1.2.3.4. sınıf hepsi beraber (7bitti + 2 deyim) ^321
oguzhankoc, mümkünse okulda bi karşılaşalım dostum, bu dönemki 19dersten enaz biri ortaktır herhalde.
SradCaN, arkadaşım, seni Doğuş üniversitesi Dans klübüne bekleriz bu dönem. orada hem erkek partnere, hem de motorcu dilinden anlayan birine ihtiyaç var
sanchez, Volkanı tanır mısın Volkan Tuna o da 7+2 de Mak muh
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 05.10.2006 - 16:10 Mesaj konusu:
sanchez demiş ki:
Erdinç Kazozcu
SradCaN, arkadaşım, seni Doğuş üniversitesi Dans klübüne bekleriz bu dönem. orada hem erkek partnere, hem de motorcu dilinden anlayan birine ihtiyaç var
Tarih: 05.10.2006 - 21:19 Mesaj konusu:
SradCaN,
neyini anlamadın diyecektim ama şimdi tekrar okuyunca haklı olabilirsin biraz.
ben doğuş ünv. latin dansları eğitmeniyim. doğuştan birini görünce de MDli olarak sevindim. oradada eşli danslar olduğu için ve dans derslerinde bayanlar ağırlıklı olup partnersiz çalışmak durumunda kaldıkları için senide davet ettim. şimdi farkettim , sanırm senin mavibeyaz sradı görüyordum sürekli.
herneyse, uğrayıp tanışmak ya da derslere katılmak istersen beklerim. dönem henüz başlamadı ama niyet edersen tarihleri saatleri söylerim sanada.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ZX-636R,
tanıdığım bir volkan vardı benim dönemden o da mezun olmuştu bildiğim kadarıyla. zaten kimseyi tanımıyorum, tanıyacak kadar okula gitsem daha az dersim kalırdı bitirmeye şimdi :!: _________________ suzuki V-STROM 2006 / piaggio x9-250 2006 / honda TRANSALP 2006 / piaggio x9-180 amalfi 2001
Adı : Şeyda Sağlam
Okulu : İstanbul Üniversitesi
Fakülte: Edebiyat Fakültesi
Bölüm : Mütercim-Tercümanlık/ Alm
Sınıf : fosil _________________ >Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır<
sanchez, yok kardesım mezun olamadı o da sızın donemden 2 dersı kalmıs ama artık Yıldızda kalmıyor sadece sınavlara gıdecek .......bıde Alp var Metaulojiden bırakıp Makınaya gectı o da 4. sınıf suanda.....sizin 7+2 olayını ben bı anlamadım bızde 7+1 varda sızınkısı ne oluyo......neyse bahar senlıklerınde ortama gırerız sizide bekleriz
Marmara Üniversitesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Bilgi Ve Belge Yönetimi
2. sınıf _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Tarih: 05.10.2006 - 23:11 Mesaj konusu:
adı :AHMET soyadı:ÖZBAHADIR okulu: MOTORCULUK OKULU YÜKSEK İLK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ . sınıfı : HEP AYNI HİÇ DEĞİŞMEZ,FİRST CLASS. :3 _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız