Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üniversiteli Motorcular

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üniversiteli Motorcular

Üniversiteli Motorcular
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanchez demiş ki:
Erdinç Kazozcu

Yıldız Teknik Ünv.

Makina Mühendisliği

1.2.3.4. sınıf hepsi beraber (7bitti + 2 deyim) ^321

oguzhankoc, mümkünse okulda bi karşılaşalım dostum, bu dönemki 19dersten enaz biri ortaktır herhalde.

SradCaN, arkadaşım, seni Doğuş üniversitesi Dans klübüne bekleriz bu dönem. orada hem erkek partnere, hem de motorcu dilinden anlayan birine ihtiyaç var Göz kırpıyorum

sanchez, Volkanı tanır mısın Volkan Tuna o da 7+2 de Mak muh
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 05.10.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SERHAT SAĞLAM
ZONGULDAK KARAELMAS ÜNV ALAPLI MESLEK YÜKSEK OKULU
BANKACILIK BÖLÜMÜ
SINIF 1

Maalesef yanlış tercih sonucu buradayım ist'da oturuyorum ama buradayım...Bu arada ibb istanbul dışı okuyanlara burs vermiyormuş işte adalet Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scuba_dive
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇAĞRI VARIŞ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
SUALTI TEKNOLOJİSİ
1.SINIF
Başa dön
scuba_dive Çevrimdışı scuba_dive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 05.10.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanchez demiş ki:
Erdinç Kazozcu

SradCaN, arkadaşım, seni Doğuş üniversitesi Dans klübüne bekleriz bu dönem. orada hem erkek partnere, hem de motorcu dilinden anlayan birine ihtiyaç var Göz kırpıyorum

Prdn anlayamadım ?

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sanchez
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN,

neyini anlamadın diyecektim ama şimdi tekrar okuyunca haklı olabilirsin biraz.
ben doğuş ünv. latin dansları eğitmeniyim. doğuştan birini görünce de MDli olarak sevindim. oradada eşli danslar olduğu için ve dans derslerinde bayanlar ağırlıklı olup partnersiz çalışmak durumunda kaldıkları için senide davet ettim. şimdi farkettim , sanırm senin mavibeyaz sradı görüyordum sürekli.
herneyse, uğrayıp tanışmak ya da derslere katılmak istersen beklerim. dönem henüz başlamadı ama niyet edersen tarihleri saatleri söylerim sanada.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ZX-636R,
tanıdığım bir volkan vardı benim dönemden o da mezun olmuştu bildiğim kadarıyla. zaten kimseyi tanımıyorum, tanıyacak kadar okula gitsem daha az dersim kalırdı bitirmeye şimdi :!:

latinforever.com
Başa dön
sanchez Çevrimdışı sanchez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 05.10.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adı : Şeyda Sağlam
Okulu : İstanbul Üniversitesi
Fakülte: Edebiyat Fakültesi
Bölüm : Mütercim-Tercümanlık/ Alm
Sınıf : fosil Çok gülüyorum

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanchez, yok kardesım mezun olamadı o da sızın donemden 2 dersı kalmıs Çok gülüyorum ama artık Yıldızda kalmıyor sadece sınavlara gıdecek Dil çıkarıyorum .......bıde Alp var Metaulojiden bırakıp Makınaya gectı o da 4. sınıf suanda.....sizin 7+2 olayını ben bı anlamadım bızde 7+1 varda sızınkısı ne oluyo......neyse bahar senlıklerınde ortama gırerız sizide bekleriz Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okulu: Marmara Üniversitesi
Fakülte: İktisadi ve idari bilimler fakültesi
Bölüm: Finans\Maliye
Sınıf: 3
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ad:sedat
okul:afyon kocatepe unv
bölüm tekstil
sınıf:2
yarışmacı arkadaslara basarılar dılerım :3
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marmara Üniversitesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Bilgi Ve Belge Yönetimi
2. sınıf

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
joseph_owen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı: Yusuf FIRIN
okulu:Afyon Kocatepe Üniversitesi
bölüm:Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
sınıf:2
Başa dön
joseph_owen Çevrimdışı joseph_owen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oğuzhan Yağmur
Yıldız Teknik Üniversitesi
Makine Fakültesi/Makine Mühendisliği 3. sınıf
Başa dön
tuccar Çevrimdışı tuccar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 05.10.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

furkan değirmenci , akdeniz üniversitesi, çevre mühendisliği 6

inaşllah tanışabiliriz bu yolla Bravo
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı :AHMET soyadı:ÖZBAHADIR okulu: MOTORCULUK OKULU YÜKSEK İLK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ . sınıfı : HEP AYNI HİÇ DEĞİŞMEZ,FİRST CLASS. :3
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 05.10.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bülent Selimoğlu
Trakya Üniversitesi
Tıp Fakültesi
5. Sınıf
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki
5. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal