Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 05.10.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bu nisan 22 de 17 im doluyor ama daha önce başvurma şansım var mı?şimdiden TŞK.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.10.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, izmirde şubeniz varmı ?

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 06.10.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ama
alsancak sürücü kursunun sahbi hakan bey arkadaşımız
bir istediğin varsa yardımcı olurum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz, sonunda,asagidaki evraklari tamamlayip , gelisimin yolunu tuttuk:

-muhtardan ikametgah senedi
-adliyeden temiz kagidi Çok gülüyorum .bunun icin ,sabah 09.00 da kartal adliyesine-simdi cevizlideki yeni binalarinda-gittik. 50 ykr ye dilekce formunu aldik.oracikta doldurduk.bu ise ayrilmis binada muameleye verdik.sorusturma icin 3 ytl odedik.15-20 dakika bekledik.sonunda,diger dilekcelerle birlikte bizim temiz kagidini da verdiler.
-oradan dogruca kadikoy -kartal minibus yolu uzerinde,rahmanlardaki ozel kartal hastanesine gittik.ehliyet icin saglik raporu basvurusu yaptik. 4 foto lazim. uzerinde,kulak bogaz burun,goz,dahiliye,ortopedi ve noroloji -tam 5 adet-bolumlerinin saglik kontrol bolumleri bulunan bos rapor formunu aldik.kisi basi 40 ytl odedik. takriben 30 dakika icinde butun doktorlarin ciddi kontrolundan gectik.dahiliyeci,yasi biraz kuru olanlardan bir de ekg cektirmelerini istiyor. 7 ytl ye onu da yaptirip dahiliyeciye gosterdik.her doktor,kontrolundan sonra,raporun ilgili bolumune kase ve imzasini basiyor. bashekimligin de onayi gerektigi icin raporu ertesi gun 16.00 da alabildik.
-diploma fotokopileri-noter tasdikli,daha once hazirlamistik.

-gelisime bu evraklari ve 4 resim verdik.habil bey, bizim orada leica makinesi ile ,uygun olcude tekrar resmimizi cekip,bakanliga verilecek forma yapistirdi.
-habil e, namimiza ziraat bankasina yatirmasi icin 2 kere 25 ytl =50 ytl yi verdik.
-habil,50 adet mekanik soruyu iceren sayfalari verdi.bunlardan veya benzerlerinden 20 soru geliyormus.

-sonra,14-15 ekim cumartesi-pazar gunleri saat 10.00 da sali pazarindaki genis alanda surus egitimlerine basladik.21-22 ekim de de egitime devam ettik.bircok kiz-erkek aday da bizle beraber calistilar.5 hafta sureyle hafta sonlari ikiser sabah egitime devam edilecek.
-calisma sahasinda gelisimin 2 tane kymco,1 adet honda today,1 adet diger marka scooter gorduk.kasklar da vardi.

bu bilgileri paylasalim istedik.
sevgiler.

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

-galiba yazili sinav 09 aralikta,surus sinavi 06 ocak ta.sinav yerleri henuz beli degil.
-surus sinavina kendi dylan imizla girmeye calisacagiz.bizimkinin plakasinin,gelisimin yonetime verecegi kendi motorlari listesine yazilmasi imkansizmis.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAKIN İLGİNİZDEN DOLAYI BEN ÇOK HOŞNUT OLDUM. BEN EHLİYETİMİ ALMAK ÜZEREYİM.14 EKİMDE SINAVA GİRDİM.SONUÇLARI DOLAYISIYLA DİREKSİYON SINAVINI BEKLİYORUM.SANIRIM ARALIK AYI İÇİNDE ALACAĞIM EHLİYETİMİ.SİZE SORUM.2007 DE DEİLK OKUL MEZUNLARI EHLİYET ALABİLECEKMİ? ARTI BU İLK OKUL MEZ. OLAYI NE ZAMAN KAPANIR.Kİ BEN KAPATILMAMASINDAN YANA YIM. ÇÜNKÜ BİR AVUKAT ARKADAŞIMIZIN DA SÖYLEDİĞİ GİBİ İLK OKUL MEZUNU OLMAK EHLİYET ALABİLMEK İÇİN YETERLİDİR. ÇÜNKÜ İLK OKULU BİTİRMİŞ OLMAK KAZANILMIŞ BİR HAKTIR. VE HER İLK OKUL MEZUNU BU HAKKINI İSTEDİĞİ ZAMAN KULLANABİLİR. OLAY BUDUR. BU KADAR . İLGİNİZE İÇTEN TEŞEKKÜLER. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pelikan31 demiş ki:
yakın ilginizden dolayı ben çok hoşnut oldum. ben ehliyetimi almak üzereyim.14 ekimde sınava girdim.sonuçları dolayısıyla direksiyon sınavını bekliyorum.sanırım aralık ayı içinde alacağım ehliyetimi.size sorum.2007 de deilk okul mezunları ehliyet alabilecekmi? artı bu ilk okul mez. olayı ne zaman kapanır.ki ben kapatılmamasından yana yım. çünkü bir avukat arkadaşımızın da söylediği gibi ilk okul mezunu olmak ehliyet alabilmek için yeterlidir. çünkü ilk okulu bitirmiş olmak kazanılmış bir haktır. ve her ilk okul mezunu bu hakkını istediği zaman kullanabilir. olay budur. bu kadar . ilginize içten teşekküler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

merhaba;
ilkokul mezunları ile ilgili düşünceliriniz katılıyorum.bu kanun malesef 5 yıl süreyle geçerli olacak yani 5 sene sonra yine ilkokul mezunu olanlar alamıyacak malesef...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''habil,50 adet mekanik soruyu iceren sayfalari verdi.bunlardan veya benzerlerinden 20 soru geliyormus''

Habil Abi Bana Niye Vermedin Derslere de Gelemiyorum Zaten Kalırsam Sınavdan Nolcak Benim Halim Abi Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu HabiL Abi bu Batu ya yazık değiL mi abi?
Çocuk kaLacak bi eL at $una Dil çıkarıyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, Kalırsam Senin Ehlietin Üstüne Kendi Resmimi Yapıştırırım Selcan ı da Sercan Yaparım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sercan35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 ehliyeti olupta hiç vitesli motor kullanmamış birisiyim ders veriyormusunuz
Başa dön
sercan35 Çevrimdışı sercan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, sevgili habil,
30.10.06 tarihli msjimizla ilgili olarak,biz heyocan ikilisinin 09 aralik ve 06 ocak tarihli sinavlara giris durumumuzla ilgili olarak bizi bilgilendirirmisin,ltf?
biz uc haftadir cumartesi- pazar surus egitimlerine katilamadigimiz icin bilgi akisimiz aksadi.tskler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 08.12.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercan35 demiş ki:

Merhaba;
Tabiki bununla ilgili detaylı bilgiyi www.motoregitimi.com adresimizden bulabilirsiniz.....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
sercan35 demiş ki:

Merhaba;
Tabiki bununla ilgili detaylı bilgiyi www.motoregitimi.com adresimizden bulabilirsiniz.....

Merhaba;
Kusura bakmayın yoğunluk neticesinde foruma çok fazla giriş yapma şansımız olmadı.Sınav için giirş kartları çıktı bunları bizden alıp sınav girebilirsiniz.Ayrıca sınav yeriiz için www.gelisimsurucu.com a bakabilirsiniz....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2006 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir soruda benden.Benim B sınıfı ehliyeti polis aldı 6 ay süreyle şimdi 3 ay doldu 3 ay kaldı.Motor ehliyeti alabilirmiyim?

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Birde şunu ekleyeyim.Benim kursa gitmeme gerek yok motor kullanıyorum uzun zamandır ve ayrıca motor meslek lilesi mezunuyum alt yapı saglam yani.fiyatta farklılık olurmu?
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 11.12.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürücü kursuna kayıt olur sınavlardan başarılı olursun, bu arada ceza süreside dolmuş olur böylece 2 ehliyete birden kavuşursun
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
antik
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.12.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 cc motorlarda ehliyet olmadan 125 cc motorlardada b ehliyetle kullanma tasarısı ne aşamada bilgi verirmisiniz Teşekkür ederim
Başa dön
antik Çevrimdışı antik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal