Arkadaşlar kaza yerini bugün gördüm motorun parçaları 50 metre kadar savrulmuştu. Düz yolda giderken önünde aniden beliren ışıksız traktöre çarpan Fiat Doblo sola doğru direksiyon kırınca kendi yolunda giden Gri renkli Yamaha R1 motorla kafa kafaya çarpışıyor sürücü Mehmet Çalışkan 20 metre fırlayarak yolun ortasına düşüyor ama hala yaşıyor. Artçı olan Cavit YAMAN direk olarak Dobloya çarpıyor boynu kırılacak orada ölüyor. Motoru süren Mehmet sürünerek yolun kenarına gitmeye çalışırken Beyaz bir şahin üzerinden geçerek ölümüne sebeğ oluyor ancak plakası düştüğü için yakalanıyor kazaya sebep olan Dobloda kaçıyor ama yakalanıyor. Garip olan şey insanlar ölmüş yaralanmış ama otomobil sürücüleri biri çarpıp kaçıyor biride ezip kaçıyor bu ne rezalet yahu aklım almadı benim.
Gerçekten çok üzücü bir olay Vefat eden arkadaşlarımızdan allahtan rahmet ailesine ve yaınlarına sabır ve başlsağlığı dilerim. başımız Sağolsun arakadaşlar.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Gerçekten çok üzüldüm. Vefat eden arkadaşlarımızdan allahtan rahmet ailesine ve yaınlarına sabır ve başlsağlığı dilerim. başımız sağolsun arakadaşlar.
Ne diyim yaa...Allahım yaRAbbim ne denir böyle durumlarda...Ulan anladık kaza yaptın tamamda insaf yokmu be şer...z durup bi bakarsın yaşıyomu adam öldümü diye...ya o ezen şahine ne demeli..........Allah Allah...insan değil bunlar yaa.... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
Tarih: 08.10.2006 - 23:00 Mesaj konusu:
arkadaşlarrrr......
öncelikle kazada yaşamlarını yitiren arkadaşlarımıza ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORM ailelerine de büyük bir sabır
ama anlamadığım bişi var bu ülkede bizim kullandığımız yada kullanmak istediğimiz araç olan motorları neden diğer sürücüler kaile almazlar,neden bizleri yok yere sayarlar,o makinenin üzerindeki de bir can taşıyan varlık.bunu neden düşünmezler....
bu tip sürücüler ülkemizde var olduktan sonra,değil motoru sevmek,,, motorun M sini bile anamaz olucaz....
aslında söylenecek çok şey var ama..olaydan ötrü daha bi şey yazamaz hake geldim.tüm motor ve MD camiasına sabır diliyorum... _________________
allah rahmet eylesın cok uzuldum cooooooooooook bu hepımızın basına gleebılır onemlı olan bazı olaylardan nekadar uzucu olsada ders alabılmek ALLAH AILESINE GERIDE BIRAKTIKLARINA SABIR SELAMET VERSIN _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin.. Biz önlemimizi alıp full korumayla yola çıkalım..Gerisi allahın takdirii...Yazılmışsa yapacak bir şey yokk.. Çok üzücüü
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız