Murat Abi bir efsanedir. Hızlı yaşadı, genç öldü. Çok ustaydı; kral motorcuydu. Hayattaki en büyük tutkusu motosikletti. Belki de ilk kez motor kullanırken ciddi bir hata yaptı ve bedelini hep birlikte ağır ödedik. Onu çok özleyeceğiz. Muzipliği, kendine has tavırları, sözcükleri, şakacılığı, canayakınlığı, yardımseverliği... hiçbiri unutulmaz. Efsanesin Murat Abi, her zaman kalbimizdesin. Gittiğin yerde mutlu ol.
bu gun 7si oldu dualarım hep senınle
ama senı o kadar sevıorum kı 7side olsa 7 asırda olsa senı hıc unutmıcam canım abım benım
senı cok osledım keşke yanımızda olsaydın...
Karanlık gecelerimin yıldızı sensin
Hep böyle bekletip hep söyletirsin
Hep yalan yeminler hep yalan sözler
Birgün gerçek olup gelemezmisin gelemezmisin?
Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirken
Son nefesimde bir yudum su vermeye
Gelemezmisin gelemezmisin?
Ayrılık dünyamı karartmadan gel
Simsiyah saçımı ağarmadan gel
Şimdilik güzelsin herşey seninle
Seni son bir defa görmem belkide
Aaahhh
Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirken
Son nefesimde bir yudum su vermeye
Gelemezmisin gelemezmisin?
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
yıldızlarda kayar murat abıcım
bu sarkıyı severdın sen
sabahtan akşama kadar bu şarkıyı dınlıorum senı osluorum...
canim kardesim.gecen kis dr.metin boyaci hakan kamil kardesim ve sen beni ziyarete geldiginizde ne manyak eglenmistik be.bana laf atiyodun.wuppertal ali abinin evi 5yildizli diye.benim ev tek yildizli diye.benim dolapta bitek su var diye sikayet ediyodun.ve bu kista sizleri bekliyodum kanka.senin gibi bi kankam oldugundan gurur duyuyorum kardesim.seni hic unutmucaz.
Murat abim bugün 7. gün. Tam bir haftadır aramızda yoksun hala inanamıyorum. Bugün MOTO GP'yi izledim ve izlerken hep seni düşündüm Murat abim de bu yarışı izlerdi dedim kendime. Sensiz onun da tadı yok be Murat abi. Seni çok özlüyoruz _________________ мα∂єм υукυ уαяı öℓüм, ¢αηıмα gє¢є∂ιя кαѕтє∂єη...
Başından beri bu topiği takip ediyorum, Murat kardeşimizi o kadar çok anlattınızki yaşasaydı üşenmeden çıkar gelir tanışırdım. bilgisayarı her açtığımda bu topiğe bakıyorum her baktığımda hakkında yeni bişeyler öğreniyorum. Kendisini hiç tanımamama rağmen basaro'nun koyduğu fotoğraflara bakarken kendimi tutamadım ağladım. Allah rahmet eylesin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız