net Honda yıne yavas

emın heraksam gecıyormusun Şok oldum Şok oldum Şok oldum bu kadar yalan olur ancak pesss
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh ne güsel adamların arkasında DOUBLE_R_750, gibi kawasaki tutkunu bi moderatör var heralde sesleri çıkacak bukadar ....

ZX-636R, ben şunu bilirim DOUBLE_R_750, abimin dediği gibi sıkan alır.... ben sıkıyorum seni hep geçiyorum sende bunu bal gibi biliyorsun asıl sen yalan söyleme Öfkeliyim

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burki_suziXR, daha once 2007 600RR topıcı vardı bı arastır bak orda benım makına ıle ılgılı acık dusuncelerım analızım vardı nasıl gıdebılecegını surus karakterının nasıl olabılecegını yazdım....onu bır oku hatta buraya yapıstır

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

deliemin, erbılın dedıgıne katılıyorum ...simdi buraya yapıstırmıyayım msn konusmalarını....

aksam gıdıyoruz nasılsa dımı yola cıkarken Mc de bulusalım sana toplantı yerıne kadar 3dk avans verıyorum nasılsa ben once gıdıcem 3 dk altında fark yersen sen kazanırsın hahaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum yau yıne guldum neyse sanırım bagzı arkadaslar senı hala tanımamıslar :P
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahahaha karşında merzifon eşşeği var sanırım ne guselde 3-5 dkk diye gas veriyorsun .... Çok gülüyorum

ben deliyim delieminim ama gece ghosridercilik oynuyacak kadar delideğilim ... sen git ben ağır ağır giderim arkandan nasıl olsa acelem yok .... Bravo Bravo

msn konuşmalarını burayatekrar koyacak cesareti kendinde bulabiliyorsan koy ...geçen koyduğunda herkes seni anladı ve senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu gördü yiyorsa koy Çok gülüyorum

merak etmee kamera ve mekanı ayarlıyoruss video da çekicess ve herkes görecek

eminatar@hotmail.com
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben deliyim delieminim ama gece ghosridercilik oynuyacak kadar delideğilim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, msn konusmalarında gercegı yazdın bende buraya koydum yazım hala bı topıcde duruyo acan bakar zaten ...benım ne oldugumu herkes gormustur ewet ben belgelı konusuruz ıspatlarım sense yalan soyler ınkar edersın....kardesım ben basmam de gıtme de olay bıtsın ama YALAN soyleme
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, videoya çekicesss taranininom nininomm ayvayı yedin sen Çok gülüyorum Çok gülüyorum demek 636 -1000rr ı geçer haaaa görücesss herkes görücekkk tüm MD görücekk Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknik karşılaştırması varmı arkadaşlar 2006 2007 olarak
Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 26.09.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2006 sına bayılıyodum 2007 sine de ölürüm herlade :P :P :P
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.09.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 RR topiği ne oldu? Hiç oldu.Peki istermiyiz hiç olmasını? Hayır. O zaman ne olacak? Emin ve Ali düşünceli davranıp sidik yarışını bırakacaktır.Ben tanıyorum düşünceli insanlardır...
636 da 1000RR ı geçemez sıkanlar eşit olursa uzatmayın bu konuyu...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lewent, hangı makınanın kardesım 600RR nın mı

DOUBLE_R_750, abi işte olay orda gızlı sıkanlar eşit degil butun mesele bu Dil çıkarıyorum

ben 2006 RR yı koyayım bak az once soyledım benım 2007 RR ılgılı yazdıklarım vardı eskı 2007 RR topıcde onları buraya eklesın bırısı...
Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 26.09.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sizde biras kawa ile deyimler bulunda görelim

Emin, 1970li yıllarda "Kawa" adında yasadışı Kürtçü bir terör örgütü vardı, yaşı müsait olanlar hatırlar. İdeolojisini yanlış bilmiyorsam bugünkü PKK'nın öncüsüydü.

Ne zaman Kawasaki için Kawa dense, bana 12 Eylül öncesindeki KAWA örgütü aklıma gelir. Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal