Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam

bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.10.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, aşk olsun al tamam bende sizden kurtulurum :P :P :P

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 06.10.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 Bornovadayız... PM den adres atarım...
AMA test sürüşü yapman için birinden ödünç alıp dene istersen...
Güneş'le görüşüyor musun?... Toplantıda arkadaşa gayet iyi eğitim veriyordu... Alkışlıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güneşi bir defa gördüm sisimde orda bir bayan arkadaşa eğitim veriyordu bende gördüm.bir arkadaşımda var ybr onda test sürüşü yapabilirim scooter bulmam gerek sadece ?

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 06.10.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 demiş ki:
Nemesis_YD, aşk olsun al tamam bende sizden kurtulurum :P :P :P

:P :P :P Haklısın Kötüyüm :P :P :P
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha bws 100 tam sana göre albacım cokta güsel ;)sewgi ablanın dedigi motor yahama bws 100 cok kullanışlı bnde kullandım bi ara cok hosuma gidior askerden sona bnde alıcam nasıpse yazlıkta iyi oluyor
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 06.10.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
pejo 103 spektra al çift silindirli.süper motordur

Süper Çok gülüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda today cok guzel,sempatik,ucuz.ustelik honda.ayaklarin yere basiyor.50 cc, 3.7 beygir.kisa mesafelere,iyi.
ama biraz daha guclusunu istersen,bize honda egitmenlerinin siddetle onerdigi honda dylan 150 cc yi al.biz aldik.sele yuksekligi 80 cm.bize biraz yuksek geliyor,ama DD nin ogrettigini yapiyor,basacagimiz zaman popomuzu biraz kaydiriyoruz.pekala da oluyor.biz,aralik 05 de ,plaka dahil,4600 ytl ye aldik.simdi galiba 5000 ytl civari.pisman olmassin saniyoruz.
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]Nemesis_YD[/başk olsun sana kötü demedimki bende motorumu alayımda kurtulayım demek istedim Çok gülüyorum

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir filmde duymuşdum o sözü. köpek kulubede yatarken adam bahçeden geçiyor. yerde bir örümcek var adam üstüne basıp eziyor bu sırada köpek adama havlamaya başlıyor. adam köpege dönerek haklısın kötüyüm diyor. çok güzel bir kareydi. kullanmak için vakit kolluyordum kısmet bu güne imiş. :P
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENDE SANA YAMAHA BWS 101 TAVSİYE EDERİM. KESİNLİKLE MEMNUN KALACAĞIN TEK KALİTELİ SCOTER.ARTILARI ÇOK. EKSİSİ NERDEYSE HİÇ YOKBOL YEDEK PARÇA SERVİS GÜVENİLİR HİZMET HEPSİ VAR DAHA NE OLSUN. BENDE MOTOR SATICISI GİBİ KONUŞTUM. SSANKİ SATICI BENİM. ALLA ALLAH. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN .UNUTMADAN EHLİYETİNİ ÖNCE AL.SONRA MOTOR BENDE YENİ ALICAM EHLİYETİMİ . Alkışlıyorum
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hizlipilot
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.10.2006 - 08:20    Mesaj konusu: SLM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERHABA BENDE BAYANIM VE MOTOR ALICAM KENDİME. ÇOK ARAŞTIRDIM BANA EN MANTIKLI GELEN HONDA CBR 125 OLDU.AMA İLK ÖNCE EHLYET ALICAM 14 EKİMDE SINAVIM VAR.EHLİYETİ ALDIKTAN SONRA MOTOR ALICAM.BENCE BAYANLARA EN UYGUN MOTOR CBR 125 TAVSİYE EDERİM.
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dofan, önerin için çok tşkr ederim.ehliyetini aldıktan sonra motorunu alırsan bizlerle paylaşmanı isterim... Gülümsüyorum

Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence sen motor vs uğrasma.. Pasa paşa arabanı kullan..
Otobüs, tren, dolmuş hepsi emrinize amade... Çok gülüyorum

Zaten bayanların nasıl kullandığını görüyoruz.. Göz kırpıyorum
Fren yerine gaza basıyorlar yanlışlıkla (ay pardon !) diyorlar sonra da..
Sözüm meclisten dışarı, umarım siz bayanların çoğunluğunu oluşturan bu gruptan değilsindir... :3
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1, emin olki değilim Dil çıkarıyorum

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1 demiş ki:
Bence sen motor vs uğrasma.. Pasa paşa arabanı kullan..
Otobüs, tren, dolmuş hepsi emrinize amade... Çok gülüyorum

Zaten bayanların nasıl kullandığını görüyoruz.. Göz kırpıyorum
Fren yerine gaza basıyorlar yanlışlıkla (ay pardon !) diyorlar sonra da..
Sözüm meclisten dışarı, umarım siz bayanların çoğunluğunu oluşturan bu gruptan değilsindir... :3

Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal