Tarih: 15.10.2006 - 19:44 Mesaj konusu:
Adamların taktik geliştirmişlerr deli bi olay bu hırsızlarda sinir oluyorum valla artık motor bile satamıyosun nasıl bi haldeyiz anlamadım valla _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
KORGeneral, abı bu adamlar bu makınayı parca parcada olsa ızmırde satacaklar ben ASAR MOTORUN numarasını kaybettım sen onlara gerekn bılgıyı verırsen sevınırız bu adamlar onlara parca satmak veya parca soran varmı yokmu dıye gelırler ASAR MOTORda erekenı yapar zaten gereken yerlere bıldırır _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Çok geçmiş olsun ya:?Savcılıktan izin olunca operatör seni o saatte kim aradıgını söyler gibime geliyor.Özel numarada gözükse operatörde kayıt vardır sanırım.tekrar geçmiş olsun.
evet operatör kayıtları tutmakzorunda ve ancak savcılık kaydıyla bu numaralar kişiye değil savcılığa verilmekte yani no yu siz değilde savcılık araştıracak ve emin olun kullanılan telefona ulaşılırsa ki en basitinden bir hat bile kimlik olmadan alınmıyor! en azından bir kimliğe ulaşılmış olur...
buda adanların cevresine ulaşılmış yada hedefe ulaşılmış demektir (tabi sahte yada çalıntı kimlik değilse)
öncelikle geçmiş olsun izmirdede üç yıl önce bi arkadaşıma sattığım motor aynı yöntemle çalınmıştı motoru kamyon garajında bulunmuştu adam kamyonla şehir dışına çıkarmaya çalışmış bence kamyon garajlarınada bi bakın sorun
Geçmiş olsun abicim.. Şuraya bak ya insanlarda hiç ALLAH korkusu kalmamış, sen onca çalış, çabala para biriktir.. Hayalindeki motoru al, sonra o.ç. nin biri gelsin motoru götürsün.. Bi insanda bu kadar şerefsizlik varsa o zaman korkacaksın arkadaş.. Yazıklar olsun bunu yapana...
İnşallah bulunur motorun kardeşim... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
ne insanlar var şaşıyorum artık bu kadarınada pes dedirticek cinsten.arkadaşım umarım en kısa zamanda bulunur motorun.çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına. _________________
Motorun kagitlarini motor üzerinde tasimamak,
satilmak istenen araci tek basina gelen birine öylesine teslim etmemek ,
en azindan iki kisi olsalardi, biri seninle kalmaya mecburdu ,
veya o test yaparken kimlik vs sana biraksaydi da motoru test icin alsaydi , gerci sana rehin birakacagi bir kisi cok daha ise yarar olurdu ya
motoru teslim ederken Ehliyetine baktin mi?
öyle ya 600 lük kawa test edecek , tecrübesi varmi? Ehliyeti var mi ?ya test aninda devirirse motoru vs vsv s ...
Motosiklete bir gps alicisi takilabilir mi? cep telefonu gibi bir cihaz yada
internetten GSM operatörü aracigi ile motorun bulundugu yer tespit edilemez mi?
3 4 ay önce bir kadin kendisini aldatan esini bu sekilde bulmustu
Internet üzerinden cep telefonunu takip ederek ..
sizin fikirleriniz neler , bu tip bir hirsizligi önlemeye yönelik ?
tartisalim tecrübeli veya bilgili,veyahut bu konuda fikirleri olan arkadaslar , bu konuda neler önerirsiniz.? _________________ 13
Tarih: 16.10.2006 - 12:59 Mesaj konusu:
abi çok üzüldüm ya.harbiden çok geçmiş olsun.allahtan hayırlısı.allah nasip ederse bulursunuz ya. bunda da bi hayır vardır _________________ MANYSA MOTORDELYSY TEAM BURDA!..
Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız