Bu sabah planladıgımız şekilde HUZUREVİ ziyaretimiz için buluştuk..
Katılım oldukça iyidi,öncelikle katılan tüm üyelerimize bu duyarlı davranışlarından ötürü çok teşekkür ederim..
Ancak eminimki katılan üyelerimizde bu ziyaretten sonra manevi bir huzur hissetmişlerdir..
Ben çok duygulandım ,ve ordaki tonton nine-dede lerin bizi gördüklerinde ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden anlamak bile çok önemliydi..
Fotograflara gözatalım:
Kulübümüzün aracına önceden hazırladıgımız hediyeleri yükledik..
Zübeyde Hanım HUZUREVİ yönetimi bizi güleryüzle karşıladı ve 12 BÖLÜM den oluşan bu büyük tesiste bize rehberlik etmeleri için iki görevli verdiler.
AzizOran ve görevli arkadaşlar.
Motorlar Huzurevi'nin bahçesine parkedildi.
Yaşlılarımıza verecegimiz çiçekleri elimize aldık ve ziyarete başlamadan önce toplu bir fotograf çekildik.
İşte ziyarete katılan MD üyelerinden bazı görüntüler.
Yaşlılar bizi görünce çok mutlu oldular,hepsinin birer birer ellerini öptük,dularını aldık.
Küçük hediyeler onları çok mutlu etti..
Huzurevi çok büyük bir alandan oluşuyor,12 bina vardı ve hepsini teker teker gezdik.
Getirdiğimiz meyveleri adeletli bir şekilde dagıttık..
Ama biz boş yatakların üstüne bile çiçek bıraktık,inanaın bu gün aladımki bir çiçek bile onlar için öyle anlamlıki..
Kimisi elleriyle ördüğü bere,atkı gibi şeyleri satarak para kazanıyor ve ilaçlarını alıyormuş..MD üyeleri bunlardan satın aldılar ve katkı sagladılar.
Huzur evinde birde Köy Kahvesi var,günün büyük bir bölümünü dedelerimiz bu kahvede geçiriyorlarmış.
Bakın birde ne bulduk..
Heryeri gezdikten sonra birde Kafetaryada mola verelim ordakilerlede selamlaşalım dedik..
Kafetaryada İskambil oynarken buldugumuz masayla hemen samimiyeti kurduk,hatta Velit arkadaşımız oyuna katıldı.
Aldıkları ödüllerde var yaşlılarımızın.
Bir baktık saat 15:00 olmuş,MotoGP başlayacak..Kafetaryada açtık NTV yi başşladık MOTOGP seyretmeye..Tam MOTORDELİSİ dediler bize
Benim için engüzel şey yıllardır görmediğim Hakkı Amca yı bir tesadüf eseri bu Huzurevinde bulmak oldu..Beni,eşimi ve kızmı gören Hakkı Amca aglamaya başladı,çok duygulandık.
Artık gitme vakti gelmişti..
Hazır buluşmuşken güzel Pazar gününü boşa harcamayalım dedik ve Turkuaz tesislerine gittik..
Kumru + Ayran ile oruç tutmayanlar karnını doyurdu.
İşte MD Üyelerinden objektife takılanlar.
Bir Pazar günümüz böyle geçti....
Bundan böyle bu gibi VEFA etkinliklerimizi sürdürmeye karar verdik..
Birdahaki sefere ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ziyareti yapacagız..
Katılan tüm üyelerimize MDSK yönetim kurulu olarak tekrar TEŞEKKÜR EDERİZ.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 16.10.2006 - 03:23 Mesaj konusu:
Gercekten cok güzel ve iyi yapmısınız tebrikler vede ziyaretlerin devamını dilerim. . . Bu tarzdaki etinlikleri İstanbul,Ankara diğer sehirlerimizdede yapma dilegi ile. . .
saygılarımla. . . _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
çok ince bir davranış gerçekten.yaşlılarımızı hatırlamak onların gönüllerini ve hayır dualarını almak ne güzel.işte md cilere bu yakışır _________________ İmzaaaaaaa
helal olsun ne desek boş resimler herşeyi anlatıyo istanbul md de böyle bi organizasyon düzenlesin bizlerde gidelim... _________________ Varlığımı hissedemediysen yokluğum koyar sorun değil..
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2021 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 16.10.2006 - 04:08 Mesaj konusu:
Başkanım yapmış olduğunuz bu organizasyonda aranızda olmayı o kadar çok isterdim ki... Gerçektende çok çok güzel bir o kadar da düşünceli bir davranış.md ye de bu yakışırdı zaten. umarım bu tür organizasyonlar tüm Türkiyedeki md arkadaşlarımız tarafından benimsenir ve uygulanır _________________ AB (rh) +
www.caferota.com
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2390 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 16.10.2006 - 07:49 Mesaj konusu:
Ellerine saglık resımler ıcın hakan abi Ne mutlu bize yahu ne sevinmiştir yaşlılarımız harıkasınız gelemedım cok ıstıyordum fakat kurs engel oldu neysekı bıdahakı sefere . _________________
Hakan, yanlızlık Allaha mahsustur derler. Sizler, bu ziyaretinizle o insanlara, yaşlandıkları için bir kenara atılmadıklarını gösterdiniz. Çok ama çok teşekkürler.
İstanbul için ben de araştırma yapıyorum, ancak şu ara biraz yoğunluğumuz var. Sanırım bayram ertesinde biz de böyle bir organizasyon yapacağız.
Tarih: 16.10.2006 - 08:30 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar,gerçektende çok anlamlı ve duygu yüklü bir pazar günü
yaşadık..Bugüne kadar yaptığımız organizasyonların içerisinde en anlamlı olanlardan bir4taneside buydu.Ben şahsen ziyaret sonrasında huzur doluydum.Bu organizasyonları izmir md dışında tüm istanbul ,ankara,ve diğer illerde bulunan md ailesininde yapmalarını tavsiye ederim.
Yenibir organizasyonda hepbirlikte olma dileğiyle..
Sevgi ve saygılarımla
Arif KANDİLLİOĞLU _________________
resımlere bakarken okadar mutlu oldum kı sankı ben de sızlerle beraber o pamuk ellerı opmus gıbı hıssettım yapılmıs olan en guzel etkınlık bence buydu bır yerlerde opulmesı gereken ellerın oldugunu unutmamak gercektende de gurur verıcı --- yuzlerındekı mutlulugu kımse gormuyor mu?? --- resımlere bakarken okadar mutlu oldum kı cok tesekkurler bu paylasımlarda bulundugunuz ıcın cok tesekkurler _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 16.10.2006 - 08:52 Mesaj konusu:
Güzel bir Pazarı mutlu etmenin verdiği huzur ve beraberliğin verdiği neşe ile geçirdik. Daha niceleri olacaktır... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu.emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bugün huzur dolu bir haftaya başladım.daha nice güzel organizasyonlarda bir araya gelmek dileğiyle izmir md _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız