Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 06.10.2006 - 13:26 Mesaj konusu:
beyazkardelen79 Bornovadayız... PM den adres atarım...
AMA test sürüşü yapman için birinden ödünç alıp dene istersen...
Güneş'le görüşüyor musun?... Toplantıda arkadaşa gayet iyi eğitim veriyordu... _________________
güneşi bir defa gördüm sisimde orda bir bayan arkadaşa eğitim veriyordu bende gördüm.bir arkadaşımda var ybr onda test sürüşü yapabilirim scooter bulmam gerek sadece _________________
yamaha bws 100 tam sana göre albacım cokta güsel ;)sewgi ablanın dedigi motor yahama bws 100 cok kullanışlı bnde kullandım bi ara cok hosuma gidior askerden sona bnde alıcam nasıpse yazlıkta iyi oluyor
Tarih: 06.10.2006 - 16:42 Mesaj konusu:
honda today cok guzel,sempatik,ucuz.ustelik honda.ayaklarin yere basiyor.50 cc, 3.7 beygir.kisa mesafelere,iyi.
ama biraz daha guclusunu istersen,bize honda egitmenlerinin siddetle onerdigi honda dylan 150 cc yi al.biz aldik.sele yuksekligi 80 cm.bize biraz yuksek geliyor,ama DD nin ogrettigini yapiyor,basacagimiz zaman popomuzu biraz kaydiriyoruz.pekala da oluyor.biz,aralik 05 de ,plaka dahil,4600 ytl ye aldik.simdi galiba 5000 ytl civari.pisman olmassin saniyoruz.
sevgiler
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 06.10.2006 - 17:41 Mesaj konusu:
bir filmde duymuşdum o sözü. köpek kulubede yatarken adam bahçeden geçiyor. yerde bir örümcek var adam üstüne basıp eziyor bu sırada köpek adama havlamaya başlıyor. adam köpege dönerek haklısın kötüyüm diyor. çok güzel bir kareydi. kullanmak için vakit kolluyordum kısmet bu güne imiş. :P _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 06.10.2006 - 17:43 Mesaj konusu:
BENDE SANA YAMAHA BWS 101 TAVSİYE EDERİM. KESİNLİKLE MEMNUN KALACAĞIN TEK KALİTELİ SCOTER.ARTILARI ÇOK. EKSİSİ NERDEYSE HİÇ YOKBOL YEDEK PARÇA SERVİS GÜVENİLİR HİZMET HEPSİ VAR DAHA NE OLSUN. BENDE MOTOR SATICISI GİBİ KONUŞTUM. SSANKİ SATICI BENİM. ALLA ALLAH. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN .UNUTMADAN EHLİYETİNİ ÖNCE AL.SONRA MOTOR BENDE YENİ ALICAM EHLİYETİMİ . _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
MERHABA BENDE BAYANIM VE MOTOR ALICAM KENDİME. ÇOK ARAŞTIRDIM BANA EN MANTIKLI GELEN HONDA CBR 125 OLDU.AMA İLK ÖNCE EHLYET ALICAM 14 EKİMDE SINAVIM VAR.EHLİYETİ ALDIKTAN SONRA MOTOR ALICAM.BENCE BAYANLARA EN UYGUN MOTOR CBR 125 TAVSİYE EDERİM. _________________ I WANT TO BE A MYRECLE
Bence sen motor vs uğrasma.. Pasa paşa arabanı kullan..
Otobüs, tren, dolmuş hepsi emrinize amade...
Zaten bayanların nasıl kullandığını görüyoruz..
Fren yerine gaza basıyorlar yanlışlıkla (ay pardon !) diyorlar sonra da..
Sözüm meclisten dışarı, umarım siz bayanların çoğunluğunu oluşturan bu gruptan değilsindir... :3
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 09.10.2006 - 09:47 Mesaj konusu:
Capital1 demiş ki:
Bence sen motor vs uğrasma.. Pasa paşa arabanı kullan..
Otobüs, tren, dolmuş hepsi emrinize amade...
Zaten bayanların nasıl kullandığını görüyoruz..
Fren yerine gaza basıyorlar yanlışlıkla (ay pardon !) diyorlar sonra da..
Sözüm meclisten dışarı, umarım siz bayanların çoğunluğunu oluşturan bu gruptan değilsindir... :3
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız