Tarih: 27.09.2006 - 14:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
Maça saatler kaldı,heyecan dorukta,iki takımın taraftarları tribünleri doldurmaya başladı,hakem triosu son hazırlıklarını yapmaya devam ediyor,maçta herhangi bir taşkınlığa izin vermiyecekleri gözlerinden okunuyor,sertliğe prim tanımıyacaklar,bu maçta iki takımında başkanları sahada olabilecekmi acaba?merakla beklenen soruların cevapları akşam saat 20:00'da,dostluk kazansın
zemin güzel hava güzel hakem yardımcılarına baktı ve .......................... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Ben işten cıkıyorum eve gidip üstümü değişip sahaya gideceğim..Hadi orda görüşürüz... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Ben de iftarı edip öle geliyorum bekleyin beni zaten 5 dakika evden .Hop topic havaya _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız