Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
abi
Üye
Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 10.10.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet Eylesin çok üzüldüm hepimizin başı sağ olsun
Başa dön
abi Çevrimdışı abi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gogo4ever
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında cok uzun seyler yazmak lazım, ama sinirlerim harap ve yazanlar rahmetliyi geri getirmeyecegi icin yazamayacagım.
Kendisini cok iyi tanıyorum, gerek abim, gerek aynı yazlıkta ikamet ediyoruz, gerekse ortak olarak ticaret yaptıgım bir sahıs... Hani derler ya, "anlatılmaz, yasanır"... İşte tam öyle bir insandı Murat abim. Kendine has kelimeleri ağızdan ağıza dolanır yer ederdi... Kendine has tavırları ile dikkatleri uzerine toplardı. Girdigi her ortamda, ruhsal durumu ne olursa olsun pozitif bir nokta yakalar, gulerdi-guldururdu... Lider bir kişilikti... Çok sey oğrendim, canımın en sıkkın olduğu anda bile beni kahkahalara bogmasını basarırdı. Tanısıklıgım belki de 5 sene oncesine dayanıyordu, cok samimi olmamız da 2.5 sene oncesine... Kadim dostları vardı cok cok zaman gecirdigi, bazıları burada yorumlarını esirgememisler sagolsun...

Ama ne yalan solim, insanların gercek yuzunu gordukten sonra kendi kucuk dunyamı kurma cabasındaydım ve cok azaltmıstım cevremde "dost" dedigim insanların sayısını. Ve bu kucuk dunyada, benden 8 yas da buyuk olsa en dost onu bildim son 2 senedir. Zaman zaman cok sık biraraya geldik, son zamalarda ise birtakım yogunluktan dolayı hergun telefonla gorusebildik. Ama herkesten cok yakındı bana... Haberi aldım, cok buyuk bir parca kopup gitti icimden... Artık motora binmeyeceğim ve ilk fırsatta motorumu satmaya karar verdim. Bunun motorun tehlikeleriyle hic alakası yok. Zaten binerken bunları göze alıyoruz hepimiz. Sebebi motoruma bakınca kendisi geliyor aklıma. Onunla yola cıkardık, kendisi siir gibi kullanırdı, buyuk tecrubesi-gozu karalıgı akıl almaz bir stil kazandırmıstı ona. Cok sey ogretti bana. Ama olmadı, bu sefer olmadı... Olayın detaylarına girmicez, suclu aramicaz motorun tehlikesinden bahsetmicez,limitlerden soz etmicez, bunlar zaten bilinen seyler...
Sagda solda yazılar yazılıyor, burada da... 3 tane post atan birisi yazmıs yok kazayı yapan babamın arkadasıydı, yok babamı aradı, yok ona saldırmıslar. Bunlar ayıp seyler... O adam adam olsaydı bunun kalkıp yorumunu yapmazdı. Dostlarıdır, acılılar, olayı gormedikleri icin de insan psikolojisidir der gecerdi... Ama varsa bir sucu o zaman ayrı... Vicdan azabı hicbirseye benzemez, "neden saga sola kırmadım, neden fren yapmadım vs. "diye vicdan azabı cekiyorsa ayrı... Neyse, bu konunun simdi onemi yok...
Gelelim, diger konulara. Hurriyet Gazetesi'ndeki haber... Ya boyle bir gazetecilik anlayısı yok!!! Hadi haberi yaptın... Butun cenaze boyunca kırk kisiden bilgi topladın... Beni de arayıp firma ismini teyid ettirdin. ATM Gümrükleme dedik... Fotograf istedin, elimizde olan MotoGP'de cekilmis fotografları verdik Murat abimin cok yakın bir arkadasıyla beraber. Ama herkes defalaca soyledi: Olayı carpıtmadan yazın, dogruları yazın dedik... Ama yok, firma ismini soylememisiz gibi baska bir firma adı... Olayda yok efendim 40 metre suruklenmis sonra motordan dusmus... Yok parcaları bulunamamıs... Yok motordelisini'nin kurucularındanmıs... ( Boyle birseyin konusu bile gecmedi, tamamen hayal urunu ) ... MotoGP Suzuki takımındaki fotograf altına yazılan yorum, MotoGP Dünya Şampiyonası'nda yarısan ve iki yılldır İstanbul yarısını kazanan Marco Melandri oldu Kenan Sofuoglu... Baska bir yerde 2 tane cocugu oldugu vs. ( Mehmet adında, ilkokula bu sene baslayan aslan gibi bir erkek cocugu var sadece )
Burada yakın birarkadasımızın "Murat'ın ilk ve son kazasıydı yorumu"... Daha once de kazası oldu, 170-180 ile giderken motorun blogu patladı, kedisi o suratte yere cakıldı ve 100 kusurmetre sonra durabildi. İste orada da tecrubesi konustu, herkesin ozden kacırdıgı bir nokta; bu adam kimine gore cılgındı, rahatsızd vs ama inanın tam konsantre olarak ve bilerek kullanıyordu. 9 yasından beri motorun tepesinde, her sene yaptıgı km ortada...Yani kor cahil bir adam degildi. Dusus tekniklerini bile mumkun mertebe biliyordu ki 180 ile dustugununda nasıl kapanmasını gerektigini, ne yapması gerektigii uygulayabildi. Bu sefer bu kadar sanslı degildi veya dustugu an eminim ki aynı soguk kanlılıkla hamlelerini yaptı ama alın yazsının onune gecilemez... O yold karsıdan araba geldi, ve saliselere baglı olan bir arabayla crpısma gerceklesti. Belki arabayla carpısmasa cıkıp bir agaca carpacaktı. Sonucta bu bizi bitiren olay gerceklesti...
Ama bari rahmetlinin arkasından dogru duzgun gercekleri yazın...
Ve gelelim en son ve en onmli kısma. Sıralı bir olum degildi. Ani oldu... Tanıyan herkesden birsey aldı goturdu. Simdi gorucez bakalım kim dost kim maskeli dost... Unutmayın, ates dustugu yeri yakar... Geride bir cok uzuntu, maddi kaygı, gelecek için belirsizlikler... Yukarıdan izleyecek Murat abi, dostlugumuz bundan sonra sınanacak...
Hepimizin bası sagolsun... Buyuk bir deger, yuzumuzdeki tebessumu alıp gitti...

En son gogo4ever tarafından 10.10.2006 - 09:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gogo4ever Çevrimdışı gogo4ever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEYLEK
Üye
Üye

Nereden: İST/Üsküdar

MesajTarih: 10.10.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Camianın ve Ailesinin başı sağolsun, çok acı bir kayıp. Allah sabırlar versin kalanlar için çok zor. Üzgünüm
Başa dön
LEYLEK Çevrimdışı LEYLEK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gazz
Üye
Üye

Nereden: istanbul / düzce

MesajTarih: 10.10.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat abime allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum Üzgünüm
Başa dön
gazz Çevrimdışı gazz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ,içim parçalandı.
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1999 beri yılından beri motor kullaniyorum ve bu camiadayim.Yıllardir bir sürü olumlu kazayi duyduk okuduk.Hepsinde üzüldüm.Birazda kendimi sansli saydim.Cunku hic yakin arkadaslarimdan yada az da olsa muhabbet ettigim ayni ortamlarda yuz yuze gorustugum bir motorcu arkadasimi kaybetmemisdim.Meger cok daha zormus.İnanasi gelmiyor insanin.

Allah Murat in gunahlarini affetsin ve ailesine sabirlar versin

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
basaro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abimdin canımdın öz abimden yakındın.. murat abi be yakıştımı sana...
şimdi kimle starbucksta kahve içiçez kimle kınalıya gazlıyacağız kimle akmerkezde gezip mağzalara gircez kimle motor muhabbeti yapacaz
kimden akıl alıcaz...yakışmadı abiim sana be
dükkandan içeri girişin naber kanka diyişin playstation oyunlarımız ismail abiyi kızdırmaların yaptığımız ev çekimleri herşey bu kardeşinin kalbinde o kalbin sana ayrılmış en güzel yerinde hayatını sonuna kadar unutulmamacasına yaşatılacak....
seni seviyoruuuuuuum vede seni çok özlüyuorum abim....
motor hayatımıda seninle beraber gömüyorum sensiz onun bi zevki olmazki gerçi sensiz neyin zevki varki Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kristal_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız sağolsun hayat işte anlık ne yaşanılıyorsa bence kar bize Üzgünüm ölüm acısını çok iyi bilirim allah kimseye vermesin böle acı...
Başa dön
kristal_ Çevrimdışı kristal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.10.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun allah rahmet eylesin ailesine ve tüm seven dostlarına allah sabır versin,ben samimi değildim ama onun ne kadar güzel bir insan olduğunu düşünüyorum,bizlerde yerine göre agrasif,hızlı,akrobatik yani bazen tehlikeli motor kullanıyoruz insan ister istemez ulen ben motor kazasında öleceksem Murat kardeşim gibi arkamdan böyle güzel yazılar güzel düşünceler güzel temennilerle uğurlanmak isterim,tekrar başımız sağolsun.
cimcime_endurocu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.10.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin toprağı bol olsun mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun Ağlıyorum Üzgünüm
FatihYILMAZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur içinde huzurla yat Murat, başımız sağolsun. Ağlıyorum

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pelasgion
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerine başsaglıgı diliyorum... kimseye allah böyle acı yaşatmasın dikkat edelim arkadaşlar hiçbirimizin sevenlerimizi ailemizi böyle üzmüye hakkı yok tekrardan başımız sagolsun.. Ağlıyorum
Başa dön
pelasgion Çevrimdışı pelasgion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 10.10.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WayneRooney
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah günahlarını affetsin...
Metela
Üye
Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşın toprağı bol olsun yakınlarına sabırlar,

hız yapmak biçoğumuzun keyif aldığı birşey ama çok riskli ve sadece kendimizi değil başkalarınıda tehdit eden bir risk, bu sadece otokontrolle engellenebilecek birşey, kask ve korumanızı takın, şunu yapın bunu demekle olmuyor, önce kafamızda bunu bitirmeliyiz. Bu keyif aracını keyifle kullanmanın tek yolu hız değil, motorun asıl güzel yanı arkadaşlık, gezebilme rüzgarı hissetme tutkusu ve güzel geçen uzun bir ömür olmalı kısa bir ömür olmamalı. Motorun tehlikeli yönlerini blip kendimizi kontrol etmeliyiz. Ayrıca sizi seven bir aileniz ve yakınlarınız varsa bilinmeli ki böyle bir durum olursa şayet arkanızdan başkalarınıda getirebilirsiniz. Onlara bıraktığınız acılara katlanamayabilirler ve bir trajedinin başlangıcı olabilirsiniz. Lütfen birbirimizi eğitelim, gaza getirmeyelim ve yapamayacağımız şeyleri bilelim. Bunu profesyonellere bırakalım onlar zaten pistlerde yapıyor. Yapmak isterseniz paranızı biriktirin bir pistte şansınızı deneyin. Yollarda kendimizi ve başkalarını bu riske sokmayalım. Hepimize uzun ömürler diliyorum...
Başa dön
Metela Çevrimdışı Metela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Sonraki
12. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal