Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Büyük ölümle sonuçlanan bir kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Büyük ölümle sonuçlanan bir kaza

Büyük ölümle sonuçlanan bir kaza
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 08.10.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz sonra arabaya ve motora bakmaya gideceğim. Büyük ihtimalle kendi motorumu da satacağım.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ne diyelim Üzgünüm

Başınız sağolsun..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahemt eylesin...Kalanlara sabır versin...Tüm motorcu camiasına büyük geçmiş olsun...saygılar...Nolur artık korumaları unutmayın...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vefat edenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim..
YAMAHA-R1 , Kardeşim senden de mesaj altlarında kullanmakta olduğun "düz yolda eserim, kayarım, atlarım...vs vs " şeklindeki mesajını değiştirmeni şahsen rica ediyorum.. Bıktım artık gençlerin hayatlarının baharındaki ölüm haberlerini almaktan!.... Üzgünüm Lütfen... hem dikkatli olalım, hemde dikkatli olmayı özendirelim.. ooof off...
joseph_owen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm arkadaşlar hepimizin başı sağolsun inanın çok üzüldüm yakınlarına allah sabır wersin Ağlıyorum
Başa dön
joseph_owen Çevrimdışı joseph_owen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRIVER_000
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanları cennet olsun allah(cc) ailesine sabır versin

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

mekanları cennet olsun allah(cc) ailesine sabır versin Ağlıyorum [/i]
Başa dön
DRIVER_000 Çevrimdışı DRIVER_000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bir haber . Allah hepimizi korusun , son olur inşallah.
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kaza yerini bugün gördüm motorun parçaları 50 metre kadar savrulmuştu. Düz yolda giderken önünde aniden beliren ışıksız traktöre çarpan Fiat Doblo sola doğru direksiyon kırınca kendi yolunda giden Gri renkli Yamaha R1 motorla kafa kafaya çarpışıyor sürücü Mehmet Çalışkan 20 metre fırlayarak yolun ortasına düşüyor ama hala yaşıyor. Artçı olan Cavit YAMAN direk olarak Dobloya çarpıyor boynu kırılacak orada ölüyor. Motoru süren Mehmet sürünerek yolun kenarına gitmeye çalışırken Beyaz bir şahin üzerinden geçerek ölümüne sebeğ oluyor ancak plakası düştüğü için yakalanıyor kazaya sebep olan Dobloda kaçıyor ama yakalanıyor. Garip olan şey insanlar ölmüş yaralanmış ama otomobil sürücüleri biri çarpıp kaçıyor biride ezip kaçıyor bu ne rezalet yahu aklım almadı benim.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu son haberden sonra içim dahada parçalandı bu olay kazadan daha ağır bir durum , o kaçan beyaz şahin şöförüne hapiste gereken yapılır umarım.
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 08.10.2006 - 20:07    Mesaj konusu: ..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok üzücü bir olay Vefat eden arkadaşlarımızdan allahtan rahmet ailesine ve yaınlarına sabır ve başlsağlığı dilerim. başımız Sağolsun arakadaşlar.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Gerçekten çok üzüldüm. Vefat eden arkadaşlarımızdan allahtan rahmet ailesine ve yaınlarına sabır ve başlsağlığı dilerim. başımız sağolsun arakadaşlar.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.10.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne diyim yaa...Allahım yaRAbbim ne denir böyle durumlarda...Ulan anladık kaza yaptın tamamda insaf yokmu be şer...z durup bi bakarsın yaşıyomu adam öldümü diye...ya o ezen şahine ne demeli..........Allah Allah...insan değil bunlar yaa....

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 08.10.2006 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarrrr......

öncelikle kazada yaşamlarını yitiren arkadaşlarımıza ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORM Ağlıyorum ailelerine de büyük bir sabır Ağlıyorum Ağlıyorum

ama anlamadığım bişi var bu ülkede bizim kullandığımız yada kullanmak istediğimiz araç olan motorları neden diğer sürücüler kaile almazlar,neden bizleri yok yere sayarlar,o makinenin üzerindeki de bir can taşıyan varlık.bunu neden düşünmezler....

bu tip sürücüler ülkemizde var olduktan sonra,değil motoru sevmek,,, motorun M sini bile anamaz olucaz....

aslında söylenecek çok şey var ama..olaydan ötrü daha bi şey yazamaz hake geldim.tüm motor ve MD camiasına sabır diliyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 08.10.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, saol kardesım bız nerdeyse bunun kavgasını yapıyoruz 1 aydır yakında bu olaylarla ılgılı bır organızasyın yapılacak
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 08.10.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın cok uzuldum cooooooooooook bu hepımızın basına gleebılır onemlı olan bazı olaylardan nekadar uzucu olsada ders alabılmek ALLAH AILESINE GERIDE BIRAKTIKLARINA SABIR SELAMET VERSIN Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pacey
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun. Ağlıyorum Allah rahmet eylesin.. Ağlıyorum Biz önlemimizi alıp full korumayla yola çıkalım..Gerisi allahın takdirii...Yazılmışsa yapacak bir şey yokk.. Çok üzücüü Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
pacey Çevrimdışı pacey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal