Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask takmayı hiiç sevmiyorum, kararsızım yardım edermisiniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask takmayı hiiç sevmiyorum, kararsızım yardım edermisiniz

Kask takmayı hiiç sevmiyorum, kararsızım yardım edermisiniz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.10.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora bindiğinde 10 ile giderken bile kask takmak zorundasın kardeşim...................
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 08.10.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafb, antalyada bir kaza olmustu kardesım haberlerde okumustum kızın bırısı today 50cc ile yolda gıdıor 30km ıle dengesını kaybedıyor arkadası arkasında oynadıgı ıcın dusuyorlar ve kız kafasını kaldırıma carpıp oluyor

sen sen ol ne olursa olsun altındakı ıster50lık ıster 1000lık kask tak
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.10.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız yer mekan yol hiç önemli deil hep koruma. bak ben yaşadım bu olayı. imzamda link var bakıp tanık olabilirsin...
rubinho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir / bristol

MesajTarih: 08.10.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onurnas Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum katiliyorum sana
bence de kaskli daha guvenli daha zevkli oluyor

Honda Shadow VT125C sonunda aldik
Başa dön
rubinho Çevrimdışı rubinho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Troy

MesajTarih: 10.10.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Size şunu aktarmak isterim kask konusu ile ilgili olarak ;
2-3 ay önce bir arkadaşım şehir içinde bir kaza yaptı ve hızının 40-50 civarında olduğunu söyledi.. Yolda seyreden bu arkadaşımız kontrolsüz u dönüşü yapan bir araca göbekten bindirdi.. O anda arkadaşımda nazi kaskı varmış, ve ben kazadan sonra kaskı gördüm ve gözlerime inanamadım. İnanın ki kask 3'e çatlamış.. Çünkü düşünce kafasını refüje çarpmış.. Sizce kafa kasktan sağlam mıdır? ve kask olmasaydı? Bence ister 10 km ile ister 100 km ile, kask kullanmak şart... Dil çıkarıyorum
Başa dön
erdent Çevrimdışı erdent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sevgili mustafb, Öncelikle aramıza hoş geldin.

Yüreğindeki tüm iyi niyetinle,''50 Km hızla giden bir motorun üzerinde iken kask takmasam birşey olur mu?'' diye sormuş olman,açıkçası senin medeni cesaretinin göstergesidir.

O halde 38 yaşında bir arkadaşın/ağabeyin/kardeşin olarak,sana şu yanıtı vermek istiyorum;
Değil 50 Km hızla gitmek,20 Km bir hızla 50 metrelik bir mesafeye dahi gidecek olsan,kask ve diğer koruma ekipmanlarını mutlak kullan,ve hatta bu ekipmanları kullanmayı, kendinde oturmuş bir davranış haline dönüştürmeye uğraş ver..

Başka Söylenecek bir şey yok +1 Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

millet bu "mustafb" bizimle kafa buluyo gibi geliyo..kask takmalımıyım diye sorumu sorulur yaw..bizim içinmi takcak..naparsa yapsın..10-20km hızla gidiyordum düştüm neden düştüm acaba diye sormuş bide..ya ne bilelim niye düştün..acemiysen düşmüşündür kardeşim..yok bu adam bizle kafa buluyo..

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı kask gıbısı varmıya ben taktımmı kendımı rossı gıbı hıssedıyorum Çok gülüyorum allah korusun ama koruma benı cok kaza getırıyo ya gıyınce :!: bana katılan varmı ?
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben valla 15 ie giderken yana yattim kafami asfalta vurdum... sesi beynimin içinde yankilandi... kask olmasaydi beynim kafatasi paramparcaydi...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tayfun35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask takmayı düşünmuyosan arkadaşlar sana yardımcı olsun ^2 ^2 ^2 10 lada gıtsen kafalama cakılırsan allah muhafaza peynın patlar o yuzden canım kardeşim aman kask sız binmee
Başa dön
tayfun35 Çevrimdışı tayfun35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
harunsanver
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar allah kazabela<vermesin ama ginede kaskımız takalım o acıyı ben cektım kımsenın cekmesını ıstemem
Başa dön
harunsanver Çevrimdışı harunsanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.10.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaz günlerinde özellikle trafikte bekleme anında gerçekten sıkıcı bir durumla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.Ancak can güvenli adına olmazsa olmazlardan en önemlisi kast kullanımıdır.Eğer bir de motorunuzun renk armonisine göre koruyucu giysi kullanıyorsanız bütünlük açısından da oldukça hoş bir ambians da sağlıyor kask kullanımı.Ha nedir;siz tanınamıyorsunuz seyir halindeyken,evet bu faktör biraz düşündürebilir.Ama konu can güvenliğiyse kask mutlak takalım ve her zaman tavsiyesi olalım arkadaşlar...
Başa dön
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
silivrili
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.10.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ksak tak kardeşim tak yoksa gü
me gidersinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Başa dön
silivrili Çevrimdışı silivrili Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 13.10.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden hangi Hızla gittigin hiç önemli deil kaskı mutlaka takman lazm..
cemaykutman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Aydyn-KU?ADASI

MesajTarih: 16.10.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskı ayaklarımız ve gövdemiz için takmıyoruz Vücudumuzun en önemli organı kafamız için takıyorum bırakın 50 ile giderken 10 la dahi gidip düşsen ve kafan bir taşa veya sivri bir yere çarpsa Allah korusun ölüm veya sakat kalma ihtimali çok yüksektir Zaten kask takmak bir aksesuar değil Bilakis aynı zamanda motorcunun kültürüdür Kask takmıyana ben motorcu demem Hele hele hız göstesi yapanlara aslama demem
Başa dön
cemaykutman Çevrimdışı cemaykutman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal