18 Kasım tarihinde apartmanımızın içinden sokakta iki güvenlik olmasına rağmen motorumuz çalınmıştı.Motorumuzun ayrıntılı özellikleri,küçük motor olaması ve eş-dost sayesinde bulunan motorumuzu teslim aldık.Daha fazla ayrıntıyı Hakan daha iyi anlatır.
Plaka sökülmüş,Ruhsat atılmış,aynalar sökülmüş,kontak kabloları kesilmiş...Baya masrafı var..Ama Fıstığıma kavuştum ya bunada şükür.O benim ilk göz ağrım.
Haberiniz olsun dedim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 25.11.2004 - 11:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 25.11.2004 - 10:40 Mesaj konusu:
Rabbit,
Bak buna sevindim. Ne kadar temiz kalpliyim değilmi omo ile yıkanmış cinsinden ben ne demiştim bulunacak demedim mi. Kaldı ki çalınan bir motorun bulunması çok zor. Güle güle kullan. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Helal Mal Sahibine Döner Kardeşim
Nekadar sevindiğimi(zi) tahmin ediyorsunuzdur...
Allah hepimizi böylelerinden ve böyle olaylardan korusun :!: _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
Gecmis olsun dun cmt gunu kordon cafedeki bulusmayi okurken ogrendim motorunun calinmis oldugunu icim acimisti ama iyi kavusmussun fistigina calanlari bas asagi sallandirmak lazim pislik insanlar
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız