Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut23_06
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat Abi bir efsanedir. Hızlı yaşadı, genç öldü. Çok ustaydı; kral motorcuydu. Hayattaki en büyük tutkusu motosikletti. Belki de ilk kez motor kullanırken ciddi bir hata yaptı ve bedelini hep birlikte ağır ödedik. Onu çok özleyeceğiz. Muzipliği, kendine has tavırları, sözcükleri, şakacılığı, canayakınlığı, yardımseverliği... hiçbiri unutulmaz. Efsanesin Murat Abi, her zaman kalbimizdesin. Gittiğin yerde mutlu ol.
Başa dön
umut23_06 Çevrimdışı umut23_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Fighter
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.10.2006 - 05:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, ailesine çok çok sabır...
Başa dön
Fighter Çevrimdışı Fighter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜNAYDIN MURAT ABİM...
BU SENSİZ 7. GÜN Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
patricia
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gun 7si oldu dualarım hep senınle
ama senı o kadar sevıorum kı 7side olsa 7 asırda olsa senı hıc unutmıcam canım abım benım
senı cok osledım keşke yanımızda olsaydın...
Başa dön
patricia Çevrimdışı patricia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BaTTe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 15.10.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Allah rahmet etsin..Ailesine ve tum dostlarina sabirlar Üzgünüm
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı BaTTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
patricia
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karanlık gecelerimin yıldızı sensin
Hep böyle bekletip hep söyletirsin
Hep yalan yeminler hep yalan sözler
Birgün gerçek olup gelemezmisin gelemezmisin?

Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirken
Son nefesimde bir yudum su vermeye
Gelemezmisin gelemezmisin?

Ayrılık dünyamı karartmadan gel
Simsiyah saçımı ağarmadan gel
Şimdilik güzelsin herşey seninle
Seni son bir defa görmem belkide
Aaahhh

Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirken
Son nefesimde bir yudum su vermeye
Gelemezmisin gelemezmisin?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yıldızlarda kayar murat abıcım

bu sarkıyı severdın sen
sabahtan akşama kadar bu şarkıyı dınlıorum senı osluorum...
Başa dön
patricia Çevrimdışı patricia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1bond
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 15.10.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canim kardesim.gecen kis dr.metin boyaci hakan kamil kardesim ve sen beni ziyarete geldiginizde ne manyak eglenmistik be.bana laf atiyodun.wuppertal ali abinin evi 5yildizli diye.benim ev tek yildizli diye.benim dolapta bitek su var diye sikayet ediyodun.ve bu kista sizleri bekliyodum kanka.senin gibi bi kankam oldugundan gurur duyuyorum kardesim.seni hic unutmucaz. Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
r1bond Çevrimdışı r1bond Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 15.10.2006 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basımız sağolsun çok dikkatli olmalıyız çünkü iki tekerli kullanıyoruz

racing_bora
Başa dön
racing_bora şimdi Çevrimiçi racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abim bugün 7. gün. Tam bir haftadır aramızda yoksun hala inanamıyorum. Bugün MOTO GP'yi izledim ve izlerken hep seni düşündüm Murat abim de bu yarışı izlerdi dedim kendime. Sensiz onun da tadı yok be Murat abi. Seni çok özlüyoruz Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat kalbimizdesin .....Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 59 saniye:

murat kalbimizdesin .....Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 15.10.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başından beri bu topiği takip ediyorum, Murat kardeşimizi o kadar çok anlattınızki yaşasaydı üşenmeden çıkar gelir tanışırdım. bilgisayarı her açtığımda bu topiğe bakıyorum her baktığımda hakkında yeni bişeyler öğreniyorum. Kendisini hiç tanımamama rağmen basaro'nun koyduğu fotoğraflara bakarken kendimi tutamadım ağladım. Allah rahmet eylesin.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara adamdı adamgıbı adamdı herkezi güldürürdü. iide kullanırdı....
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 15.10.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eglesin basımız sagolsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
geride kalanlara allah sabır versin
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DUANI MEVLÜTÜNÜ YAPTIK GELDİK MURAT ABİM ÇOK ZOR OLDU BEEE Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 45 saniye:

DUANI MEVLÜTÜNÜ YAPTIK GELDİK MURAT ABİM ÇOK ZOR OLDU BEEE Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah tüm sevenlerine sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Çok erken ayrıldın aramızdan...
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Sonraki
18. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal